Udgivet i

Indgraverede smykker – gaver til mor

Der er flere anledninger i løbet af et år til at give hende du muligvis har lært mest af, en gave. Det drejer sig naturligvis om ’mor’. Både din, min og alle andres mødre. I løbet af et år er er både mors dag, fødselsdag, jul, advent og så de gaver der er imellem de almindelige højtider.

Det kan være at ’mor’ nu skal være bedstemor eller på anden måde får tilskrevet sig en titel til det personlige CV.

Det kan dog være svært at finde gode nok gaver til mor, når der faktisk er flere anledninger i løbet af et år. Specielt hvis der bliver gjort noget ud af det hver gang, kan det være svært at bibeholde den kreative del af dét at finde en gave.

Indgraverede smykker bliver ikke forældet …

Her kommer indgraverede smykker ind i billedet. Hvis du, som mange andre, også er ved at løbe tør for kreativitet til at komme på en rigtig god og mindeværdig gave, så bør du måske overveje indgraverede smykker til din kære mor.

Det kan også være at du førhen har givet hende indgraverede smykker og så vil du muligvis nikke genkendende til at det var en rigtig god gave og ikke mindst en gave din kære mor blev rigtig glad for. Blot fordi hun har fået indgraverede smykker før, er det ikke ensbetydende at det ikke kan være en rigtig god gave atter en gang.

Med indgraverede smykker har du nemlig selv muligheden for at bestemme hvor personlige de skal være. Det behøver ikke altid at være navne de bliver indgraveret på indgraverede smykker, det kan også være ordsprog eller betydningsfulde ord som vi har let ved at glemme i hverdagen, men som giver en indre styrke.

Sjove og alternative indgraverede smykker til mor

Efter vi har solgt personlige, indgraverede smykker til mange forskellige anledninger – og ofte også helt uden en anledning, så har vi oplevet en del sjove, kreative og alternative indgraveringer når det har været en gave til en mor.

Tak for mad, mor

3 børn købte en ”Livets Træ” halskæde, hvor der var plads til deres navne og i den sidste ring i halskæden, var der indgraveret ”Tak for mad, mor”.

Eftersigende skulle det være en meget intern vittighed i familien, hvor far som regel har husket de 3 børn på at sige tak for mad til deres mor.

Haps!

En far bestilte et smykke til sin bedre halvdel på vegne af sin datter. Det indgraverede smykke var med babyfødder og en fødselssten. Her var datterens navn indgraveret i den ene side og i den anden side var datterens første ord, som sjovt nok var ”Haps!”. En sjov og anderledes smykke at give i gave – godt tænkt!

Udgivet i

Stigende popularitet i indgraverede smykker

Indgraverede smykker bliver mere populære

Indgraverede smykker bliver fortsat mere populære i Danmark. Dette skyldes primært at indgraverede smykker er personlige smykker. De fortæller nemlig en historie, som andre smykker ikke kan gøre.

Vores fire kollektioner af indgraverede smykker

Vi har valgt at opdele vores sortiment af indgraverede smykker op i flere kollektioner, hvoraf nogle enkelte er;

Mor-kollektionen er en kollektion vi har valgt til mødre. Dette kan være alt lige fra mødre med helt nyfødte babyer , til mødre der har haft børn i mange år efterhånden.

Navnehalskæde er en kollektion som kun har halskæder med et vedhæng. På selve vedhænget har du mulighed for at skrive dit navn (eller et andet ord/besked efter eget valg). I vores navnehalskæde vil du også kunne finde enkelte halskæder til venindepar, kærestepar og lignende.

Personlige smykker er smykker som kan fortælle en personlig historie. For at nævne et eksempel har vi et kors, hvor du har mulighed for at få indgraveret dit eget navn. Korset kan fortælle, at religion har en plads i dit liv. Vores sortiment er heldigvis forholdsvis stort, hvilket gør, at vores smykker kan fortælle mange forskellige historier, som er skræddersyet til dig.

Romantiske smykker er naturligvis smykker der har noget romantik i sig. Dette kan være en halskæde med et hjertevedhæng, en halskæde til to samt meget andet.

Der findes mange flere populære smykker i Danmark. Se dem alle på vores hjemmeside.

