Udgivet i

Smykker til påskefrokosten

Påsken er en tid der typisk bringer familier sammen. Hos nogle familier er det en større tradition end hos andre, hvor familien samles, der spises god mad og hvad der så end høre til ved den enkelte familie.

Også selvom det sidste års tid ikke har budt på særlig gode muligheder for at afholde en påskefrokost ”som vi plejer”, så ser vi her bort fra dette 😉

Når påskefrokosten forekommer og familien samles, betyder det også at vi typisk gør lidt ud af os selv når vi står foran spejlet inden vi tager hjemmefra.

Og hvilke smykker passer til en familiesammenkomst eller samling af de tætteste venner?

Her vil der være to faktorer som gør sig gældende når du skal vælge de helt perfekte smykker til påsken:

 1. Smykker med runde former. Når vi tænker på påsken så tænker vi påskeæg og påskekyllinger. Og ser vi på de to ting, så ser vi også på nogle runde former. Derfor er det en god idé at tage smykker med bløde kanter på, så vi kan ’trigge’ en sammenligning med påsken og rigtig komme i stemning.

 2. Personlige smykker. Når det omhandler en sammenkomst hvor det er for de tætteste personer i ens liv, så er det helt oplagt at personlige smykker er en sikker kandidat. Hvordan smykkerne skal være personlige, er op til dig. Det kan både være med indgravering, fødselssten eller smykker med noget helt andet end det, som fortsat gør de (eller det) enkelte smykker til noget særligt.

Et ekstraordinært påskesmykke

Hvis du er på udkig efter et helt enestående smykke der kun kan bruges til påsken? Så kan du eventuelt designe dit helt eget billede og prøve et af vores fotoindgraverede smykker.

Vær dog opmærksom på at vi ikke kan indgravere farver i et smykke, da indgraveringen hos fotoindgraverede smykker foregår på samme måde som ved almindelig indgravering af smykker 😊!

Udgivet i

Personlige smykker til mor

Selvom det ikke er populært at sætte folk i bås, så siger vi det alligevel – mor vil elske personlige smykker. Og mor elsker formentlig allerede personlige smykker.

Det er tilnærmelsesvis uanset hvor meget du sidenhen har været tilhænger af helt simple smykker uden et personligt touch, så er det anderledes når du er mor. Selve årsagen til at personlige smykker er populære hos mor kan der være mange af og dem kan vi formentlig selv tænke os til – en del af dem. Men lad os i stedet rette fokus på hvilke personlige smykker der kan være en rigtig god idé at give ”mor”.

Halskæder – et sikkert valg

Halskæder med indgravering er et stensikkert hit hvad angår personlige smykker til mor. Hos os kan du få halskæder med netop indgravering, fødselssten og tilmed fotoindgravering, hvilket gerne skulle ramme de flestes smag når det kommer til personlige smykker.

Armbånd er i toppen

Foruden halskæder, så er armbånd også en del af de mest populære personlige smykker. Hos os kan du ligeledes finde armbånd med mange forskellige vedhæng med stærk symbolik, indgravering og nogle med fødselssten også. Der er derfor rigeligt med muligheder for at finde personlige smykker til enhver mors smag.

Direkte eller indirekte personlige smykker?

Du har flere forskellige muligheder for at gøre eller sørge for at smykker er personlige. Ser vi på det enkelte smykke, så kan det være et simpelt smykke med blot et symbolsk vedhæng, hvilket vil betegnes som værende indirekte personlige smykker. Andre indirekte personlige smykker er også hvor der blot er et enkelt initial indgraveret og at det derfor bliver meget internt.

Direkte personlige smykker er hvor der er navne og billeder indgraveret. Selve personlige smykker med fødselssten kan såvel være både direkte og indirekte alt efter hvad der ellers er en del af smykket.

Vi håber at du blev en smule klogere på personlige smykker i et direkte og indirekte aspekt! 😊

Udgivet i

Kan du vurdere om smykker er billige?

Billige smykker kan være mange forskellige ting og afhænger af hvem der tager stilling til det. Du har med garanti hørt udtryk som;

”Du får hvad du betaler for”

og

”Kvalitet og pris hænger sammen”.

Når det omhandler smykker, så hænger det i høj grad sammen. Men der hvor det stadig kan være svært at skelne, det er det spænd der er i smykkers pris, alt efter om det f.eks. er dårlig kvalitet, middel eller høj, i harmoni med om det er billige smykker, middelklasse smykker eller dyre smykker.

