Udgivet i

Smykker af og med rhodium

Det er ikke unormalt at når vi ser på smykker der ligner noget sølv, at vi derved antager at det er sølv. Det gælder også når vi ser smykker der er belagte med sølv eller for den sags skyld smykker i sterlingsølv, der er belagt med f.eks. rhodium, så omtaler vi det som sølvsmykker eller smykker af sølv.

Sølvsmykker er også rigtig flotte og når det er sterlingsølv, så har de også en rigtig god holdbarhed. Dog kan du med fordel kigge på smykker med enten en belægning af rhodium eller decideret smykker af rhodium hvis du gerne vil have en ekstra god holdbarhed og ikke mindst en endnu bedre udstråling eller mere skinnende udseende.

Rhodium er nemlig ekstremt holdbart foruden den smukke glans rhodium også tilføjer på smykker. Du går derfor ikke galt i byen med et smykke af rhodium eller med et smykke af sterlingsølv, belagt med rhodium. Så er du sikker på at få en bedre holdbarhed end ved andre smykker i et sølv-look.

Note i forhold til belægninger:

Du kan også købe smykker i sterlingsølv der er belagt med ægte roséguld og ikke mindst guld. Det giver også smykket en ekstra holdbarhed, dog skal du være opmærksom på at hvis dit smykke skulle få en større skade, så er den sølv under den ellers holdbare og tykke overflade af guld eller roseguld. Hvis du derimod har en belægning af rhodium, så vil en større skade ikke være nær så synlig som ved en anden belægning, da sølv og rhodium til forveksling ligner hinanden.

Hvad er rhodium?

Rhodium er faktisk et ædelmetal og et af de ædelmetaller af højeste kvalitet (og ikke mindst pris). Rhodium er sjældnere end guld og platin, men anses ikke som værende i samme kategori da der er større efterspørgsel på netop guld og platin. Rhodium er derfor et meget eksklusivt ædelmetal der er meget undervurderet.

For en god ordens skyld, så er der altså ikke nikkel i rhodium.

Rhodium i overvejelserne?

Hvis du føler der skulle være spørgsmål til smykker med rhodium som du ikke har fået svar på i denne artikel, er du også velkommen til at skrive til os på adm@smykkelivet.dk

Ellers får du også en kort opsummering her:

  • Rhodium giver smykket en bedre holdbarhed
  • Rhodium giver et mere eksklusivt look, lidt ligesom hvidguld
  • Rhodium er et ædelmetal og indeholder ikke nikkel
  • Rhodium og sterlingsølv er en perfekt kombination
Udgivet i

Har du set vores personlige manchetknapper?

Her på siden har vi nogle få personlige manchetknapper som kan være noget for dig eller en du holder af. Vi har både manchetknapper i rustfri stål og med rhodium.

Når vi siger at vores manchetknapper er personlige, så er det fordi du har mulighed for at gøre dem personlige. På manchetknapperne har du mulighed for at få indgraveret hhv. 2 og 3 bogstaver, hvor det er din fantasi der bestemmer hvor fantasifuld og betydningsfuld manchetknapperne skal være.

Rustfri stål og rhodium – hvad skal jeg vælge?

Den helt store forskel på manchetknapper i rustfri stål og manchetknapper med rhodium, er den forskel som rhodium gør på manchetknapper, og ikke mindst smykker generelt.

Hvis du køber manchetknapper i rustfri stål, vil det tilnærmelsesvis ligne sølv til forveksling. Du får altså noget materiale der er meget holdbart og har et sølvlignende udseende. Hvis du derimod vælger manchetknapper med rhodium, som i øvrigt er vores mest populære manchetknapper, så vil du opleve følgende forskelle fra manchetknapper i rustfri stål:

  • Manchetknapper med rhodium giver mere og bedre glans
  • Rhodium på manchetknapper vil i sidste ende give en længere holdbarhed

Selvom det som udgangspunkt blot er fordele ved rhodium, er vi alle forskellige og nogle vil måske ikke have en glans som ligner hvidguld, men mere end helt almindeligt sølv/rustfri stål. Samtidig bør der også overvejes hvilke arrangementer eller i hvilke situationer som manchetknapperne bliver set ved. Hvis det er manchetknapper til lidt finere arrangementer med en fin glat skjorte under en blazer, vil rhodium atter være en god idé. Hvis det er mere dagligdag, med en hverdagsblazer vil det ’typisk’ være manchetknapper i rustfrit stål.

