Børnesikkerhed

Børnesikkerhed er et meget vigtigt emne for os. Du får derfor en guide til hvad du skal være opmærksom på, gode tommelfingerregler og hvorfor vi er den foretrukne smykkehandler når det kommer til smykker til børn.

Hvis vi starter med vores produkter er de særligt velegnet til børn da vores produkter er:

  • Nikkelfrie
  • Behagelige at have på
  • Særligt målrettet børn

Dette skal du være opmærksom på ved smykker til børn

En af de vigtigste – hvis ikke den vigtigste – tommelfingerregel er at børn under 3 år altid bør have en voksen ved siden af sig når de har smykker på. Dette gælder særligt ved halskæder som bør være synlige og ude på tøjet.

Personlige smykker til børn

Børn elsker når smykker begynder at blive personlige. Derfor er vores udvalg af børnesmykker også personlige og giver barnet mulighed for at udtrykke sin nuværende personlighed. Mange små piger elsker fx mariehøner og derfor har vi lavet en halskæde specifikt med mariehøner.

Alternativet kan dog også være noget så simpelt som en halskæde med billede. Her oplever vi at mange børn elsker at få et billede af deres veninde, kæledyr eller blot af dem selv. Dette gør at smykket er lidt sjovere at gå med i hverdagen.

Som nogle af de eneste i Danmark kan vi tilbyde halskæder med stjerneform, hjerter, firkantede og runde – der er derfor mulighed for at lade barnet vælge præcist hvordan smykket skal se ud.

Du har mulighed for at se vores store udvalg af børnesmykker eller kigge nærmere herunder.