Det du skal huske på når du handler smykker er, at nogen vil formentlig altid kunne gøre det billigere end andre og samtidig er der altid nogen der tjener flere penge end andre på smykker – selvom så smykkerne er ens.

Så hvad er billige smykker? Hvordan kan vi vurdere hvad billige smykker er?

Sådan kan du blive bedre til at vurdere billige smykker:

 1. Hvad er det for en virksomhed du køber fra?
  Hvis du køber fra en fysisk og velkendt butik som har været der i årtier og hvor den fysiske butik måske har en rigtig god placering i en større by, så kan du godt forvente at fortjenesten på et smykke er højt. Spørg dig selv om hvilke udgifter butikken har. Er der mange ansatte, er der ansat specialister inden for nicheområder eller lignende? Hvis der er flere ansatte og en dyr husleje, så skal smykkerne også koste noget for at butikken kan have sin berettigelse.

  Er det derimod en virksomhed der ikke har dyre lokaler der skal tjenes hjem, flere ansatte med høje lønninger mm. så er priserne typisk i den anden ende, selvom det er af præcis samme kvalitet som en fysisk såvel en online smykkevirksomhed sælger. Derfor kan du finde de billige smykker til en god kvalitet online i dette tilfælde.
 • Hvilket materiale er smykket lavet af? Billige smykker er lavet af billigt materiale. Her er det typisk smykker der enten er lavet af, eller består af rigtig meget nikkel. Nikkel er et af de mest billige materialer der findes når det kommer til at lave smykker og forhåbentligt bliver det engang forbudt at lave og sælge smykker indeholdende nikkel. Billige smykker der indeholder nikkel, er der rigtig mange mennesker der ikke kan tåle. Ud over at det giver en allergisk reaktion hos rigtig mange mennesker, så har det også en suverænt dårlig holdbarhed, eftersom smykket typisk bliver grønlig og som smitter af på din hud også.
 • Hvem taler du med?
  Du bør også overveje hvem du taler med når det kommer til smykker. Vi mennesker påvirker hinanden når vi taler om emner og hvis du taler om smykker med en der typisk kun går med guldsmykker hvor der er en høj karat i, så kan du være sikker på at de smykker den pågældende person opfatter som billig, er faktisk fortsat rigtig gode smykker og som du selv også vil betegne som god kvalitet. Derfor er det vigtigt at gøre nogle tanker omkring hvem der påvirker vores vurdering af enkelte smykker og om hvorvidt de er billige eller ej.

Vi håber du blev en anelse klogere på hvad billige smykker er, kan være og at du føler du har fået nogle redskaber til bedre at kunne tage stilling og vurdere om hvorvidt enkelte smykker er billige eller ej.

Udgivet i

Personlige ringe – stil i dagligdagen

Personlige smykker kan fås i mange forskellige former, størrelser og ja, smykker. Personlige smykker kan både være halskæder og armbånd hvilket nok er de mest typiske* hvor øreringe og almindelige ringe tager andenpladsen for hvad der er typiske personlige smykker.

*ringe er naturligvis også et meget typisk personligt smykke når vi ser på forlovelsesringe og vielsesringe.

Personlige smykker bidrager rigtig meget til os på flere måder. En ting er at personlige smykker tilsætter noget krydderi til vores hverdagsoutfit såvel til diverse arrangementer vi af og til deltager i.

Når personlige smykker (og smykker generelt) gør noget godt for vores påklædning og vi er tilfredse med vores påklædning, så giver det os en særlig selvtillid og udstråling også.

Dét personlige smykker kan som almindelige smykker ikke kan er, at personlige smykker der har en betydning ligeledes, giver os et boost i selvtilliden og derved også vores udstråling. Når vi har personlige smykker hvor der fx er indgraveret navne på folk vi har nære, så bliver vi indirekte mindet om gode oplevelser vi har haft med den eller de personer og derved bliver vi mindet om noget glæde og har lettere til smil.

Smil til verden og verden smiler til dig, særligt hvis du har personlige smykker som en del af din påklædning.

Personlige fingerringe

Som nævnt er de mest populære personlige smykker halskæder og armbånd – i hvert fald historisk set og hvis vi ikke tager højde for vielsesringe og forlovelsesringe. Nu har personlige smykker nemlig udvidet sin popularitetshorisont og her kommer ringe nemlig ind i billedet.

