Sommer og smykker 2022

Hvordan har din sommer været?

Vores har været rigtig god! Vi har egentlig ikke solgt nogle smykker hele 2022 da vi havde stoppet vores webshop for ordre. Årsagen bag at vi ikke har solgt smykker i 2022 indtil sommer, var at vi faktisk havde alt, alt for mange ordre i forbindelse med julegaver som gjorde at vi slet ikke kunne følge med – hvilket jo alt andet lige er rigtig dejligt!

Men med rigtig mange ordre og i en meget travl periode, hvor vi ellers har nævnt det i vores handelsbetingelser at der skal forventes yderligere leveringstid, så kunne vi stadig ikke følge med.

Idet salget af smykker er steget siden vi startede tilbage i 2016 og vi fortsat har en krævende karriere ved siden af webshoppen her, så valgte vi at sige nu er det nu. Nu slår vi koldt vand i blodet og lukker webshoppen for ordre så folk ikke kunne købe smykker hos os, da vi ønsker at kunne give gode kundeoplevelser, hvilket dét krav og ønske herom som vi havde til os selv, ikke blev opfyldt.

Det var en god beslutning, men i løbet af året og helt ind til sommer 2022, så kom der faktisk rigtig, rigtig mange forespørgsler på vores facebookside for hvornår vi åbner for salget af smykker igen. Der var ca. 1-2 i ugen der skrev direkte til os og spurgte om de kunne købe nogle af vores smykker, selvom vi var lukket helt ned.

Det betød så at da vi kom til sommer, vi havde ferie fra hver vores respektive fuldtidsjobs, at vi åbnede op igen for salg af smykker og derved blev sommer 2022 på en måde en genåbning af vores shop.

De smykker folk ville have…

Det var rigtig mange forskellige smykker som vi fik henvendelser på og som også blev solgt da vi åbnede igen. Men de smykker som gik igen var bl.a. vores indgraverede guldbar (halskæde) og infinity-armbånd.

Ikke mindst var det også de små søde halskæder vi har til børn med en lille disc hvor der kan indgraveres et initial eller et tal og så et andet vedhæng som en regnbue, mariehøne eller lignende.

Det var absolut de smykker som der havde ventet på sig, angående ordre.

Andet end smykker

I samme omgang som vi drøftede om hvorvidt vi skulle sælge smykker igen eller ej, så da vi havde taget beslutningen, ville vi også udvikle vores sortiment så det ikke kun er smykker – i en måske delvis direkte forståelse.

 I dag vil du ikke kun bare se smykker på vores side. Nu vil du også se solbriller og ikke mindst ure af mærkevare som du kender til! Selve solbrillerne er ikke de her kedelige du får kastet i nakken til festivaler (selvom de nu også kan være gode nok), men i stedet kvalitet som bl.a. Adidas, Carolina Herrera og POLICE.

Man kan måske godt diskutere om hvorvidt det ikke alt sammen falder i kategorien ”Smykker” når nu solbriller og ure betegnes som udsmykning og alt efter hvor du ellers køber ure så er bliver det af og til også præsenteret som smykker.

Uanset, kan du altså finde smykker, nye smykker og solbrille-smykker og ure på shoppen! 😊