Hvad er en god gave?

Står du også midt i september og ikke tænker på julen og den gave du skal give til din bedre halvdel? Det gør de fleste, så det skal du ikke tænke på, hvis ikke du skænker det en tanke for at hvilken gave du skal finde til ham/hende.

Men alligevel bør du nok være ude i lidt god tid hvis du skal finde den absolut perfekte gave! For selvom du tænker at du fandt den perfekte gave sidste år, så er det alligevel ”so last year” og der vil altid være en ny perfekt gave du kan give.

Smykker er aldrig ”so last year”

… medmindre det er kollektioner, som typisk også er hos de helt, helt store og kendte mærker hvor designet helst skal være så abstrakt at det i sidste ende bare bliver en acceptabel omgang smykkeværk.

En god gave, eller rettere den perfekte gave kan sagtens være smykker som der ikke findes nødvendigvis to af.

Men hvorfor er personlige smykker en god gave? Det er det fordi ligesom smykker der ikke findes to af harmonerer med at du sjældent lever to fuldstændig ens år, hvor du oplever akkurat det samme og der ikke er sket en mindste ændring i dit liv.

Personlige smykker kan derfor være en rigtig god gave. Det kan være en måde at forevige minder der er sket i løbet af livet og derfor vil det netop altid være en god gave – og ja, vi tør godt sige at det har potentiale til at være den perfekte gave (hvis vi alligevel skal være lidt ydmyge også) 😉

Hop rundt på siden, se nogle smykker og vurder om du kan gøre dem perfekte til dem du holder af. Der er mange designs og de i sig selv er ikke nødvendigvis unikke som gør det til en god gave, men det er dit personlige touch på diverse smykker der gør dem til noget særligt og derved også en rigtig god gave 😊!