Indgraverede smykker som gave

Indgraverede smykker egner sig utrolig godt som en gave. Dette skyldes at du har muligheden for at gøre smykket meget personligt overfor den, som skal modtage smykket.

I vores mor-kollektion vil du blandt andet finde smykker som egner sig godt som en dåbsgave, mens de andre kollektioner indeholder smykker som du kan give til personer du holder meget af.

Når det kommer til de indgraverede smykker, har du mulighed for at bestille en gaveæske med, hvor du også kan få en seddel med en valgfri tekst.

Har du brug for hjælp til at finde et indgraveret smykke, som du gerne vil give i gave vil vi naturligvis hjælpe dig med glæde. Du har muligheden for at skrive til vores support på kundeservice@smykkelivet.dk, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Udgivet i

Smykker til sommer

Nu er det ved at være sommer og vores smykker stråler derfor på en helt anden måde. Der er nemlig markant forskel på smykker når det kommer til både sommer og vinter. Smykker fungerer nemlig på to måder:

  1. Smykker du bærer giver dig en følelse af noget godt. Direkte, giver det dig følelsen af at du ser godt ud og styrker dit selvbillede – bevidst eller ej.
  2. Smykker giver en udstråling, jo mere opmærksomhed de får. Når smykker får meget lys, giver det derfor også en helt anden bevidsthed af tilstedeværelse.

Det betyder at om vinteren hvor det er mørkt, så vægter følelsen af at vi bærer nogle pæne smykker rigtig meget kontra når det er lyst (som om sommeren) hvor smykkerne bliver set mere.

Plej dine smykker

Smykker kan godt gå hen og få en mere eller mindre mat overflade, uanset hvor blanke de end er købt i sin tid. Dette er en helt naturlig reaktion af metaller, hvorfor smykker har godt af at blive vasket, renset og pudset engang i mellem.

Måske kan du huske en frase som vi gør med sommertid og vintertid. Når det er sommertid og vi stiller uret en time frem, så er det fordi vi skal stille havestolene ud og når det er vinter og vi skal sætte uret en time tilbage, så er det fordi vi skal have havestolene ind.

Hvis du så kan huske denne frase med at når havestolene skal ud og vi stiller om til sommertid, så er det tid til at pudse dine smykker også.

Alle smykker passer til sommer

Selvfølgelig med forbehold for eventuelle motiver og vedhæng der harmonerer med vintertiden. Det kan eksempelvis være et snefnug som motiv/vedhæng. Denne passer måske knap så godt til outfittet til sommer.

Til gengæld, så om det er guld, sølv, roseguld lige meget. Også om det er zirkonia, ametyst eller anden sten, så er det gangbart når det er sommer.

De bedste smykker du kan gå med til sommer er derfor dé som ikke har en direkte sammenhæng med vintertiden, de smykker som er pæne og nyvasket og som du i det hele taget bare godt kan lide at gå med.

Udgivet i

Indgraverede smykker til hverdagen

Hvilke smykker har du på som hverdagssmykker?

Måske har du for meget at vælge i mellem. Måske har du for lidt, eller måske er du på udkig efter noget inspiration. Det kan såvel også være at du faktisk ikke har tænkt så meget over hvilke smykker der kan være gode at have på i hverdagen hvad angår job, huslige pligter mm.

Vi må dog ikke glemme at det er vigtigt at gøre noget ud af os selv, også hvis hverdagene er travle og der er gøremål i listevis. De bedste dage vi har, er typisk de dage hvor vi føler at vi er den bedste udgave af os selv – og hvornår føler vi så det?

Det gør vi netop ’typisk’ når vi har gjort noget ud af os selv i vores outfit. Hvis du føler at du ser godt ud, så er der en større sandsynlighed for at du får en god dag.

Brug smykker

Smykker er en rigtig god måde at gøre noget ud af dig selv på, uden at det er alverdens tidskrævende som så mange andre ting. Ved at have nogle pæne smykker at vælge imellem, giver det dig en større fleksibilitet når du skal gøre lidt ekstra ud af dig selv og hverdagens outfit. Det kræver nemlig slet ikke det samme som at lægge makeup, sætte hår, ordne negle osv. Og for nogle er det slet ikke en typisk hverdag at ordne alle disse ting. Men tænkt hvis det var lige så nemt og hurtigt at lægge makeup, ordne negle og meget mere, som det er at tage nogle flotte smykker på?