Bemærk at i sidste ende kan begge typer manchetknapper, om det er med rhodium eller i rustfrit stål, gå til både fine arrangementer og til hverdag. Ovenstående er blot en meget generel information, men ingen tommelfingerregel 😊

Manchetknapper gør det upersonlige, personligt!

En god grundt til at forsøge dig ad med manchetknapper er at de gør en upersonlig og måske endda en kedelig skjorte både pæn og elegant. Manchetknapper tilføjer nemlig lige dét ekstra på en forholdsvis neutral og anonym måde da det er på undersiden af skjorteærmet. Det er derfor et sted hvor de bliver set, men ikke hvor de tager fokus.

Derfor kan du med selv en kedelig ensfarvet skjorte, uanset om det er et kendt eller ukendt mærke, pifte den op og krydre dit outfit med manchetknapper på nemmeste og mest personlige vis.

Udgivet i

Inspiration til smykker til mænd

Har du også i dit liv oplevet at mænd ikke er særlig gode til at komme med gaveønsker ved forskellige højtider? Og samtidig, hvis du tænker dig en ekstra gang, har det så nogensinde været et smykke som de her mænd (eller bare mand) har ønsket sig?

Det er ikke altid at mænd ønsker sig smykker, og når det er, så er det typisk armbåndsure.

Med årene har mænd begyndt at gå med flere og flere smykker. Det er altså både halskæder, armbånd og ringe. I en periode fra omkring 2006 til 2011 var det også på mode for mænd at gå med øreringe, hvor det har aftaget lidt igen med tiden.

Kort sagt, så er det ikke til at spå hvad fremtiden siger moden er i forhold til smykker, både generelt og derfor også til mænd.

Halskæder til mænd

En sikker vinder når det handler om smykker til mænd er halskæder. Her kan du få rigtig mange maskuline halskæder som både giver en form for personlighed og ikke mindst en stor affektionsværdi.

Her hos smykkelivet kan du også finde smykker til mænd, og også halskæder til mænd.

Når vi taler om hvad der er moderne når det kommer til smykker og halskæder til mænd, så har et kors i mange år været et stort hit. Det er ikke fordi at mænd der går med halskæder hvor vedhænget er et kors nødvendigvis er religiøse, det er blot maskulint, flot og passer til langt de fleste stile.

Du kan med fordel et af vores halskæder med vedhæng som kors her:

På halskæden har du mulighed for indgravering af et navn, ord eller måske en dato – hvad end der giver dig eller personen der skal have halskæden betydning.

Hvis du søger andre muligheder inden for halskæder til mænd, kan du med fordel også se på en halskæde hvor det er et barberblad som vedhæng og hvor du har mulighed for indgravering:

Derudover har vi også et helt klassisk dogtag med en rigtig god kæde, og hvor du naturligvis har mulighed for indgravering. Halskæden kan du se her:

Armbånd til mænd

Foruden halskæder, så har armbånd også fundet sin plads når det drejer sig om smykker til mænd. Hos os kan du både finde nogle rustikke gummiarmbånd med et spænde hvorpå du har mulighed for indgravering. Et af vores absolut bestsellers er et ID-armbånd til mænd. Det er et armbånd i guld med en meget holdbar kæde, maskulint udseende og med en elegant bar hvor du har mulighed for at få indgraveret noget af betydning.

Se armbåndet her:

Udgivet i

Black Friday hos Smykkelivet?

Black Friday er nu overstået, men for mange virksomheder så fortsætter tilbuddene og for den sags skyld starter selve kampagnen også før.

Black Friday er noget der er startet i USA som en vaskeægte forbrugsfest, hvilket gennem årene er kommet til resten af verdenen. Black Friday er udbredt i takt med at vi nu kan handle på webshops rundt omkring i hele verden uden problemer i harmoni med at det er et område hvor de fysiske butikker tilnærmelsesvis ikke har noget andet valg end at være med på den ene eller anden måde.

Black Friday hos os …

Vi har i vores spæde år gjort nytte af Black Friday, men vi har konkluderet at det ikke er et koncept vi vil tage aktiv del af. Det gør vi da vi i forvejen ønsker at komme med rigtig skarpe priser som standard på nogle helt specielle og unikke varer.