Det sker blandt andet fordi du stadig kan få de traditionelle ringe, men nu kan du også få en ringe i forskellige former og med forskelligt udseende som gør det væsentligt mere attraktivt. Lidt ligesom de der godt kan lide en god buffet – det er bare godt at der er noget forskelligt, også selvom vi kun ser på fingerringe her.

Så hvis du vil se på almindelige ringe, ringe med ”åben ryg” (hvor ringen kan tilpasses i størrelsen), ringe der udgør sæt, ringe med fødselssten mm.

Så har vi buffeten af personlige smykker til dig her på shoppen 😍

Udgivet i

Kender du til smykker i sterlingsølv?

Smykker i sterlingsølv er ikke noget der er unormalt – i et almindeligt udgangspunkt. Hvis du har en smule kendskab til smykker og de materialer som smykker er lavet af, så ved du også at sterlingsølv er noget rigtig godt sølv, faktisk det bedste på markedet for smykker, som sørger for at du kan få kvalitetsrige smykker du samtidig vil kunne konkludere som værende ”billige smykker”.

Hvis du normalvis har købt dine smykker ved kassen i tøjbutikker eller et sted i supermarkeder, hvor dine øreringe typisk har kostet under 100 kroner så ja, det ER billige smykker. Meget billige smykker endda. Årsagen til det er at materialerne som de billige smykker er lavet af nok ikke er en særlig god sammensætning af metaller helt generelt set.

De billige smykker i supermarkeder og ved kassen

Disse billige smykker er typisk lavet af meget billige metaller som fx nikkel. Her er det rigtig let at lave et smykke af et hvilket som helst metal og efterfølgende farve det en farve så det ligner guld og sølv, til trods for at det slet ikke er guld eller sølv.

Vær opmærksom på at de billige smykker herved stadig bliver solgt som værende smykker af sølv og guld, selvom det slet ikke er det.

De kvalitetsrige billige smykker

… er dog også i en lidt anden prisklasse uden at det er en større verden til forskel. Når du køber kvalitetsrige billige smykker, så er det typisk smykker af sterlingsølv. Sterlingsølv består af 92,5% rent sølv hvor det resterende er andre metaller med rigtig god holdbarhed som kobber. Årsagen til at sterlingsølv ikke er 100% rent sølv og at der ikke rigtig bliver lavet smykker af 100% rent sølv, er fordi at jo renere sølv du har, jo mere skrøbeligt er det.

Med sterlingsølv får du altså rigtig, rigtig meget rent og ægte sølv i en unik kombination med andet meget holdbart metal således du dit smykke også kan tåle at blive brugt.

Alternative billige smykker?

Hvis du er på udkig efter andre billige smykker men som ikke er af dårlig kvalitet som dem vi har været inde på tidligere, så kan det være smykker af titanium. Titanium er et smukt og let metal der ligner sølv til forveksling for det utrænede øje, men som er sin helt egen art. Her får du altså også smykker i rigtig høj kvalitet, hvor du undgår at din hud bliver grønlig og smykkets farve falmer eller ændre sig nævneværdigt ved brug, til en rigtig god pris.

Kort og godt – sterlingsølv og titanium er i top 😉

Udgivet i

Hvad er billige smykker?

Billige smykker er en helt personlig vurdering af et enkelt smykke. Denne subjektive vurdering kan have en rigtig bred vifte af variationer der vurderes på.

Dog er der stadig nogle generelle udsagn omkring hvad billige smykker er og dem vil vi dykke lidt ned i her i artiklen.

Billige smykker på baggrund af kvalitet

Smykker kan betegnes som værende billige når vi ser på kvaliteten. Her er det typisk hvis der er et smykke af god kvalitet hvor der bl.a. ikke er nikkel i, så ser man på prisen herefter. Dem der kan vurdere sådanne smykker, er enten nogen der har en helt speciel passion for smykker, det kan være dem der arbejder med det til daglig eller noget lignende. Det kan såmænd også være dem der kender den aktuelle pris på hhv. guld og sølv og som derfor ved hvor meget et smykke er værd i ren og skær materialer.

Meget billige smykker ud fra prisen

Foruden ovenstående er der også mange billige smykker der vurderes ud fra prisen alene – hvilket de fleste også gør som ikke har en eller anden relation med smykker som beskrevet tidligere.

