Hvad fortæller et smykke egentlig?

Et smykke kan være meget mere end bare et smykke. Faktisk er hvert enkelt smykke meget mere end bare et smykke uanset om det er din intention at det skal have, give eller udstråle en betydning. Et smykke har personlighed, men smykket har først personlighed når der er nogen der har det på sig, hvor det så bliver en del af DIN personlighed.

To forskellige typer af personlige smykker

Personlige smykker kan være personlige på to forskellige måder:

  1. Et smykke uanset om det har indgravering, fødselssten, afspejler et billede eller noget andet, er et personligt smykke så snart du har det på da et smykke altid vil have en eller anden form for motiv. Om det så er et smykke hvor vedhænget blot er et hjerte, så er det på en eller anden måde noget personligt. Det kan fortælle meget om dig, via smykket. At du derfor måske er et varmt menneske, holder af familie og venner og vægter dem højt og har de her kærlige værdier med sig som du ikke er bange for, er en del af dig. Det giver andre mulighed for at tolke hvem du er som person og derfor vil smykket være personligt så snart du har det på.

  2. Så er der de klassiske personlige smykker. Et smykke er personligt ved indgravering, fødselssten osv. Hvis et smykke er indgraveret med et navn, kan det tolkes på mange måder. Men særligt hvis du får noget internt, nogle ord eller andet indgraveret, så får smykket sin helt egen personlighed, selv inden du har det på dig.

Du behøver ikke at vælge …

Personlige smykker findes i mange forskellige arter og stile. Det er derfor ikke nogen indikation af at hvis du er et bestemt menneske, så holder du dig mere til én type af personlige smykker, eller foretrækker smykker giver en fortælling om dig. For selv hvis vi ser på personlige smykker som punkt nr. 2 vi var inde på, så kan du lave et så internt smykke at det måske kun er dig og én anden der ved hvad smykket i virkeligheden betyder. Det gør at smykket er personligt, men også at for alle andre kan det være et hvilket som helst smykke og derfor anses for at være et personligt smykke som beskrevet i punkt 1.

Gør du dig nogle overvejelser omkring hvad dine smykker fortæller om dig, bevidst som ubevidst? 😊