Personlige smykker til samme priser!

Her i 2022 har der været prisstigninger alle steder, også endda på smykker helt generelt set. Det gælder dog ikke smykker, såvel som personlige smykker hos os! Vi holder priserne på smykker og personlige smykker på samme niveau som altid.

Årsagen til at vi ikke har sat priserne op på vores smykker skyldes lidt forskelligt. Et af dem er at vores udgifter ikke er blevet markant anderledes i forbindelse med smykkelivet og salget af vores gode, kvalitetsfulde og personlige smykker. Samtidig så gør vi det her af lyst og ikke af nød. Vi har ikke et mindste mål for hvad vi skal have af omsætning for at sælge smykker på smykkelivet.dk. Det betyder også at vi ikke er nødsaget til at have et bestemt overskud for at vi privat kan få brød på bordet – eller lys i pæren i disse tider.

Derfor kan du stadig købe personlige smykker hos os til samme pris som sidste år og endda året forinden.

Smykker er stadig på hitlisten over gaveidéer

Hvor det kan være svært at anskaffe træpiller, brænde og sikkert også snart stearinlys, så er det ikke sværere at anskaffe personlige smykker fra os. Vi har ikke vores smykker på lager, men producere dem efter bestilling, hvorfor dette område ligeledes for os er uændret. Leveringstiden er den samme, men til gengæld er prisen og anskaffelsesmuligheden også uændret.

Her kan du få personlige smykker til enhver, da vi har rigtig mange gode designs hvor den indgravering du vælger, giver dig mulighed for at gøre smykkerne særlige og personlige.

 Vi har nu også fået mere end bare smykker

Hvis ikke du har set det, så har vi nu også andet end blot smykker og personlige smykker. Nu kan du både få solbriller i kendte mærker og også ure af ligeledes velkendte mærker.