Helt overordnet så er billige smykker de smykker du kan købe for under 100 kroner og som typisk står inde i en tøjbutik som du lige kan købe med til din nye cocktailkjole – det er billige smykker. Det er typisk de smykker der har en rigtig dårlig sammensætning af metaller som til sidst enten er dyppet i noget dårligt sølv, eller så er de blot farvet i en sølvfarve.

Hvis vi så alligevel ser på kvaliteten af netop disse smykker, så kan det godt være at de ikke er helt så billige alligevel. Synes du ikke?

Det er både dårlig og billige metaller. Du ved reelt set ikke hvad det er du har på din krop, men du køber det alligevel fordi det netop er ”billige smykker” = under 100 kroner (eller tæt på).

Har vi billige smykker?

Den vurdering er helt op til dig, som så meget andet, om vi har billige smykker eller ej. Vi gør i hvert fald et forsøg på at tilbyde smykker i høj kvalitet til en lav pris, hvilket vi gør med forhandlinger, produktion og ikke mindst fragtpriser.

Vores smykker er uden nikkel og altid af en god kvalitetssammensætning. Det betyder også at hvis du køber et smykke af sterlingsølv – så er det altså også sterlingsølv og ikke alt muligt andet tilfældigt metal der er smeltet sammen.

Vi vil nok selv mene at vi har billige smykker når vi ser på kvaliteten af dem og særligt i forhold til hvad du får ude i butikkerne – men synes du at vi har billige smykker? 😊

Udgivet i

Personlige smykker i 2021

Vi er nu godt inde i et nyt år, hvor en uvant dagligdag efterhånden er blevet det nye ’normal’. Hvad smykker angår, så er smykker stadig et stort hit selv hvis vi ser 12 måneder tilbage.

For trods hjemmekontor og mindre social aktivitet, så er der stadig godt gang i salget af smykker – og hvorfor?

Et britisk studie har vist at selvom vi arbejder hjemme eller bruger meget mere tid på vores egen matrikel end hidtil, så går vi altså stadig med smykker og det er stadig et ”must” for os at have dem af primært 2 årsager:

 1. Vi er selvbevidste når vi har onlinemøder. Når webcammet er tændt og vi er i gang med et møde, så vil vi stadig gerne fremstå disciplineret, ordentlige og give en bestemt udstråling som smykker kan hjælpe os med at få. Derfor bliver der lagt vægt på særligt øreringe og halskæder, da det typisk er de smykker som kan ses når webcammet er tændt til et onlinemøde.

 2. Vi har brug for den selvtillid det giver os. Da vi ikke socialisere os særlig meget og vi derfor måske ikke oplever indirekte at vi ikke får så mange komplimenter mere, så går vi ubevidst hen og søger dét der giver os selvtillid og det vi erindre tidligere hare givet os komplimenter.

  Det viser sig også at fx mænd der arbejder hjemme også er mere effektive hvis de iklæder sig deres arbejdstøj i hjemmet også og ikke blot lader morgenhåret stå, morgenkåbe og futter eller lignende … Smykker er en del af vores arbejdsmiljø hvis vi går med det til dagligt og at vi så kan iklæde os noget af vores arbejdsmiljø for at gøre os mere effektive er jo kun et plus.

De personlige smykker er stadig nr. 1

Selvom det er begrænset hvor mange vi ser og hvor meget af os andre mennesker kan se, så er personlige smykker noget særligt i forhold til den generelle tale om smykker, som vi netop var igennem før.

Personlige smykker giver både den her selvtillid, det booster vores tidligere uvante arbejdsmiljø, men det kan faktisk også gøre noget helt særligt, emotionelt.

For det er ingen tvivl om at der er rigtig mange mennesker vi savner at have kontakt med og se i øjnene. Ligesom smykker kan booste arbejdsmiljøet, kan personlige smykker også beskedent minimere savnet eller behovet for at se andre mennesker og dæmpe vores længsel. Hvis vi ser på et armbånd i løbet af en dag hvor søsterens navn står på, så vil der blive mindet om søsteren og alle de gode ting der er oplevet sammen.

Dén virkning har aldrig været større og mere tydelig end nu, under disse forhold. Personlige smykker har tidligere været for at vise omverdenen hvem man holder af – primært, og ellers for netop at give os den her følelse af glæde ved minder. Nu er en fornemste opgave som personlige smykker har, er at minde os om dem vi savner og alle de gode ting vi har sammen.

