Hvad er billige halskæder?

Det er et eller andet sted et meget individuelt synspunkt. Men de fleste vil nok forbinde billige halskæder med mindst én af to ting:

  1. En billig halskæde koster maksimalt 199 kr.
  2. En billig halskæde er i rigtig dårlig kvalitet.

Kan du nikke genkendende til dette, bare lidt?

En billig halskæde kan være mange ting. For hvad forbinder du så med at være en ’fornuftig’ pris eller god kvalitet? Det er nemlig også forskelligt fra person til person når du skal vurdere om hvorvidt du synes en halskæde er billig eller ej.

Kvalitet hos en billig halskæde

Når du køber en billig halskæde hos os, står vi inde for kvaliteten. Her vil du typisk finde en kvalitet som sterlingsølv, hvilket er det mest holdbare sølv du kan finde hos smykker. Hvis ikke det er sterlingsølv så er det typisk titanium som har en lige så smuk og enestående glans, er lige så holdbar og så tilmed billig. Det vi ikke har på shoppen, er en billig halskæde indeholdende nikkel. Det afholder vi os stærkt fra.

Prisen på en billig halskæde

Hos os kan du finde mange halskæder i mange prisklasser. Dog vil prisklasserne være nogenlunde tæt på hinanden. Vi tillader os at sige at vi kan tilbyde billige halskæder, da vi sammenligner os med andre på markedet. Vi er billige fordi vi ikke har en husleje, vi ikke har alverdens dyre ansatte der også skal have løn, vi har intet lager og derved intet potentielt tab. Vi er en onlineforretning og når vi så tilmed kan lave fordelagtige smykker til dig, så tillader vi os at sige vi kan levere billige smykker og i denne omgang – også halskæder!

Hvilke kriterier har du for et billigt smykke? Det kan være en god idé at identificere hvilke krav du har til et specifikt smykke i en bestemt prisklasse. Er det i forbindelse med holdbarheden, udseendet eller andet?