Udgivet i

Julegave 2020

Den er god nok. Du kommer ikke igennem dette år uden et blogindlæg fra os omkring den perfekte julegave 2020. Vi er nu inde i de sidste 3 måneder af året og det er så småt nu vi begynder at forberede os til julen. For nogle mennesker er det lige tidligt nok at begynde at overveje den enkelte julegave og eventuelle ønsker til en julegave eller flere, hvor det derimod for andre kan være at jagten intensivt er gået i gang på den perfekte julegave.

Uanset hvem du er af de to personer, så begynder vi at vænne os til at julen nærmer os og at vi snart skal begynde at finde en julegave til mor, en julegave til far og en julegave til kæresten.

Et personligt smykke i julegave…

… har vi efter nu flere års aktivitet nu kunne konstatere at det er en sikker vinder. Vi oplever hvert år at en større forespørgsel de sidste 3 måneder af året på smykker der skal bruges som den perfekte julegave i årets sidste uge. Her er det 9/10 tilfælde at det er de personlige smykker der bliver forespurgt til og ligeledes dem vi får en tilbagemelding af. Smykker hvor der er mulighed for indgravering, særpræg på designet, smykker med fødselssten og selvfølgelig også vores fotoindgraverede smykker.

Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl om nogle af vores smykker, leveringstid mm. skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os og vi vil være dig behjælpelig med at finde den perfekte julegave på vores shop.

Vi vil specielt gøre opmærksom på vores leveringstid på 18-20 hverdage og at vi ligeledes anbefaler at være i ekstra god tid ved de almindelige højtider for køb i løbet af et år, som bl.a. omfatter julen, ikke desto mindre.

Udgivet i

5 smykker til ham

Fars dag nærmer sig med hastige skridt; men hvad skal du give ham i gave? Vi har her kigget på fem smykker, som du kan give til ham.

Dogtag – den sikre vinder

Hvis du gerne vil vælge noget sikkert, er et dogtag altid en af de bedre muligheder. Her kan vi præsentere vores indgraverede barberblad, som er lavet af sterlingsølv .925. På dette barberblad kan du få indgraveret et navn samt en dato (eller endnu en valgfri tekst). Mange vælger også at benytte sig af børnenes navne og fødselsdag.

Indgraveret barberblad

Manchetknapper i sølv – til enhver lejlighed

Lækre manchetknapper til herren, som gerne vil have prikken over i’et. På disse manchetknapper kan du få indgraveret tre forskellige initialer. Lækre rhodium-belagte manchetknapper som du kan bruge til alle lejligheder. Du har mulighed for at se flere detaljer på manchetknapperne ved at gå ind på selve smykket.

Rhodium-belagt manchetknapper

 Sørg for at manden altid kommer til tiden med et ur

Vi ved hvor at mænd godt kan lide at komme de der 10 minutter for sent – men nu har du muligheden for at gøre noget ved det; nemlig at give ham et ur. Dette Lacoste Durban Herreur er et ur hvor kvalitet og design går hånd i hånd.

https://smykkelivet.dk/produkt/lacoste-durban-herreur/

 

Sølvkors med betydning

Indgraverede sølvkors er meget populære, da de både symboliserer den kristne tro samtidig med at de er meget personlige, i og med at der er et navn på korset. Korset er lavet af sterlingsølv .925.

Indgraveret kors

Solbriller: Til når vejret er godt og solen er irriterende

Solbriller er altid dejlige at have; de kan nemlig bruges når man er ude i haven, på tur med familien, i bilen, på arbejdspladsen og mange andre steder. Disse solbriller fra Avery Nambillo er lavet af sort valnøddetræ.

https://smykkelivet.dk/produkt/avery-nambillo-herresolbrille-lys/

Udgivet i

Gave til barnebarn

Når ens børn får børn, er det som at genleve et af de største øjeblikke der allerede er oplevet – igen, men bare på en helt anden måde. At være bedstemor, bedstefar, farmor, farfar, mormor, morfar eller hvilken titel du nu ellers kan have overfor dit barnebarn, så er det rigtig stort

Når du får dig et barnebarn, er det normalt både at give en form for gave i forbindelse med barslen som forældrene har haft og dit barnebarns 0-års fødselsdag, lige så det er ved barnedåb (dåbsgave) eller ved navngivning.

Hvis det er dit første barnebarn og derved ligeledes dine børns første børn, kan det være svært at finde ud af hvad man lige giver et barnebarn i gave. Både helt fra fødslen/barslen af, men også de kommende år.