Smykker er her din genvej til at gøre dét ekstra. En ring, øreringe, halskæde eller armbånd kan gøre rigtig meget for vores underbevidsthed når det kommer til vores følelse af os selv og vores tilstedeværelse.

Indgraverede smykker giver de 10% mere og gør noget almindeligt, ualmindeligt og uerstatteligt

Det er en god idé at have noget at vælge imellem. Men for at det hele ikke nødvendigvis skal ligge sammen i en stor pærevælling som alle de smykker der er købt ved kassen i en tøjbutik, så er indgraverede smykker et godt bud. Indgraverede smykker bidrager ikke bare til den underbevidste følelse af os selv, men den gør også at vi får en følelse af ikke at være alene.

På indgraverede smykker kan det både være et citat, det kan være et eller flere navne eller noget der får dig til at tænke tilbage på en god stund. Noget som gør eller gjorde dig glad.

Ved at benytte indgraverede smykker til at give de 10% ekstra når det er personligt, styrker vores fremtræden i både det sociale og det mentale. Hvis du kan fokusere på de gode ting i livet, har du større chance for at opnå dine mål.

Se vores store udvalg af indgraverede smykker

Hos smykkelivet.dk har vi et rigtig stort udvalg af indgraverede smykker. Vi har hele 3 forskellige typer af indgraverede smykker:

  • Foto-indgraverede smykker
  • Almindelig indgraverede smykker
  • Designtilpassede smykker

Vi har rigtig mange smykker hvor det er muligt at få en almindelig indgravering i som vi kender det. Til forskel fra denne model har vi bl.a. designtilpassede smykker. Disse smykker er såmænd ikke rigtig en indgravering, men det er en udformning i designet af smykket, som du måske kender det fra navnehalskæder.

Til slut, har vi foto-indgraverede smykker. Disse indgraverede smykker er noget helt specielt, da du her kan få et billede indgraveret. Så hvis et billede siger mere end 1000 ord, så har du mulighed for at få fat i et helt unikt og personligt smykke der i høj grad kan få de gode minder frem i hverdagen.

Udgivet i

Fem gode smykker du kan give mor i gave

Er du på udkig efter den helt rette gave til din mor – eller måske moren til din datter? Så er du kommet til det helt rigtige sted. I denne artikel giver vi fem bud på hvilke smykker du kan give din mor i gave.

Ovenstående smykke er det perfekte smykke til den nye mor, da dette smykke har det hele. Det primære vedhæng i smykket er en rund cirkel med en babyfod indgravering. Sølvstangen giver dig mulighed for at indgravere datoen for fødslen (og gør det noget nemmere at huske for faren..) samt en fødselssten.

Dette smykke er til moderen der elsker hjerter. Det er et simpelt smykke som består af det primære cirkel, med små babyfødder formet i hjertet. På denne møde er babyen beskyttet af moderen (som symboliseres gennem det store sølvvedhæng).

Før at babyfødder blev et hit, var det babyhånden som var inde. Vil du gerne give din mor et smykke er det derfor oplagt at gå “oldschool” med denne smykke sølvhalskæde. Du har mulighed for at tilkøbe flere vedhæng således at det passer med antallet af børn din mor har fået.

Er din mor lidt troende, kan dette smykke være til hende. Ligesom de andre smykker giver det mulighed for at få en valgfri tekst indgraveret. Hvis det er et barn der desværre er gået bort, passer smykket også grunden symbolikken der ligger i korset.

Er din mor ikke så meget til de helt store smykker med mange vedhæng, men bare gerne vil holde det simpelt, er dette smykke lige sagen for hende. Her er sølvhalskæden, hvor du kan få indgraveret et initial. For at initialet ikke står alene er der også et rødt hjerte som vedfølger. Dette er med til at vise at din mor er elsket.

Udgivet i

Mor vil elske personlige smykker

Hvis ikke du har givet din mor et personligt smykke i gave til en af de mange anledninger vi har årligt, så hr du noget til gode. Du har din mors enestående reaktion til gode og det er absolut noget du ikke vil gå glip af. En ting er at kvinder elsker smykker. Det er nemlig ingen hemmelighed og selvom man skulle tro at der knap nok findes en større kærlighed til smykker, så bliver det overgået af hvor meget mødre elsker personlige smykker.

