Personlige smykker delt op i temaer

Det kan være svært at finde det personlige smykke du er på udkig efter – dels fordi du kommer ind i en butik, hvor smykker blot ligger alle vegne. For at gøre det nemmere for dig at handle personlige smykker ved Smykkelivet.dk har vi delt smykkerne op i temaer. Vores personlige smykker fås i både guld og sølv. Læs om temaerne herunder:

Hjertesmykker | Smykkelivet.dk

Hjertesmykker er kærlighedens tema – herinde finder du alle vores smykker der har med hjerter at gøre. Dette er det perfekte sted at lede, hvis du leder efter en personlig gave at give til din valentin, julegave eller til en anden højtid. Hjertesmykkerne er den perfekte overraskelse til din bedre halvdel!

Navnehalskæder | guld og sølv – mange varianter – Smykkelivet.dk

Navnehalskæder er kategorien som startede det hele. Du kender måske bedst navnehalskæderne fra de velkendte serier og film “Sex and the City”. Siden da er navnehalskæderne blevet et velkendt fænomen at have rundt om halsen. Se ind og find den variant der passer bedst til dig!

Infinity smykker til gode priser – stort udvalg – | Smykkelivet.dk

Infinity-smykker kaldes også for evighedssmykker. Det er personlige smykker som har en indgravering midt i evighedstegnet. Infinity-halskæder er velkendte at give til en man ønsker altid at have tæt på sig – uanset om det er en kæreste, veninde eller blot en rigtig god ven. Infinity-smykker egner sig særligt godt til konfirmationer samt fødselssdage.

Initial – smykker med initialer – Gratis fragt | Smykkelivet.dk

Personlige smykker med initialer er til dig der ikke ønsker at få et fuldt navn indgraveret. Du har det godt med at have et simpelt smykke, hvor dine initialer fremgår. Dette kan også være initialerne på et firma, en hustru / kat el. noget helt tredje. Kig ind og find din kommende halskæde med et initial!

Livets træ – Smykker med livets træ – personlige smykker | Smykkelivet.dk

Livets træ er symbolet over livet på jorden. I vores moderne tid er det dog også blevet mere velkendt at have livets træ som et symbol over familien, hvor det typisk er moderen som holder gang i familien.

Keep It Simple – Simple og personlige smykker | Smykkelivet.dk

Keep it simple – nogen gange vil man bare gerne have et smykke som ikke udstråler det ene og det andet, eller som kan tolkes på hundrede forskellige måneder. Vi har derfor skabt Keep it simple over vores flotte – men simple smykker i både guld og sølv.

Smykker til mor – Smykker til mødre – personlige smykker | Smykkelivet.dk

Leder du efter et lækkert smykke til din mor – eller måske bare moderen i dit liv? Så er dette det helt rigtige sted at starte. Herinde finder du babyfødder, babyhåndaftryk og meget mere – kig ind og find smykket til moren!

Smykker til børn | Smykkelivet.dk

Børn elsker smykker – de elsker at gå med halskæder, armbånd – og nogle starter tidligt med øreringe. Vi sælger primært kun halskæder og armbånd og til børn skal der være lidt hygge over smykket. Vi har derfor flere smykker til børn med forskellige teamer!

Smykker til par – flotte smykker i gulv og sølv til par | Smykkelivet.dk

Leder i efter et smykke som i kan bruge som et par? Så har vi denne løsning til jer. Herinde finder du smykker som er opdelt, men sammen giver en enhed.