De bedste personlige smykker i 2021?

Du kan både få halskæder og du kan få øreringe hvor du selv har indflydelse på indgravering, form og andet. De seneste 12 måneder har vist en stigende efterspørgsel på personlige smykker som øreringe og halskæder, hvilket også vil være de personlige smykker der formentlig vinder de fleste hjerter her i 2021. Det er altså her hvor du får smykker der kan det hele. De kan hjælpe med arbejdsmiljøet (hvis vi bliver i det eksempel), det kan hjælpe med at give en vis udstråling og derved give os selvtillid og så kan personlige smykker også hjælpe med at dække vores behov i en mindre grad i forhold til dét at se andre mennesker.

Her på shoppen kan du finde et hav af personlige smykker. Du finder personlige smykker som øreringe og halskæder som vi nævnte tidligere, men du kan også finde andre personlige smykker som armbånd, ring og manchetknapper- + det løse.

Udgivet i

Smykker af og med rhodium

Det er ikke unormalt at når vi ser på smykker der ligner noget sølv, at vi derved antager at det er sølv. Det gælder også når vi ser smykker der er belagte med sølv eller for den sags skyld smykker i sterlingsølv, der er belagt med f.eks. rhodium, så omtaler vi det som sølvsmykker eller smykker af sølv.

Sølvsmykker er også rigtig flotte og når det er sterlingsølv, så har de også en rigtig god holdbarhed. Dog kan du med fordel kigge på smykker med enten en belægning af rhodium eller decideret smykker af rhodium hvis du gerne vil have en ekstra god holdbarhed og ikke mindst en endnu bedre udstråling eller mere skinnende udseende.

Rhodium er nemlig ekstremt holdbart foruden den smukke glans rhodium også tilføjer på smykker. Du går derfor ikke galt i byen med et smykke af rhodium eller med et smykke af sterlingsølv, belagt med rhodium. Så er du sikker på at få en bedre holdbarhed end ved andre smykker i et sølv-look.

Note i forhold til belægninger:

Du kan også købe smykker i sterlingsølv der er belagt med ægte roséguld og ikke mindst guld. Det giver også smykket en ekstra holdbarhed, dog skal du være opmærksom på at hvis dit smykke skulle få en større skade, så er den sølv under den ellers holdbare og tykke overflade af guld eller roseguld. Hvis du derimod har en belægning af rhodium, så vil en større skade ikke være nær så synlig som ved en anden belægning, da sølv og rhodium til forveksling ligner hinanden.

Hvad er rhodium?

Rhodium er faktisk et ædelmetal og et af de ædelmetaller af højeste kvalitet (og ikke mindst pris). Rhodium er sjældnere end guld og platin, men anses ikke som værende i samme kategori da der er større efterspørgsel på netop guld og platin. Rhodium er derfor et meget eksklusivt ædelmetal der er meget undervurderet.

For en god ordens skyld, så er der altså ikke nikkel i rhodium.

Rhodium i overvejelserne?

Hvis du føler der skulle være spørgsmål til smykker med rhodium som du ikke har fået svar på i denne artikel, er du også velkommen til at skrive til os på adm@smykkelivet.dk

Ellers får du også en kort opsummering her:

 • Rhodium giver smykket en bedre holdbarhed
 • Rhodium giver et mere eksklusivt look, lidt ligesom hvidguld
 • Rhodium er et ædelmetal og indeholder ikke nikkel
 • Rhodium og sterlingsølv er en perfekt kombination
Udgivet i

Har du set vores personlige manchetknapper?

Her på siden har vi nogle få personlige manchetknapper som kan være noget for dig eller en du holder af. Vi har både manchetknapper i rustfri stål og med rhodium.

Når vi siger at vores manchetknapper er personlige, så er det fordi du har mulighed for at gøre dem personlige. På manchetknapperne har du mulighed for at få indgraveret hhv. 2 og 3 bogstaver, hvor det er din fantasi der bestemmer hvor fantasifuld og betydningsfuld manchetknapperne skal være.

Rustfri stål og rhodium – hvad skal jeg vælge?

Den helt store forskel på manchetknapper i rustfri stål og manchetknapper med rhodium, er den forskel som rhodium gør på manchetknapper, og ikke mindst smykker generelt.