Personlige smykker kan noget …

Vi kan være nok så materialistiske og ønske en masse ting og sager her i livet, hvilket der absolut ikke er noget i vejen med. Men hvis der er noget som virkelig overgår den glæde materialismen giver os, så er det et personligt smykke.

Smykker i sig selv vil hos nogen formentlig blive betragtet som en materialistisk gave, men personlige smykker er uden for denne kategori. 

Som mor, er ens børn sit et og alt. Som mor er ens børn sin guldgrube hvor personlige smykker kommer ind i billedet. Stoltheden ved sine børn yndes at vises frem på den ene eller anden måde og det har du nemlig mulighed for som mor med et peronsligt smykke.

Personlige smykker – mulige gaver?

Her på shoppen finder du et stort udvalg af personlige smykker, da det er det unikke, historien og følelsen vi ynder at få frem ved hjælp af smykker. I vore store udvalg af personlige smykker finder du derfor både halskæder, armbånd, øreringe og ringe med mulighed for indgravering og nogle tilmed fødselssten.

Noget helt særligt er, at du også kan finde fotoindgraverede smykker. Så hvis du tror på at et billede siger mere end tusinde ord, så har du mulighed for at et billede indgraveret på en halskæde.

Derudover har vi også en kategori, såfremt du er ude efter en gave til din mor (eller hvis du selv er mor og mangler noget til ønskelisten), som hedder ”Smykker til mor”. Her er et udvalg af de smykker der er bedst sælgende som gaver til mødre rundt i landet.

Har du spørgsmål omkring det at finde personlige smykker til mor? Så kontakt os endelig og vi vil være dig behjælpelig og guide dig til at finde den perfekte gave til din mor – eller til ønskesedlen.

Udgivet i

Mors dag – smykker til mor

Mors dag er lige om hjørnet. Det er en dag mange glemmer og muligvis undervurdere. Til din orientering er dagen d. 10/05 og det er en hyldes til kvinden der har gjort et fantastisk stykke arbejde. Denne dag er til for at hylde hende med titlen som mor, da denne titel har en rigtig stor betydning og ikke mindst en enestående historie – uanset hvem man er.

Smykker, en enestående gave

Når du giver smykker i gave, så giver du ikke bare en engangsfornøjelse eller noget midlertidigt. Smykker i god kvalitet har en lang levetid, som dog også påvirkes af hvordan man passer og plejer sine smykker. Smykker er noget helt specielt, da smykker fortæller en historie.

Men hvad fortæller din eller din mors historie? 

Dét kan personlige smykker gøre. Personlige smykker er smykker hvor du har mulighed for indgravering, have indflydelse på designet eller hvor du kan tilknytte fødselssten. Smykker hvor du vælger hvordan smykket skal være og du vælger hvilken historie eller betydning smykket skal fortælle og vise.

Her på shoppen har vi rigtig mange forskellige smykker. Vi har både armbånd, halskæder, ringe, øreringe mm. hvor du har mulighed for at personliggøre dem. 

Den gode gave

Smykker til mor er en god gave af flere årsager. Nogle af årsagerne har du allerede fået, men smykker til mor er en god gave da det også bidrager til det feminine outfit. Dog er smykker til mor muligvis den bedste gave at give hvis smykkerne er personliggjorte. 

Vi anbefaler …

Vi anbefaler at tage et kig på vores morkollektion, som indeholder rigtig mange gode bud på smykker til din eller en mor. Dog har vi også mange andre smykker, som du også kan finde i andre kategorier som bl.a. Livets træ, Hjertesmykker og Infinity-smykker.

Hvis du ynder de indgraverede smykker og give til en mor, så kan du med fordel se på alle vores indgraverede smykker, eller sortere dem alt efter om det er ringe, halskæder mm. du ønsker at se. Du finder alle de indgraverede smykker samme sted ved at trykke på Indgraverede smykker i menuen.

