Moderne smykkeforhandler med gamle dyder

Vi betegner os ofte selv som værende en moderne smykkehandler. Vi sælger primært kun vores smykker over internettet. Dette har naturligvis sine fordele og ulemper.

Den største fordel er nok, at vi har mulighed for at give jer – vores kunder – en meget lavere pris end hvad vores konkurrenter kan. Kort fortalt, vi sørger for at holde vores priser i bund. Den store ulempe er dog, at vi ikke kan være ligeså personlige med jer, som vi gerne ville.

Vi har ikke den fysiske kontakt, som skaber tillid og tro – vi opfordrer dog altid vores kunder til at tage kontakt til os på vores mail (kundeservice@smykkelivet.dk) eller igennem vores telefonnumre. Du kan også kontakte os direkte på Facebook.

Vi er dog en smykkehandler, som tror på at de gamle dyder skal komme igen. Det gør vi blandt andet ved kun at sælge personlige og elegante smykker i høj kvalitet. Hos os får du meget mere end hvad prisen siger.

Indgraverede smykker i høj kvalitet

Et af vores store varegrupper består af indgraverede smykker i høj kvalitet. Vi har lavet mange kollektioner indenfor indgraverede smykker, og skulle du tænke, at det er lidt forvirrende, får du en kort forklaring på de forskellige kollektioner lige her:

Mor-kollektionen: Består primært af smykker der er egnet til moren. Her har vi smykker du kan give i barselsgave, graviditetsgave, morsdag og mange andre højtider og tidspunkter hvor en gave egner sig utrolig godt.

Navnehalskæde: Denne kollektion består af smykker til en bred gruppe mennesker. Det er nemlig både unge og lidt ældre, moderne kvinder, klassiske kvinder – ja, som du nok har regnet ud, en hel del. Denne kollektion er et kig værd, hvis du gerne vil have en halskæde med en indgravering.

Personlige smykker: Ønsker du et meget personligt smykke, som kan fortælle en historie om dig – eller måske vil komme til det i fremtiden? Så kan du kigge ind i vores kollektion af personlige smykker. Valgmulighederne her er mange.

Romantisk: Har du en kæreste, som du gerne vil glæde med en dejlig overraskelse? Eller står din kæreste og mangler lidt inspiration til valentinsdagen? Så er denne kollektion lige noget for dig. Kollektionen er nemlig fyldt med romantiske smykker, hvilket blandt andet indebærer yin&yang, hjerter og meget mere.

Monogram: Er du ligeså vild med monogram-initialer, som vi er? Denne kollektion består af et utal af forskellige monogram-halskæder, øreringe, armbånd og ja – alt hvad hjertet kan begære indenfor monogram-smykker.

Børnekollektionen: Smykker til børn. Børn er blevet vilde med smykker, og i en tid hvor de vil være ligeså moderne som deres forældre, kan de efterspørge smykker tidligere end hvad vi kan forvente. Vi har derfor samlet en kollektion af søde smykker, som er velegnet til børn. Vi anbefaler ligeledes at du læser vores side om børnesikkerhed.

High-end: Vil du være lidt mere eksklusiv end dine venner og veninder? Så kan det være at vores kollektion med high-end smykker er lige noget for dig. Kollektionen er dog ikke den største for tiden, men vi regner med at tilføje flere high-end smykker med tiden.

Fokus på personlige smykker

Som vi allerede har nævnt, har vi fokus på personlige smykker. Personlige smykker er typisk smykker, som passer til dig som person. Der kan være mange grunde til at du vælger at gå med personlige smykker, og du kan bruge personlige smykker uanset om du ønsker at fuldende dit look, vise smykkerne frem, bruge smykkerne til at få blikfang fra andre eller blot fordi du kan lide at gå med smykker.

Ligesom en “normal” smykkeforhandler, har vi ringe, armbånd, vedhæng, halskæder, ure og mange andre former for smykker, som du kan finde på vores hjemmeside.

  • Megir 1079 Square Classic

    399,00 kr.
    Vælg muligheder
  • Megir Pearl Rose

    399,00 kr.
    Vælg muligheder
  • Megir Woman Rose Gold

    399,00 kr.
    Vælg muligheder
  • Megir Pearl Marble White

    399,00 kr.
    Tilføj til kurv

Ingen skadelige metaller – kun nikkelfrie smykker

Når du handler hos os, kan du være sikker på at der ikke er nogle skadelige metaller i dit smykke. Vi bestræber os altid på at holde vores smykker i så høj en kvalitet, som overhovedet muligt. Dette  har blandt andet medført at vi tester vores smykker for nikkel. Læs mere om vores nikkelfrie smykker på vores side, som er dedikeret til dette.

Til sidst vil vi kun sige; glem ikke at følge os på Facebook eller Instagram.