”Infinity” – kollektionen til dig der er ajour på moden

Måske har du set vores smukke infinity smykker, måske har du ikke set de smykker. Uanset, så er det smykker hvor fortolkningen og betydningen af designet er stærk, meningsfuld og er god til at indikere sympati og empati.

Disse smykker med dét design er med til at du føler du bære noget personligt. Disse smykker bliver noget personligt for dig, såvel som det vil blive personligt for andre – både for dem der kender dig og ikke kender dig. Det er altså smykker der ligefrem kan give et personligt udtryk på tre forskellige måder og måske endda også flere, men som uden tvivl giver en helhed herom.

Vil du have et godt bud på smykker fra vores infinity-kollektion, så se nærmere på vores ”bestsellers” lige her:

Infinity armbånd: https://smykkelivet.dk/produkt/flere-infinity-armbaand-soelv/

Dette armbånd kan du få med mellem 1 og 4 vedhæng. Det betyder at disse smykker (armbåndene) giver dig gode muligheder for at udtrykke noget på en stærk måde. Du bestemmer selv hvor mange vedhæng dine infinity armbånd skal have, og du bestemmer også selv om der skal stå noget på dem alle, eller måske slet ingen?

Vores infinity armbånd er som så mange andre af vores smykker, også nogle du kan finde i guld, som bl.a. halskæderne der vises i guld her nedenunder.

Infinity halskæde: https://smykkelivet.dk/produkt/halskaede-m-flere-infinity-vedhaeng-guld/

Her ser du et smykke fra samme kollektion som den vi viste et udpluk af før – af infinity smykker.

Halskæden er ideel til dig der har brug for flere vedhæng end de maksimale fire, som du kan få ved armbåndene. Det kan naturligvis også være omvendt hvor halskæden er det primære smykke med indgraveringer og så er der en tilføjelse eller to på armbåndene.

Uanset, så har du god mulighed for at få et komplet smykkesæt ud over det sædvanlige med vores bestselles lige her!

Armbånd og halskæde findes både i sølv og guld, her viser vi blot et af hvert 😊