Udgivet i

4 smykker til manden i dit liv

Overvejer du at give et smykke til manden i dit liv, er du kommet til det helt rigtige sted – for det kan være svært at finde på en gave til ham der har alt. Smykker er en personlig gave, som du kan være sikker på at personen bliver glad for. Her har du vores 5 bud på smykker du kan give til ham:

Simpelt dogtag i rustfri stål

Det første smykke er en af de mere simple – men populære valg. Det er et dogtag i rustfri stål. På dette dogtag har du mulighed for at indgravere 3 forskellige linjer, hvilket giver gode muligheder for at få alt teksten du vil have med. Den rustfrie stål gør at smykket er holdbart og snildt kan bruges selvom man befinder sig ude i naturen.

Boksehandsken der giver det rå look

Kan din mand godt lide sport eller måske gerne vil have et lidt mere råt look? Så er boksehandsken lige noget for ham. Boksehandsken kommer også i rustfrit stål, og er ekstrem holdbart da det er et smykke man typisk gerne vil gå med hver dag. Skulle man deltage I et arrangement hvor en boksehandske måske ikke passer så godt ind, kan denne gemmes under blusen.

Lækkert dogtag med kors

Er din kæreste til det lidt mere religiøse, eller måske blot er fascineret af religion er dette dogtag en opgradering i forhold til vores simple dogtag. For at gøre dette smykke lidt mere spændende har vi udstyret det med et “korstogsridder” design, hvilket kan ses på skjoldet og efterfølgende graveringen med kors. Det er muligt at få gravering bag på “skjoldet”. Bemærk at vi også har helt simple kors, hvis dette skal bruges i kirker og kirkelige aktiviteter. 

Monogram guldring til mænd

Denne guldring er det oplagte smykke til de mænd, som godt kan lide at gå med ringe. Guldringen er blikfangende og med det smart monogram-design på initialerne fanger det alle ens outfit perfekt. Ringen er stilren. Den kan også fås i sterlingsølv .925 hvis du er mere til det kolde look som sølv giver fremfor sommerlooket med guldringen.

Køb dit smykke hos os direkte på smykkelivet.dk i dag. 

Udgivet i

Personlige smykker som din mor vil elske

Smykker er generelt en meget personlig gave, idet at det oftest er en gave som du vil lægge lidt flere tanker bag. Når man skal ud og finde et smykke som en gave, er der oftest en process som du skal gå igennem for at finde det rette smykke.

Du kan vælge at spørge ind til hvilket smykke det er din mor foretrækker, ligesom at du kan gennemgå hendes smykkeskrin. Et smykkeskrin fortæller en hel del om hvilke smykker det er din mor kan lide, herunder om:

  • Skal det være guld eller sølv?
  • Skal der være perler eller andet pænt?
  • Hvilken kædetype passer ind i din mors stil?

Design af personlige smykker ændrer sig

Smykker er ikke bare smykker. På samme vilkår som andre “pyntegenstande” som tøj, kan vi se at designet på smykker ændre sig meget fra sæson til sæson. Når det kommer til personlige smykker kan stilen endda ændre sig hurtigere end hvad man skulle tro.

Skruer vi tiden et par år tilbage var det stort set kun muligt at købe signetringe og små medaljoner, hvor man havde mulighed for at få indgraveret en tekst. Senere blev det mere populært med navnehalskæde og siden da har designet på smykker som kan bruges til mors gave taget fart.

En af de stile som har udviklet sig mest er vores velkendte navnehalskæder. I dag kan vores navnehalskæder forene den moderigtige stil med de følelser som du har som ejer af smykket. Vi ser smykker som en form for forlængelse af det udtryk vi gerne vil give til omverdenen, og derfor er det vigtigt at du vælger det helt rigtige smykke til din mors gave. 

Du skal ligeledes huske at kombinere de muligheder du har med navnehalskæder. Mange vælger at skrive deres eget navn, hvilket vi godt forstår – for det vores navn er naturligvis den største del af os. Da det er din mor som skal gå med smykket længe kan det dog også være relevant med et kælenavn, og såfremt der er to vedhæng – en dato som betyder meget for din mor (udover din egen fødselsdagsdato selvfølgelig.. )

Smykker med hele familien indgraveret

Moderen i familien er oftest hende som holder hele flokken sammen. Hun organiserer familiesammenkomster, julefrokoster, påskefrokoster, ferier – ja, you name it. Dette gør mødre, da det er hele familien som betyder mest for dem.

