Personlige smykker til konfirmation

Det spørgsmål vi alle sammen på et eller andet tidspunkt kommer til at spørge os selv er omhandlende hvad vi skal give konfirmanden til sin konfirmation. Det kan godt være at vi får nogle mindre lister hvor en del af gaverne typisk er hvor du skal gå sammen med andre, og hvor gavebordet så vil se lidt tomt ud til den pågældende konfirmation – men personlige smykker kan være din Plan A, Plan B og Plan se. Men nok mest Plan A 😉

Personlige smykker er nemlig også et vaskeægte gavehit blandt konfirmander og glæder de alle gæster til en konfirmation. Personlige smykker giver noget dybde i din gavegivning og er ikke en materialistisk gave i en ellers materialistisk verden, som vil pryde en dansk konfirmation.

Selve ønskelisten for gaver til konfirmationen kan nu godt indeholde smykker alligevel, men her kan du være ret så sikker på at konfirmanden muligvis ikke har tænkt sig til personlige smykker endnu, hvor du her også kan komme med en lille overraskelse, så konfirmanden ikke ved hvad gaverne er til sin konfirmation, inden de er pakket op.

Også til påklædning

Når du så skal klæde dig på til en konfirmation, så er personlige smykker også en rigtig god idé at tage på. Selvfølgelig hvis det på en eller anden måde har en forbindelse til konfirmanden, da det netop vil bidrage med den her kærlighed der bør være til en konfirmation. De personlige smykker kan være armbånd, halskæder, ringe og øreringe, og selv hvis du ikke har personlige smykker til netop den anledning, en konfirmation, så kan du anskaffe dig et inden da og bidrage til den gode stemning til konfirmationen.

Er du på udkig efter personlige smykker så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har nu efterhånden etableret os flere års erfaring med personlige smykker i høj kvalitet og bidraget med den perfekte gave i hele landet, plus det løse.

Skal vi hjælpe dig med at finde personlige smykker der er lige noget for dig eller en speciel anledning? Så kontakt os gerne pr. mail, kundeservice@smykkelivet.dk, via kontaktformularen eller via Facebook 😊