Indgraverede smykker som familiehalskæder

Familien kan betyde meget for en – og du vil med garanti gerne have din familie tæt på dig. Det forstår vi godt, og derfor kan vi tilbyde dig dette elegante smykke som symboliserer livets træ, sammen med tekst der er graveret.

Teksten giver dig uanede muligheder. Du har mulighed for at bruge teksten som til et familienavn, ligesom at du kan få graveret navnene i din nærmeste familie. Alt i alt har du 50 tegn at gøre godt med, hvilket giver plads til selv de lidt større familier.

Indgraverede smykker med familienavne kommer i sterlingsølv .925, og er blandt det bedste materiale, som du kan finde på markedet. Halskæden der følger med er ligeledes i sterlingsølv, og i de fleste af vores smykker har vi op til 5 forskellige størrelser – du får derfor en halskæde der passer perfekt til dig. Til tider kan vi endda have flere størrelser – og har du et brændende ønske om en større kæde, kan du altid kontakte os.

Vores kundeservice elsker at komme i kontakt med vores kunder. Tag derfor endelig kontakt til dem på kundeservice@smykkelivet.dk, hvis du skulle have spørgsmål eller problemer.

Hvis du ønsker det, kan du se nogle af vores indgraverede smykker som kan bruges som familiehalskæder her.

Alle vores smykker er nikkelfrie. Vi laver løbende test af vores produkter for at sikre at produkterne holdes nikkelfrie. Vi ved ligeledes at vores leverandører sørger for at sende os sølv og guld, hvor de i deres arbejdsprocess også har foretaget stikprøvekontroller. Læs mere om vores nikkelfrie smykker her.

Personlige smykker er den oplagte gave til dig der leder efter at imponere din kæreste. Personlige og indgraverede smykker fås i mange former, både som armbånd, halskæder, nøgleringe og meget mere.

Livets træ i sølv med indgravering – Smykkelivet