Indgraverede smykker til hverdag

Det er ikke unaturligt hvis du har gået og overvejet om hvorvidt du skal have smykker på til hverdag, om det er på arbejde, efter børnene er puttet eller når du lige skal besøge din kære mor. Det er der mange der gør, men lige så mange som der overvejer det, så mange grunde vil der også være for rent faktisk at begynde at gå med smykkerne til hverdag.

Ah, okay. Måske ikke helt lige så mange. Men her får du i hvert fald 2 gode grunde til at gå med smykker til hverdag alligevel 😊

Brug af smykker til hverdag – god grund nummer #1

Det her er muligvis den bedste grund til at gå med smykker til hverdag. Smykker giver selvtillid. Når du går med dine smykker, så booster det dig indirekte på din adfærd og udstråling som får den helt store bold til at trille, hvor du så også får mere overskud og i sidste ende med kontinuitet kan det give dig et konsekvent bedre selvværd.

Vi siger ikke at det at gå med smykker til hverdag ’bare lige’ giver dig mere selvtillid og så jorde du den næste jobsamtale, lønsamtale eller andet vigtigt. Vi siger bare at smykker i hverdagen såvel som i weekenderne kan bidrage til at du udvikler dig positivt som menneske som et supplement til mange andre tiltag du kan gøre for dig selv.

Se det som den salt du drysser over din medium-rare steak – det er en vigtig ingrediens for helheden.

Brug af smykker til hverdag – god grund nummer #2

Det bliver lettere for dig at finde gaveønsker til forskellige lejligheder. For du har med garanti også prøvet at blive spurgt til hvad du ønsker dig i fødselsdagsgave og så ikke rigtig have nogle ønsker på listen.

Det kan betyde at de som køber gaverne til dig vil du få et lidt stærkere bånd til. Så vil du komme til at høre om andre overvejelser og du vil samtidig muligvis finde inspiration til den næste ønskeliste du skal lave.

I øvrigt, så kan det også betyde at når vedkommende der skal købe en gave til dig og leder efter smykker, og du som ønsker dig smykker ser endnu flere smykker med motiver og betydninger, så vil det også kunne sætte andre tanker og refleksioner i gang om mere end hvad der blot handler om smykker.