Det betyder ikke at vi ikke kommer til at være en del af Black Friday igen, men her i 2020 har det såmænd ikke gjort den helt store forskel for os – i hvert fald ikke sammenlignet med tidligere år hvor vi har sat priserne ned til Black Friday. Her har forskellen ikke været betydningsfuld nok.

Tro mod vores priser

Samtidig vil vi gerne have at vores kunder føler at de gør sig en godt køb. Hvis vi satte os i forbrugerens sko og købte et smykke på smykkelivet.dk d.3. oktober for så at se der er 50% at spare sidst i november, så vil jeg umiddelbart ikke føle at jeg har gjort et godt køb – ville du?

Vi ønsker derfor at være tro mod vores priser og vores prissætning så kunder kan gøre sig et godt køb hele året rundt.

Vi vil stadig have rabatter i ny og næ

Selvom vi ikke ynder at være en stor del af Black Friday, så sænker vi også stadig priserne på vores smykker af og til. Her følger vi både markedet for smykker samtidig med at vi også ønsker at de der tilmelder sig vores nyhedsbreve også får glæde af det – og formentlig vil handle hos os (igen).

Så hvis du gerne vil have de gode tilbud som kommer af og til, så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev (vi sender 1-2 nyhedsbreve om måneden).

Udgivet i

Et personligt smykke til ham

Du leder måske efter den perfekte gave til ’ham’ og synes at det er lidt af en jungle. Enten så er der rigtig mange muligheder og det er svært at vælge hvilken gave det skal være – eller for den sags skyld et smykke … Det kan også være at han slet ikke har nogle ønsker og ikke just gør det let for dig.

Generelt set er det bare svært at finde en god gave til ham. Til gengæld kan det være det bliver lidt lettere hvis du tager et kig på hvilke smykker du kan finde til mænd. Det behøver derfor ikke være en helt simpel og stor guldring. Det kan nemlig også være noget andet og meget mere personligt end blot et smykke helt bar for detaljer og personlighed.

Dine muligheder

… er mange! Vi har mange smykker på vores shop til mænd og primært er vores smykker med en eller anden form for indgravering. Hos os kan du både finde armbånd, halskæder, ringe og ikke mindst manchetknapper.

Uanset hvad du vælger eller overvejer, så er der mulighed for at finde noget med indgravering hvor du kan sætte dit eget præg på det smykke du finder til ham.

Sidstnævnte er manchetknapper, hvilket også er en slags smykke der dog også har en funktion. Manchetknapper er en stigende trend da det er en simpel mulighed for at sætte dit præg på en skjorte og sådan set et helt jakkesæt hvis han er til det. Det kan derved gøre en vilkårlig skjorte til noget ekstraordinært og ligeledes gøre det til hans eller Jeres.

Selvom manchetknapper ikke er en klassisk form for et smykke, så er det stadig en god gave da den også er anderledes. Manchetknapper bliver mere og mere populære, men vi er stadig ikke der hvor det er en almindelig gaveidé. Manchetknapperne kan bruges til særlige begivenheder og så er det et flot smykke der også kan tåle at stå fremme i et etui.

Udgivet i

Julegave 2020

Den er god nok. Du kommer ikke igennem dette år uden et blogindlæg fra os omkring den perfekte julegave 2020. Vi er nu inde i de sidste 3 måneder af året og det er så småt nu vi begynder at forberede os til julen. For nogle mennesker er det lige tidligt nok at begynde at overveje den enkelte julegave og eventuelle ønsker til en julegave eller flere, hvor det derimod for andre kan være at jagten intensivt er gået i gang på den perfekte julegave.

Uanset hvem du er af de to personer, så begynder vi at vænne os til at julen nærmer os og at vi snart skal begynde at finde en julegave til mor, en julegave til far og en julegave til kæresten.

Et personligt smykke i julegave…

… har vi efter nu flere års aktivitet nu kunne konstatere at det er en sikker vinder. Vi oplever hvert år at en større forespørgsel de sidste 3 måneder af året på smykker der skal bruges som den perfekte julegave i årets sidste uge. Her er det 9/10 tilfælde at det er de personlige smykker der bliver forespurgt til og ligeledes dem vi får en tilbagemelding af. Smykker hvor der er mulighed for indgravering, særpræg på designet, smykker med fødselssten og selvfølgelig også vores fotoindgraverede smykker.

Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl om nogle af vores smykker, leveringstid mm. skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os og vi vil være dig behjælpelig med at finde den perfekte julegave på vores shop.

Vi vil specielt gøre opmærksom på vores leveringstid på 18-20 hverdage og at vi ligeledes anbefaler at være i ekstra god tid ved de almindelige højtider for køb i løbet af et år, som bl.a. omfatter julen, ikke desto mindre.

Udgivet i

5 smykker til ham

Fars dag nærmer sig med hastige skridt; men hvad skal du give ham i gave? Vi har her kigget på fem smykker, som du kan give til ham.

Dogtag – den sikre vinder

Hvis du gerne vil vælge noget sikkert, er et dogtag altid en af de bedre muligheder. Her kan vi præsentere vores indgraverede barberblad, som er lavet af sterlingsølv .925. På dette barberblad kan du få indgraveret et navn samt en dato (eller endnu en valgfri tekst). Mange vælger også at benytte sig af børnenes navne og fødselsdag.

Indgraveret barberblad

Manchetknapper i sølv – til enhver lejlighed

Lækre manchetknapper til herren, som gerne vil have prikken over i’et. På disse manchetknapper kan du få indgraveret tre forskellige initialer. Lækre rhodium-belagte manchetknapper som du kan bruge til alle lejligheder. Du har mulighed for at se flere detaljer på manchetknapperne ved at gå ind på selve smykket.

Rhodium-belagt manchetknapper

 Sørg for at manden altid kommer til tiden med et ur

Vi ved hvor at mænd godt kan lide at komme de der 10 minutter for sent – men nu har du muligheden for at gøre noget ved det; nemlig at give ham et ur. Dette Lacoste Durban Herreur er et ur hvor kvalitet og design går hånd i hånd.

https://smykkelivet.dk/produkt/lacoste-durban-herreur/

 

Sølvkors med betydning

Indgraverede sølvkors er meget populære, da de både symboliserer den kristne tro samtidig med at de er meget personlige, i og med at der er et navn på korset. Korset er lavet af sterlingsølv .925.

Indgraveret kors

Solbriller: Til når vejret er godt og solen er irriterende

Solbriller er altid dejlige at have; de kan nemlig bruges når man er ude i haven, på tur med familien, i bilen, på arbejdspladsen og mange andre steder. Disse solbriller fra Avery Nambillo er lavet af sort valnøddetræ.

https://smykkelivet.dk/produkt/avery-nambillo-herresolbrille-lys/

Udgivet i

Gave til barnebarn

Når ens børn får børn, er det som at genleve et af de største øjeblikke der allerede er oplevet – igen, men bare på en helt anden måde. At være bedstemor, bedstefar, farmor, farfar, mormor, morfar eller hvilken titel du nu ellers kan have overfor dit barnebarn, så er det rigtig stort

Når du får dig et barnebarn, er det normalt både at give en form for gave i forbindelse med barslen som forældrene har haft og dit barnebarns 0-års fødselsdag, lige så det er ved barnedåb (dåbsgave) eller ved navngivning.

Hvis det er dit første barnebarn og derved ligeledes dine børns første børn, kan det være svært at finde ud af hvad man lige giver et barnebarn i gave. Både helt fra fødslen/barslen af, men også de kommende år.

Hold fast i en gammel tradition

Det har været traditionelt at give et barnebarn en gave som et barnebarn skal have med sig resten af livet. Noget symbolsk, betydningsfuldt, personligt og noget der altid vil minde dit barnebarn om sine bedsteforældre (eller andre titler).

Det har både været service i tin, smykker, og andet pyntegenstande i yderst holdbart materiale, således at det godt kan gemmes væk med års mellemrum.

Alternativt, kan det godt være at de nybagte forældre ønsker sig noget praktisk på vegne af deres børn. Det kan være puslebord, blespande, bleer, stofbleer og legetøj. Disse gaver er dog ikke rigtig noget som dit barnebarn får rigtig glæde af, når dit barnebarn bliver voksen og det er formentlig ej heller noget dit barnebarn vil mindes, medmindre det er på nogle billeder.

Smykker til børn og voksne

Hvis du søger en gave til dit barnebarn som er personlig og hurtigt giver en rigtig stor affektionsværdi, så er et smykke til dit barnebarn et godt bud på en god gave. Et smykke som gave er noget der kan holde hele livet, selvom det naturligvis også skal passes på og plejes i ny og næ. Dog er det noget dit barnebarn kan få med sig når dit barnebarn engang flytter hjemmefra, bliver gift eller der sker en anden stor bedrift i dit barnebarns liv.

