Ringstørrelser

Find din ringstørrelse

Her er der 3 gode og lette muligheder til at finde netop din ringstørrelse

Metode 1.

Tag et målebånd, og mål det inderste af den finger du ønsker at finde ringstørrelsen på. Hvis enden af målebåndet når rundt om din finger ved 52 millimeter, så er din danske ringstørrelse 52.

Metode 2.

Har du ikke et målebånd i nærheden, kan du gøre det samme med et stykke snor. Her får du snoren rundt om din finger, og måler den længde af snoren der var kredset om fingeren. Så hvis snoren eksempelvis er 52 millimeter, er din ringstørrelse 52.

Metode 3.

Alle fysiske butikker der sælger smykker, vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde din ringstørrelse. Det er nemt og hurtigt.

Husk(!)

Din fingers størrelse kan variere i dagligdagen. Oftest ser man at man har en smallere finger i en kold årstid, og omvendt en lidt større finger når det er varmt. At din finger kan variere skal ikke skræmme dig, det betyder blot at du kan lægge en millimeter (en ringstørrelse) til eller fra, og ringen vil stadig passe dig. Har du nogen spørgsmål, så kontakt os endelig. Du kan både kontakte os ved at skrive til os på kundeservice@smykkelivet.dk og på Facebook under www.facebook.dk/smykkelivetdk