Smykker og julegaven

Vi er nu i september måned og der er ikke lang tid til julegaven skal være klar – både julegaven til dig og julegaven til dem som du skal give en til.

Nogen vil måske sige at det er lige tidligt nok at kaste lys på julegaven i september når ikke engang Bilka har juletilbud endnu i deres avis, men hvis du har planer om at julegaven til dig eller andre skal omhandle unikke smykker, så er det meget godt at være i rigtig god tid!

Leveringstiden på vores smykker

Vi har oplevet at knap 10% af de som handler hos os, synes vi har en lang leveringstid på vores smykker – i første omgang. Det er ingen hemmelighed at vores smykker har en længere leveringstid end de som du ser i butikken der er klar til at du kan få med hjem. Eller endda de som er i butikken hvor der efterfølgende skal ske indgravering, før du kan tage de smykker med hjem.

Sagen er den og simpel; vi producere de smykker der bliver købt. Vi har derfor ikke smykker på lager som er klar til indgravering som nede hos smykkeforhandleren.

Idet vi har unikke smykker, designs du ikke typisk ser, så producere vi smykkerne når vi får en ordre på det. Først skal de pågældende smykker laves, efterfølgende (typisk) indgraveres, og så skal de sendes – hvilket altså godt kan tage noget tid.

Bestil julegaven i god tid

Hvis du vil være sikker på at julegaven fra dig er under træet d. 24 december, så er det en god idé at få julegaven bestilt allerede nu, så du er sikker på at få den. Ligeledes hvis (selvfølgelig er der det) der er nogle smykker der er på din ønskeliste, så kan det være en god idé at tilkendegive det overfor dem som skal have de smykker klar under træet til dig.