Dette kan du også udnytte når du vælger din mors næste smykke – for vi har nemlig “mor-kollektionen”, hvor du har mulighed for at få hele familien indgraveret. 

For tiden er det særligt foden som er på mode ved familiesmykker. Dette skyldes at en babyfod er det velkendte mærke for ens baby – og selvom du måske har rundet voksenalderen, vil du altid være mors baby. 

Til at pynte på babyfødderne – eller en af de andre familiesmykker vi har – kan du vælge at få en fødselssten med på smykket. Dette er med til at gøre smykket mere farverigt, således at det ikke blot bliver sølv eller guld, samtidig med at fødselssten har en betydning afhængigt af hvilken måned der er tale om. 

Udgivet i

Smykker – de gode gaver!

Vi kender sikkert fra barnsben at de største og de hårdeste gaver er de bedste. Typisk, som vi bliver ældre, så finder vi ud af at det ikke altid er de største gaver der er de bedste. Men livet lære os dog stadig at de hårdeste gaver absolut er et tegn på at der gemmer sig noget godt!

I løbet af et år er der overraskende mange anledninger til at give gaver til nær og fjern: Bryllupper, fødselsdage, barnedåb, babyshower bronze-, sølv-, guldbryllupper (osv.), julegaver, adventsgaver, konfirmation, nonfirmation, studentergaver, valentinsdag morsdag, farsdag, svendegilde …

Og mange, mange flere!

Men det er ikke altid at vi lige husker hvornår vi skal hvad og hvad vi er inviteret til. Og er det overhovedet noget vi giver gave til? 

Uanset, så kan smykker gå til det hele og udgør nogle af de absolutte bedste gaver. Smykker er en unik form for kreativ dekoration til din dagligdagsbeklædning. 

Findes der bedre gaver end smykker?

JA! Det kan du tro der gør. De gaver der er bedre end smykker er personlige og indgraverede smykker. Her på shoppen vil du finde et stort udvalg af smykker, som både kan købes indgraverede og helt rene.

Personlige smykker er med til at fortælle en historie om hvem du er. Noget er det der gør personlige smykker personlige er ikke bare indgraveringen, men også den valgte indgravering fra dig der giver den. 

F.eks.

Hvis du giver et smykke uden indgravering, som du kan købe i adskillelige butikker, så er det med garanti en rigtig god gave at give.

Hvis du så giver et smykke i gave med indgravering som er specialfremstillet og måske endda med noget internt indgraveret på smykket, så vil gaven ikke blot blive husket, men foreviget.

Det er dét vi gerne vil hjælpe dig med

At give dén gave der har en betydning. Give en personlig og stilren gave i høj kvalitet, hvorfor du også vil opleve at langt de fleste smykker vi har på vores webshop er nogle hvor du har mulighed for at få indgravering på dem. 

Indgravering og smykket

Selve indgraveringen skader ikke smykket. Det gør hverken smykket i dårligere stand eller mere sårbar. Vi anbefaler at uanset hvilket materiale du ønsker dit smykke i, indgravering eller ej, så er velovervejede pleje altid en god idé. Indgravering på smykker skader som sagt ikke smykket, men du skal dog stadig være opmærksom på at der er mulighed for at smykket kan opsamle snavs bedre end hvis det var en helt glat overflade. 

Derfor anbefaler vi at tjekke og rense dit smykke ind i mellem (alt efter hvor meget det bliver brugt) således at snavset kommer væk. Selvom smykker er i høj kvalitet, så er der fortsat nogle kemikalier, hvis du f.eks. gør rent med smykket på, der kan skade overfladen af smykket, hvis det sætter sig i indgraveringen.

Har du fundet et personligt smykke endnu? 

Som nævnt, har vi rigtig mange smykker på webshoppen hvor du har mulighed for at få indgravering på dem. Det betyder derfor også at du har rigtig mange valgmuligheder for at gøre smykker personlige og finde den perfekte gave til de mange anledninger vi nævnte i starten af artiklen.

Har du spørgsmål til personlige smykker, gaveidéer eller andet omkring netop personlige smykker, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte gave, eller de perfekte gaver i form af personlige smykker.