Indgraverede smykker du kan gå rundt i

Har du ønsket at gå rundt med hele din familie rundt om armen, er du blot en ud af mange. Dette armbånd giver dig mange frie muligheder for at få op til fire navne indgraveret – og hos os har du mulighed for at lange navne indgraverede – til en fast lav pris. Vi prismatcher gerne med vores konkurrrenter, så har du set et godt tilbud et andet sted, er du velkommen til at kontakte os på vores mail.

Armbåndet er lavet af sterlingsølv 0.925, og indgraveringen bliver selvfølgelig altid foretaget af en håndværker med mange års erfaring. Kvaliteten på armbåndet er sikret. Det er muligt at købe vores armbånd til børn, ligesom at vi også har armbåndslængder til vokse kvinder. Beslutter du dig for at købe vores armbånd til børn, kan vi varmt anbefale at du læser vores guide til børnesikkerhed.

Når du er i gang med at købe nogle smykker hos Smykkelivet.dk er det vigtigt at du køber den rigtige størrelse kædelængde, da du ellers vil blive generet af kæden. Kæden er i fin kvalitet og vil på intet tidspunkt gnave sig fast i armen på dig. Alle materialerne der er blevet brugt til dette armbånd er naturligvis også børnevenligt.

For mere informationer om vores armbånd kan du kontakte vores kundeservice på kundeservice@smykkelivet.dk.

Denne halskæde tager elegance til et helt nyt niveau. Selve kæden og vedhænget er lavet af sterlingsølv .925, hvor vi har sørget for at kvaliteten er i top. For at sikre at hjertet ikke knækker fra resten af vedhænget, er tykkelsen på vores mange vedhæng er ca. omkring 0,7 mm hvilket gør, at vores smykker kan modstå selv hårde slag uden at det kan ses på smykkerne. Det er svært at finde den rette kollektion til dette smykke, da mulighederne er mange alt efter hvordan du bruger det.

Du har mulighed for at bruge cirklen til et familienavn, ligesom at du kan få skrevet flere navne ind med mellemrum. Takket være hjertet er der også mulighed for at bruge vores halskæder i en mere romantisk retning. Her kan vi anbefale at du tager et kig på vores kollektion der består af hjertesmykker.

Har du kig på et smykke, som du skal give i gave, kan dette smykke være en utrolig god start. Du får nemlig alt for dine penge. Skal du bruge halskæde til børn, anbefaler vi at du kigger vores side med børnesikkerhed ud.