Hold fast i en gammel tradition

Det har været traditionelt at give et barnebarn en gave som et barnebarn skal have med sig resten af livet. Noget symbolsk, betydningsfuldt, personligt og noget der altid vil minde dit barnebarn om sine bedsteforældre (eller andre titler).

Det har både været service i tin, smykker, og andet pyntegenstande i yderst holdbart materiale, således at det godt kan gemmes væk med års mellemrum.

Alternativt, kan det godt være at de nybagte forældre ønsker sig noget praktisk på vegne af deres børn. Det kan være puslebord, blespande, bleer, stofbleer og legetøj. Disse gaver er dog ikke rigtig noget som dit barnebarn får rigtig glæde af, når dit barnebarn bliver voksen og det er formentlig ej heller noget dit barnebarn vil mindes, medmindre det er på nogle billeder.

Smykker til børn og voksne

Hvis du søger en gave til dit barnebarn som er personlig og hurtigt giver en rigtig stor affektionsværdi, så er et smykke til dit barnebarn et godt bud på en god gave. Et smykke som gave er noget der kan holde hele livet, selvom det naturligvis også skal passes på og plejes i ny og næ. Dog er det noget dit barnebarn kan få med sig når dit barnebarn engang flytter hjemmefra, bliver gift eller der sker en anden stor bedrift i dit barnebarns liv.

På vores shop har du mulighed for både at finde smykker til børn som de kan bruge med det samme, men du kan også finde en kombination, så de fortsat kan få glæde at deres gave i de senere år, hvor dit barnebarn har vokset sig stor.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores smykker eller du ønsker lidt sparring omkring den perfekte gave til dit barnebarn, er du velkommen til at skrive til os uforpligtende.

Udgivet i

Ringe med indgravering

Vi har med tiden fået oparbejdet et større udvalg af ringe med indgravering på vores shop. Og hvis vi skal være ærlige, havde vi faktisk ikke regnet med at ringe med indgravering ville være de smykker der ville være nogle af de mest populære. Dette skyldes at ringe typisk er noget der helst skal prøves på, da størrelser og fingre er forskellige fra person til person.

Med tiden, har vi dog oplevet en større efterspørgsel på vores ringe med indgravering, hvor kunderne har kendt deres ringstørrelse i forvejen.

Sådan finder du en ring der passer dig, når du handler hos os …

Vi forstår godt at det kan være en smule langhåret at skulle bestille en ring på en webshop, for hvad nu hvis ringen ikke passer?

Vi har de seneste knap 5 år analyseret hvilke ringe i forhold til tykkelse og hvordan de er skåret, er de mest gængse og bedst i et generelt spektrum.

Derfor har vi kun ringe med en ”almindelig” tykkelse og bredde, således det samtidig skal give en vis tryghed ved at købe en ring, når først du kender din ringstørrelse. Samtidig, har vi erfaret at vores kunder enten har ringe i forvejen hvor selve tykkelsen og bredden er meget sammenlignelig med de ringe vi har i vores udvalg, og derved blot bestilt en ring i samme størrelse som de allerede har.

Mere tryghed i forhold til størrelsen?

Lige så vel som du ønsker at undgå alt det her med en ring der måske ikke passer, sendes retur, få en ny og alt det hurlumhej, så ønsker vi bestemt også at undgå det.

Derfor har vi udover at analyseret og skræddersyet vores sortiment af ringe med indgravering, også fået ringe med en ”åben ryg”. Det er altså ringe der ikke helt er sat sammen hele vejen rundt, hvilket gør at du nemt kan tilpasse ringen til din finger!

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores indgraverede ringe, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

  • Og tak fordi du læste med 😊
Udgivet i

Tre smykker der gør dig klar til vinteren

Sommeren i 2020 fik vi aldrig, og det kan måske være at du allerede er ved at gøre dig klar til vinteren – som forhåbentligt bliver med lidt sne til julen! Hvis du er det, giver vi dig her tre bud på hvilke smykker du kan købe til vinteren. 

Klassisk for alle smykker der passer til vinteren er, at de er lavet af sølv. Vores sølvsmykker er lavet af sterlingsølv .925 da disse giver den bedste holdbarhed, såfremt det er smykker du ønsker at bære i hverdagen. 

