Billige smykker 2021

Nej, dette blogindlæg skal ikke omhandle Covid-19 som så mange andre. Desværre kommer vi til at nævne det indledningsvis da Covid-19 for alvor har ramt det danske erhverv og de private økonomier rundt i landet – her er det med fokus på Danmark og ikke andre lande.

MEN! Selvom vi bestemt også kan mærke det, dog på ingen måde som så mange andre virksomheder, så kan vi trods alt konkludere at onlinehandel har været begrænset.

Det er derfor vigtigt for os at påpege at vi IKKE sætter priserne op, hverken på smykker, fragten som i øvrigt er gratis, eller noget som helst andet. Vi fortsætter hvor vi slap med at tilbyde billige smykker i en rigtig høj kvalitet, og det er vi rigtig stolte over.

Vi håber dog stadig at kunder, nye såvel gamle, finder vej til os og kan lide vores billige smykker. Særligt når vi netop har fokus på kvaliteten også. Årsagen til at vores smykker kan være billige er, at vi har sikret os nogle rigtig gode samtaler med samarbejdspartnere hele vejen rundt, selv med fokus på kvalitet.

Den eneste bekostning det giver os er leveringstiden ☹

Men så kan vi tilbyde billige smykker der hos de fleste andre smykkevirksomheder havde kostet nær det dobbelte og ikke mindst hos en guldsmed nede på strøget der har ’Late Night’-udsalg.

Så hvis du leder efter billige smykker, så er du kommet det rette sted. Støt en dansk webshop, gør dig et godt køb og vi vil altid være tilgængelig hvis der er spørgsmål til nogle af vores produkter.

Forveksl os ikke med de andre billige smykker …

Når du ser vores billige smykker og du måske genkender andre billige smykker der har været på et lidt fesent stativ ved kassen i en tøjbutik eller henne ved sokkerne i et supermarked, så må du endelig ikke forbinde kvaliteten med vores. VI leverer kun smykker der er nikkelfri, og langt de fleste af vores smykker består derfor af sterlingsølv, som er det fineste sølv på smykkemarkedet.

De førnævnte billige smykker du kan støde på, er typisk udarbejdet af primært nikkel, som er et utrolig billigt metal at lave smykker af. Til gengæld, så er det også så dårligt et metal at rigtig mange mennesker får en form for allergisk reaktion når de har disse billige smykker på sig.

Dét undgår du hos os og vores billige smykker 😊 !