5 smykker til sommeren

Det er snart sommer, og det betyder en hel del for moden; der skal nye tøjstile frem, den rigtige makeup skal findes og meget mere.

Vi giver dig her fem bud på hvilke smykker vi synes passer godt til sommeren – og vi har naturligvis også husket smykker til manden og barnet.

Sommeren er blomstens tid

Vi glæder os altid til sommeren – for om sommeren bliver landskabet grønt igen. Træerne får deres flotte blade igen og græsset begynder at gro (ja, så kan mændene også komme i gang med at slå græsset igen . . .). Græsset gemmer dog på en overraskelse til de heldige; nemlig firkløvere.

Hos os behøver du dog ikke held for at finde en firkløver – for vi synes naturligvis at en firkløver er det oplagte valg som værende et af sommerens must-have i smykker. Du har mulighed for at vælge vores firkløver i både sterlingsølv .925 og guld. Klik på linket herunder for at komme til firkløveren:

Firkløver med indgravering – Guldbelagt og sølv (link)

 

 

 

 

 

 

 

 

Firkløveren er dog ikke den eneste blomst, som vi kan tilbyde. Er en firkløver ikke lige det dit barn går og leder efter, kan vi i stedet tilbyde en ganske almindelig blomst, som også vokser i det danske græs. Med blomsten følger der ligeledes et initial, som er blevet indgraveret på sterlingsølv .925.

Halskæde med indgravering- og blomstervedhæng (link)

 

 

 

 

 

 

 

 

Indgraverede armbånd med infinity/uendelighedstegn

Smykker med uendelighedstegn er utrolig populære i dag. Uendelighedstegnet symboliserer nemlig noget der aldrig stopper (fx at kærligheden aldrig ophører), og da du har mulighed for at få indgraveret navne på armbåndene, kan du altid holde de personer du elsker højest tæt på dig. Det er derfor oplagt at vi nævner vores armbånd med uendelighedstegn. Vi har dem i både guld og sølv:

Flere infinity armbånd i sølv (link)

Flere infinity armbånd i guld (link)

 

 

 

 

 

 

 

 

Only one kollektionen egner sig godt som sommersmykker

Som i nok ved består vores webshop af mange forskellige kollektioner. En af disse kollektioner er vores nye “Only one”. Only One er elegante smykker, som dog ikke indeholder en form for indgravering – for her er det selve smykket der snakker til dig. Vi har udvalgt en af vores armbånd i kollektionen, som vi synes du skal have et kig på:

Only One Bracelet (Gold) (link)

 

 

 

 

 

 

 

 

Smykker til sommeren – til mænd

Mænd skal naturligvis ikke snydes – og som du nok ved, har vi ikke mange smykker til mænd. Vi har dog nogle enkelte dogtags, og vi synes at denne dogtag er lige det din mand står og mangler.

Dogtag i rustfri stål