Smykker til påskefrokosten

Påsken er en tid der typisk bringer familier sammen. Hos nogle familier er det en større tradition end hos andre, hvor familien samles, der spises god mad og hvad der så end høre til ved den enkelte familie.

Også selvom det sidste års tid ikke har budt på særlig gode muligheder for at afholde en påskefrokost ”som vi plejer”, så ser vi her bort fra dette 😉

Når påskefrokosten forekommer og familien samles, betyder det også at vi typisk gør lidt ud af os selv når vi står foran spejlet inden vi tager hjemmefra.

Og hvilke smykker passer til en familiesammenkomst eller samling af de tætteste venner?

Her vil der være to faktorer som gør sig gældende når du skal vælge de helt perfekte smykker til påsken:

  1. Smykker med runde former. Når vi tænker på påsken så tænker vi påskeæg og påskekyllinger. Og ser vi på de to ting, så ser vi også på nogle runde former. Derfor er det en god idé at tage smykker med bløde kanter på, så vi kan ’trigge’ en sammenligning med påsken og rigtig komme i stemning.

  2. Personlige smykker. Når det omhandler en sammenkomst hvor det er for de tætteste personer i ens liv, så er det helt oplagt at personlige smykker er en sikker kandidat. Hvordan smykkerne skal være personlige, er op til dig. Det kan både være med indgravering, fødselssten eller smykker med noget helt andet end det, som fortsat gør de (eller det) enkelte smykker til noget særligt.

Et ekstraordinært påskesmykke

Hvis du er på udkig efter et helt enestående smykke der kun kan bruges til påsken? Så kan du eventuelt designe dit helt eget billede og prøve et af vores fotoindgraverede smykker.

Vær dog opmærksom på at vi ikke kan indgravere farver i et smykke, da indgraveringen hos fotoindgraverede smykker foregår på samme måde som ved almindelig indgravering af smykker 😊!