Halskæde m. initial og fødselssten

Denne halskæde er en af de mest populære smykker vi har. Det er et simpelt smykke med initial i sølv. Selve sølvet på smykket giver en mere kold vinter stil, men hvis man foretrækker at have lidt farve der kan skabe varme har dette smykke en fødselssten. Tykkelsen på denne halskæde er 0,7mm hvilket gør den let og uproblematisk at bære og er en kontrast til det typisk varme tøj som man har. 

Bedste venner med navn på bagsiden

Her får I et smykker der giver varme i vinterkulden – nemlig to halskæder der tilsammen giver ordene “best friends”. Dette er den perfekte gave til veninden i julen 2020 som du kan give, da den kan bæres hele året rundt. Kæden er en lækker Rollo Chain med mulighed for fem forskellige kædelængder – 35, 40, 45, 50 og 55 cm. 

3D sølvbar m. indgravering

Det sidste smykke som vi vil vise jer er en af vores bestsellers i vintertiden. Dette er en 3D sølvbar m. indgravering. En sølvbar har en historisk betydning og med vores 3D variant får man et flot og lidt atypisk smykke der står i stor kontrast til de klassiske runde smykker som i vores første eksempel.

Udgivet i

Sådan finder du de gode smykker til hende

… eller sådan ved du hvilke smykker der måske passer dig bedst.

I verden findes der groft set to slags kvinder. Der findes hende hvor det er nemt at købe et smykke til, da hun kan lide de fleste, smykker og ikke udelukkende går efter en bestemt stil, og så er der hende der har én bestemt stil som kun hendes inderste dæmon ved hvad er.

Som bedre halvdel til en kvinde er en svær opgave, specielt når der skal handles smykker. Men her kan du måske få nogle tips til hvordan du pejler dig ind på hvilke smykker hun kan lide at gå med.

Bare fordi der er mange, betyder det ikke hun elsker dem

Her snakker vi om smykker som hun har mange af. Det kan eksempelvis være at hun har mange øreringe. Men bare fordi hun har mange øreringe, så betyder det ikke at det er øreringe hun bedst kan lide at gå med, af alle de smykker hun har. Det kan sagtens være at det netop er gaver der har hobet sig op i løbet af årene som til sidst udgør et stort udvalg af øreringe.

Det er derfor vigtigt at huske at blot fordi hun har mange smykker af en slags, betyder det ikke at det er de smykker hun bedst kan lide.

Hvad havde hun på sidst?

Prøv ihærdigt at erindre hvilke smykker hun havde på sidst i var ude til et arrangement. Om det er fødselsdag i familien, en firmafest eller noget andet er såmænd underordnet. Men se om du kan huske hvilke smykker hun havde på, da hun formentlig selv har valgt hvilke smykker hun gerne vil have på til netop den anledning.

Det kan også være en god indikation af hvad hun hælder mest til. Det bedste vil være hvis du kan huske tilbage på flere arrangementer I har været til. Men medmindre du har fotografisk hukommelse, kan det naturligvis være svært. Hvis du derimod vil investere lidt af din tid til at lede efter billeder fra de tidligere arrangementer og se hvad hun har på der, så er de altså godt givet ud når hun skal have en game.

Guld, roseguld eller sølv?

Denne modsiger en smule det første tip vi kom med. For her kan det være en god idé at se hvad hun netop har mest af. Men ud fra første tip, skal du naturligvis stadig være kritisk og tænke over om det er tilfældigt at der er flest smykker i roseguld, eller om hun rent faktisk selv har valgt dem eller ønsket dem.

Identificer hendes tøjstil

Et tip til dette tip er at tænke over hvilket tøj hun har og ligeledes hvordan det harmonere med hendes arbejde.

Hvis hun eksempelvis sidder meget på kontor og ikke slider sine hænder særlig meget i dagligdagen, vil smykker i guld sagtens kunne være brugbar i forhold til holdbarheden. Smykker i guld er nemlig mere sårbare end smykker i sølv. Så hvis hun derimod har et arbejde som eksempelvis pædagog, folkeskolelærer eller andet hvor hun bevæger sig relativt meget og bruger sine hænder, så er smykker i sølv formentlig et rigtig godt bud.

I forhold til hendes tøjstil, så er det en god idé at se på hvad hun går sig mest i. Typisk så hænger smykker i guld meget godt sammen med en tøjstil hvor der indgår en del farver og farvekombinationer. Her vil smykker i guld gå ind og forstærke det flamboyante udtryk, uden at være for meget.

Hvis hun derimod går meget i ensfarvet tøj, så er smykker i sølv i mange tilfælde en sikker vinder.