Hvis du køber manchetknapper i rustfri stål, vil det tilnærmelsesvis ligne sølv til forveksling. Du får altså noget materiale der er meget holdbart og har et sølvlignende udseende. Hvis du derimod vælger manchetknapper med rhodium, som i øvrigt er vores mest populære manchetknapper, så vil du opleve følgende forskelle fra manchetknapper i rustfri stål:

 • Manchetknapper med rhodium giver mere og bedre glans
 • Rhodium på manchetknapper vil i sidste ende give en længere holdbarhed

Selvom det som udgangspunkt blot er fordele ved rhodium, er vi alle forskellige og nogle vil måske ikke have en glans som ligner hvidguld, men mere end helt almindeligt sølv/rustfri stål. Samtidig bør der også overvejes hvilke arrangementer eller i hvilke situationer som manchetknapperne bliver set ved. Hvis det er manchetknapper til lidt finere arrangementer med en fin glat skjorte under en blazer, vil rhodium atter være en god idé. Hvis det er mere dagligdag, med en hverdagsblazer vil det ’typisk’ være manchetknapper i rustfrit stål.

Bemærk at i sidste ende kan begge typer manchetknapper, om det er med rhodium eller i rustfrit stål, gå til både fine arrangementer og til hverdag. Ovenstående er blot en meget generel information, men ingen tommelfingerregel 😊

Manchetknapper gør det upersonlige, personligt!

En god grundt til at forsøge dig ad med manchetknapper er at de gør en upersonlig og måske endda en kedelig skjorte både pæn og elegant. Manchetknapper tilføjer nemlig lige dét ekstra på en forholdsvis neutral og anonym måde da det er på undersiden af skjorteærmet. Det er derfor et sted hvor de bliver set, men ikke hvor de tager fokus.

Derfor kan du med selv en kedelig ensfarvet skjorte, uanset om det er et kendt eller ukendt mærke, pifte den op og krydre dit outfit med manchetknapper på nemmeste og mest personlige vis.

Udgivet i

Inspiration til smykker til mænd

Har du også i dit liv oplevet at mænd ikke er særlig gode til at komme med gaveønsker ved forskellige højtider? Og samtidig, hvis du tænker dig en ekstra gang, har det så nogensinde været et smykke som de her mænd (eller bare mand) har ønsket sig?

Det er ikke altid at mænd ønsker sig smykker, og når det er, så er det typisk armbåndsure.

Med årene har mænd begyndt at gå med flere og flere smykker. Det er altså både halskæder, armbånd og ringe. I en periode fra omkring 2006 til 2011 var det også på mode for mænd at gå med øreringe, hvor det har aftaget lidt igen med tiden.

Kort sagt, så er det ikke til at spå hvad fremtiden siger moden er i forhold til smykker, både generelt og derfor også til mænd.

Halskæder til mænd

En sikker vinder når det handler om smykker til mænd er halskæder. Her kan du få rigtig mange maskuline halskæder som både giver en form for personlighed og ikke mindst en stor affektionsværdi.

Her hos smykkelivet kan du også finde smykker til mænd, og også halskæder til mænd.

Når vi taler om hvad der er moderne når det kommer til smykker og halskæder til mænd, så har et kors i mange år været et stort hit. Det er ikke fordi at mænd der går med halskæder hvor vedhænget er et kors nødvendigvis er religiøse, det er blot maskulint, flot og passer til langt de fleste stile.

Du kan med fordel et af vores halskæder med vedhæng som kors her:

På halskæden har du mulighed for indgravering af et navn, ord eller måske en dato – hvad end der giver dig eller personen der skal have halskæden betydning.

Hvis du søger andre muligheder inden for halskæder til mænd, kan du med fordel også se på en halskæde hvor det er et barberblad som vedhæng og hvor du har mulighed for indgravering:

Derudover har vi også et helt klassisk dogtag med en rigtig god kæde, og hvor du naturligvis har mulighed for indgravering. Halskæden kan du se her:

Armbånd til mænd

Foruden halskæder, så har armbånd også fundet sin plads når det drejer sig om smykker til mænd. Hos os kan du både finde nogle rustikke gummiarmbånd med et spænde hvorpå du har mulighed for indgravering. Et af vores absolut bestsellers er et ID-armbånd til mænd. Det er et armbånd i guld med en meget holdbar kæde, maskulint udseende og med en elegant bar hvor du har mulighed for at få indgraveret noget af betydning.

Se armbåndet her: