Den personlige gave 2017

Vi bruger allesammen meget tid på at finde den personlige gave 2017. Vi vil naturligvis gerne give vores næste det bedste af det bedste. Skulle vi selv sige det, ville den personlige gave 2017 være et personligt smykke.

I dag er der mange som gerne vil have en større tilknytning til deres smykker, hvilket er grunden til, at det skal være personlige smykker. Vi værdsætter personlige smykker højt, og har derfor også et stort udvalg af forskellige smykker. Vi har opdelt smykkerne i kollektioner samt i armbånd, øreringe og meget mere.

Vores store udvalg gør, at vi blandt andet har smykker til:

 • Moren – både den nye mor (tillykke!) samt moren til børn der allerede er flyttet hjemmefra
 • Kvinden der leder efter at fuldende sit look
 • Den festglade kvinde, som gerne vil tiltrække opmærksom med sine smykker
 • Smykkeelskeren

Vi har naturligvis mange kunder, der ikke går ind under disse kategorier – hvilket blot er et tegn på, at personlige smykker er for alle og enhver.

Indgraverede smykker – en skræddersyet personlig gave

Vil du gerne give et smykke, som er lavet personligt til dem person, som du gerne vil forkæle – ja, så er indgraverede smykker et rigtig godt sted at starte. Når det kommer til indgraverede smykker, har vi mange forskellige modeller og varianter.

Vi har noget for alle, uanset om du er til guld, sølv, rustfri stål eller messing. Udover at du selv kan bestemme hvilket ædelmetal dit fremtidige smykke skal være lavet af, har du også mulighed for at vælge hvordan smykket ser ud.

Hos Smykkelivet.dk I/S kan du vælge om du vil have en navnehalskæde i normal skrift, med skråskrift eller en anden smart skrift. Er du ikke til bogstaver der står for sig selv, kan du også få dem indgraveret i en bar, et hjerte, en medaljon eller noget helt tredje – vi kan sagtens anbefale, at du tager et kig på vores store udvalg af indgraverede smykker.

Den personlige gave 2017 der taler for sig selv

Der er mange former for den personlige gave 2017. udover at der er mange halskæder, har vi her ved Smykkelivet.dk også armbånd og vedhæng. Der findes en del, som ikke kan lide at gå med halskæde – og her vil et personligt armbånd være et rigtig godt alternativ. Armbånd vil kunne fuldende et look ligeså godt, som en halskæde vil kunne.

Når det kommer til armbånd, har vi klassiske armbånd, hvor der følger et flot vedhæng med. Vil du gerne have at armbåndet skal være lidt mere personligt end bare at passe til modtagerens stil, har vi også monogram-armbånd samt armbånd med klassisk indgravering. Skulle du have en forespørgsel på indgraverede smykker, kan du blot kontakte os på kundeservice@smykkelivet.dk hvorefter vi vil vende tilbage til dig.

Vores eneste brand er Guess – og netop dette brand har vi valgt, da det udstråler en personlighed, som ingen andre smykker kan gøre. Guess primære smykker er lavet af sølv samt guld, og er du til en af disse to ædelmetaller, burde du tage et kig på vores sortiment af Guess smykker.

Den komplette smykke-pakke

En ting er at give et enkelt smykke – skal du give en større gave eller blot giv den komplette smykke-pakke, har vi smykkesæt eller smykker, som du kan samle til et sæt. Vi hjælper også meget gerne med at finde nogle smykker, som matcher godt sammen – på denne måde vil vi kunne sikre, at modtageren af din gave bliver vildt begejstret for gaven.

Børnesmykker – børn elsker personlige smykker

Voksne er ikke de eneste der kan lide at gå med smykker. Flere g flere børn vil gerne have deres egen stil, og det gør de ved at gå med nogle personlige smykker. Vi har naturligvis også børnesmykker, og ligesom med smykker til voksne har vi dem i både guld og sølv.

Det er vigtigt at børn har det rigtig godt med deres smykker. Samtidig har børn også en tildens til at miste ting – og det indebærer desværre også smykker.

Ure der fortæller den personlige historie

Det er ikke kun armbånd, halskæder eller øreringe som kan fortælle den historie, du gerne vil ud med. Ure kan nemlig også gøre underværker – og her har vi et stærkt sortiment af Lacostes bedste og mest moderigtige ure, som sætter elegance før alt andet.

 • Megir 1079 Square Classic

  399,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Megir Pearl Rose

  399,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Megir Woman Rose Gold

  399,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Megir Pearl Marble White

  399,00 kr.
  Tilføj til kurv