Men selvfølgelig, er vi jo alle sammen forskellige og vi kan ikke sætte folk i kasser som sådan – selvom vi til tider ville ønske at vi kunne. Det kan også være at hun går i ensfarvet tøj, men samtidig er meget udadvendt og elsker opmærksomhed. Her kan smykker i guld alligevel være en rigtig god kombination, da det smykker i guld, får mere opmærksomhed og har lettere ved at tage netop opmærksomheden.

Det bedste råd må være at observere hende, se hvad hun har af tøjstil og prøve at identificere hendes typiske valg af smykker.

Udgivet i

Indgraverede guld smykker

Er du, ligesom mange andre, også helt pjattet med smykker i guld? Guld er en kombination af en særlig farve og glans der er helt hypnotiserende at se på, da det bare er så flot!

Her på shoppen har vi mange forskellige smykker, både i guld og selv. Ligeledes har vi mange indgraverede smykker, ligeledes i guld såvel som i sølv.

Men inden du søger rundt efter de forskellige smykker i guld, vil jeg anbefale dig først at tage et kig nogle af de forskelle vores smykker i guld kan have fra hinanden.

Guldbelagte smykker / smykker i guld

På vores shop vil du nemlig finde to forskellige slags smykker i guld, når vi vel og mærke udelukkende snakker om guld.

Du vil her blive mødt af guldbelagte smykker, og så smykker i guld.

Den helt store forskel på smykker i guld og guldbelagte smykker er, at guldbelagte smykker er smykker der ikke er udarbejdet i guld, men i noget andet betal.

Hvad er guldbelagte smykker?

Guldbelagte smykker er smykker der typisk er lavet i sterlingsølv, som er det fineste sølv på smykkemarkedet. Sterlingsølv indeholder 92,5% ren sølv, hvoraf de resterende procenter typisk er kobber. På denne måde får du et sølvsmykke med en andel af ægte sølv, kombineret med kobber der giver smykket en god holdbarhed og er mere modstandsdygtig overfor slag, ridser og generel brug.

Disse smykker i sterlingsølv dyppes efterfølgende i ægte guld der er smeltet, således det giver en belægning – heraf guldbelagte smykker.

Smykker i guld

Et alternativ som vi har nogle få smykker af, er smykker i guld. Guld er et dyrt metal og smykker i guld er derfor dyrere end guldbelagte smykker, da smykker i guld har en større andel af guld, end ved guldbelagte smykker. De smykker vi har i guld, har en høj procentdel guld og er af som minimum 8 karat guld for at opretholde en god kvalitet.

Husk på, at jo højere karat guld et smykker er lavet af, jo renere guld er det og jo mere skrøbeligt er smykket.

Udgivet i

Vores smykker i sølv

Du har måske set dig lidt omkring på shoppen og fundet ud af at vi har rigtig mange smykker med mulighed for indgravering af den ene og anden form. Almindelig indgravering, designindgraverede og ikke mindst fotoindgraverede smykker.

Vores smykker er typisk i guld og sølv, dog er størstedelen af vores smykker i sølv og alt efter hvor meget du ved om smykker i sølv, kan det være at dette lille blogindlæg kan gøre dig klogere – eller ej.

Sterlingsølv

Sterlingsølv er den type sølv der hyppigst bruges når der skal lave smykker i god kvalitet. Sterlingsølv er en metalkombination af 92,5% ægte sølv og 7,5% kobber. Årsagen til at du ikke så let kan finde smykker i 100% rent sølv er, at rent sølv er meget skrøbeligt. Der skal meget lidt til før rent sølv får ridser, skader, buler mm. samtidig med at det også er dyrere. Derfor er der fundet en helt perfekt sammensætning af rent sølv og kobber. De få 7,5% kobber gør at de smykker der er lavet af sterlingsølv, har en væsentlig bedre holdbarhed og du skal derfor ikke frygte at bruge smykket.

Langt de fleste af vores smykker i sølv er smykker i sterlingsølv.

Andre smykker du finder på shoppen

Foruden smykker i sølv og guld, så er der også andre smykker der ligner sølv, men ikke er det. De smykker vi har som ikke er i sterlingsølv, er reelt lavet i titanium/rustfrit stål. Det er det bedste alternativ til sterlingsølv og er fortsat i absolut høj kvalitet.