På vores shop har du mulighed for både at finde smykker til børn som de kan bruge med det samme, men du kan også finde en kombination, så de fortsat kan få glæde at deres gave i de senere år, hvor dit barnebarn har vokset sig stor.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores smykker eller du ønsker lidt sparring omkring den perfekte gave til dit barnebarn, er du velkommen til at skrive til os uforpligtende.

Udgivet i

Ringe med indgravering

Vi har med tiden fået oparbejdet et større udvalg af ringe med indgravering på vores shop. Og hvis vi skal være ærlige, havde vi faktisk ikke regnet med at ringe med indgravering ville være de smykker der ville være nogle af de mest populære. Dette skyldes at ringe typisk er noget der helst skal prøves på, da størrelser og fingre er forskellige fra person til person.

Med tiden, har vi dog oplevet en større efterspørgsel på vores ringe med indgravering, hvor kunderne har kendt deres ringstørrelse i forvejen.

Sådan finder du en ring der passer dig, når du handler hos os …

Vi forstår godt at det kan være en smule langhåret at skulle bestille en ring på en webshop, for hvad nu hvis ringen ikke passer?

Vi har de seneste knap 5 år analyseret hvilke ringe i forhold til tykkelse og hvordan de er skåret, er de mest gængse og bedst i et generelt spektrum.

Derfor har vi kun ringe med en ”almindelig” tykkelse og bredde, således det samtidig skal give en vis tryghed ved at købe en ring, når først du kender din ringstørrelse. Samtidig, har vi erfaret at vores kunder enten har ringe i forvejen hvor selve tykkelsen og bredden er meget sammenlignelig med de ringe vi har i vores udvalg, og derved blot bestilt en ring i samme størrelse som de allerede har.

Mere tryghed i forhold til størrelsen?

Lige så vel som du ønsker at undgå alt det her med en ring der måske ikke passer, sendes retur, få en ny og alt det hurlumhej, så ønsker vi bestemt også at undgå det.

Derfor har vi udover at analyseret og skræddersyet vores sortiment af ringe med indgravering, også fået ringe med en ”åben ryg”. Det er altså ringe der ikke helt er sat sammen hele vejen rundt, hvilket gør at du nemt kan tilpasse ringen til din finger!

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores indgraverede ringe, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

  • Og tak fordi du læste med 😊
Udgivet i

Tre smykker der gør dig klar til vinteren

Sommeren i 2020 fik vi aldrig, og det kan måske være at du allerede er ved at gøre dig klar til vinteren – som forhåbentligt bliver med lidt sne til julen! Hvis du er det, giver vi dig her tre bud på hvilke smykker du kan købe til vinteren. 

Klassisk for alle smykker der passer til vinteren er, at de er lavet af sølv. Vores sølvsmykker er lavet af sterlingsølv .925 da disse giver den bedste holdbarhed, såfremt det er smykker du ønsker at bære i hverdagen. 

Halskæde m. initial og fødselssten

Denne halskæde er en af de mest populære smykker vi har. Det er et simpelt smykke med initial i sølv. Selve sølvet på smykket giver en mere kold vinter stil, men hvis man foretrækker at have lidt farve der kan skabe varme har dette smykke en fødselssten. Tykkelsen på denne halskæde er 0,7mm hvilket gør den let og uproblematisk at bære og er en kontrast til det typisk varme tøj som man har. 

Bedste venner med navn på bagsiden

Her får I et smykker der giver varme i vinterkulden – nemlig to halskæder der tilsammen giver ordene “best friends”. Dette er den perfekte gave til veninden i julen 2020 som du kan give, da den kan bæres hele året rundt. Kæden er en lækker Rollo Chain med mulighed for fem forskellige kædelængder – 35, 40, 45, 50 og 55 cm. 

3D sølvbar m. indgravering

Det sidste smykke som vi vil vise jer er en af vores bestsellers i vintertiden. Dette er en 3D sølvbar m. indgravering. En sølvbar har en historisk betydning og med vores 3D variant får man et flot og lidt atypisk smykke der står i stor kontrast til de klassiske runde smykker som i vores første eksempel.