Fem elegante ringe

Den mest populære form for udsmykning er ringe – vi bruger dem til at vise kærlighed,  venlighed, venindekendskab og meget mere. Her får du fem elegante ringe, som vi synes kunne være de perfekte sommerringe.

Rosen – En ring mange synes er fantastiske

Rosen er en vidunderlig ring, som kunne gå hen og være den gave du leder efter til en du har nær. Står du selv og leder efter en ring, vil denne ring kunne være med til at få din smykkesamling til at stråle, som den ikke har gjort før. Selve ringen er lavet af sterlingsølv, men derefter blevet belagt med guld.

“Rose” En fantastisk udført ring

Blomsterringen til børn

Voksne er ikke de eneste der er vilde med smykker – børn er naturligvis også meget glade for ringe og halskæder. Denne gang har vi dog fokus på vores blomsterring, som har zirkonia som mønster. Ringen er simpel, hvilket mange børn godt kan lide. Vi har ringen helt op til størrelse 50.

https://smykkelivet.dk/produkt/blomsterring-zirconia-soelv/

Den personlige ring

Der er mange som ikke bare vil have ringe; men i stedet ønsker en personlig ring. Dette giver vi dig mulighed for nu, med denne simple personlige ring. Der medfølger et lille hjerte, hvor du har mulighed for at få indgraveret et valgfrit initial. Ringen er lavet af sterlingsølv .925 og altid lavet af godt håndværk.

Personlig ring med initial

Sølvindgraveret ring i sterlingsølv .925

En ring du ikke kan undvære. Denne ring giver dig mulighed for at indgravere en lidt længere tekst, end hvad du kunne i den personlige ring med initial. Ligesom den forrige ring, er den lavet af sterlingsølv .925.

Sølvindgraveret ring

Den søde ring med vedhæng

Vil du gerne have en rigtig feminin ring, som du ikke kan undvære, kan vi anbefale denne med sløjfe og vedhæng. Ringen er belagt med roseguld, og adskiller sig fra de andre ringe på grund af det vedhæng, som medfølger.

https://smykkelivet.dk/produkt/soed-ring-sloejfe-vedhaeng/