De billige smykker du måske har kendskab til som smitter en grønlig farve af, er smykker der indeholder nikkel. Nikkel er dét metal de fleste med allergi overfor metaller, ikke kan tåle og ligeledes dét der smitter den grønlige farve af ved brug. Smykker med nikkel i er dem du typisk finder ved kassebetjening i supermarkeder eller lavpris tøjbutikker.

Vi har ingen smykker med nikkel i.

Vi har specifikt valgt ikke at handle med smykker indeholdende nikkel, da vi også ynder en vis standard når det kommer til vores produkter.

Hvis du er allergisk overfor nikkel eller frygter kvaliteten og den grønlige farve der kan forekomme, så kan du roligt handle hos os, da disse smykker ikke indgår i vores sortiment.

Har du spørgsmål til vores smykker i sølv er du hjertens velkommen til at kontakte os pr. mail.

Udgivet i

Gode råd til rengøring af dine smykker

Hvordan går du dine smykker rene? Det får du svaret på i denne artikel. Vi oplever nemlig at mange henvender sig for at få en pudsning af deres smykker, men dette kan I faktisk vælge at gøre helt selv. Så sæt dig godt tilrette og find ud af hvordan du gør dine smykker som nye igen!

Forberedelsen er vigtig

Det første du skal gøre er at fokusere på din forberedelse. En ordentligt forberedelse er med til at gøre processen markant hurtigere og nemmere for dig. Sørg for at have følgende klar:

  • En tandbørste
  • Sæbe (gerne en mild en af slagsen som ikke har vaskemiddel i sig
  • En mikrofiberklub

Den hårde rengøring

Start med at bland din sæbe med noget varmt vand i en skål. Tag herefter den bløde klud (tør) og rens smykkernes overflade da du så får genoprettet den glans smykket havde da du fik det. 

Efter at du har renset dine smykker for det øverste lag snavs skal du lægge dem i blød i det varme vand. Tag tandbørsten og begynd at skrubbe (forsigtigt) på dine smykker.

Udgivet i

Personlige halskæder

I løbet af den seneste håndfuld år har vi oplevet en stigende tendens til køb af personlige halskæder. Det er altså ikke bare halskæder med en hvilken som helst indgravering, men noget helt specielt og noget som ikke enhver vil komme på.

Selve det personlige ved en halskæde er i princippet individuelt fra person til person. En subjektiv holdning og følelse.

Her vil du blive introduceret for halskæder der er vidt forskellige når det kommer til det personlige ved dem

Halskæder med det simple

Nu skal vi også huske på, at bare fordi noget er simpelt, er det ikke uopfindsomt. Her er der tale om de gængse halskæder hvor der typisk er indgraveret et navn eller en dato.

Det i sig selv gør halskæderne personlige og for nogle er det simple også det elegante. Det er her hvor du kan få dig en halskæde med noget du kan forholde dig til, og noget der aldrig får dig i tvivl om hvorfor du har fået netop dette indgraveret på din halskæde.

Halskæder med fotoindgravering

Du har måske set lidt til de halskæder vi tilbyder her på shoppen og måske har du ikke. Uanset om du har været her før, vil vi naturligvis anbefale at tage et kig på vores fotoindgraverede halskæder. Det er altså halskæder hvor du ikke blot får et ord, navn, dato eller almindelige symboler, bogstaver og cifre tatoveret.

I stedet får du indgraveret et billede på din halskæde, hvor du kan vælge et billede der har en helt særlig betydning for dig eller den person der skal modtage halskæden.

Det er vigtigt, når du bestiller et af vores fototindgraverede halskæder, at du sørger for at billedet har en god komposition og harmoni i farver. Det må derfor gerne ikke være et billede med meget larm og fylde, men hvor dét der virkelig betyder noget er klart og tydeligt.

Halskæder – ”ude af boksen”

Nu kommer vi til de halskæder vi har set mere og mere af de seneste år. Det er halskæder der egner sig præcist til det samme som de simple indgraveringer – ja, faktisk er det de samme halskæder. Dog er forskellen det vores kunder har valgt at få indgraveret.

Til studenten her i år 2020 har vi både set en venindegave med en halskæde hvor der er indgraveret ”Tak, Google!”. Ligeledes har vi også set et herrearmbånd hvor der står ”Bo Badejern”. Om modtager af armbåndet hedder Bo, skal vi ikke kunne sige. Men sjovt og anderledes var det.

Derfor er det vigtigt at huske på at det kun er fantasien der sætter grænser. Du har derfor muligheden for at gøre en personlig halskæde utrolig personlig ved at få indgraveret noget internt.