Personlige smykker til mor

Selvom det ikke er populært at sætte folk i bås, så siger vi det alligevel – mor vil elske personlige smykker. Og mor elsker formentlig allerede personlige smykker.

Det er tilnærmelsesvis uanset hvor meget du sidenhen har været tilhænger af helt simple smykker uden et personligt touch, så er det anderledes når du er mor. Selve årsagen til at personlige smykker er populære hos mor kan der være mange af og dem kan vi formentlig selv tænke os til – en del af dem. Men lad os i stedet rette fokus på hvilke personlige smykker der kan være en rigtig god idé at give ”mor”.

Halskæder – et sikkert valg

Halskæder med indgravering er et stensikkert hit hvad angår personlige smykker til mor. Hos os kan du få halskæder med netop indgravering, fødselssten og tilmed fotoindgravering, hvilket gerne skulle ramme de flestes smag når det kommer til personlige smykker.

Armbånd er i toppen

Foruden halskæder, så er armbånd også en del af de mest populære personlige smykker. Hos os kan du ligeledes finde armbånd med mange forskellige vedhæng med stærk symbolik, indgravering og nogle med fødselssten også. Der er derfor rigeligt med muligheder for at finde personlige smykker til enhver mors smag.

Direkte eller indirekte personlige smykker?

Du har flere forskellige muligheder for at gøre eller sørge for at smykker er personlige. Ser vi på det enkelte smykke, så kan det være et simpelt smykke med blot et symbolsk vedhæng, hvilket vil betegnes som værende indirekte personlige smykker. Andre indirekte personlige smykker er også hvor der blot er et enkelt initial indgraveret og at det derfor bliver meget internt.

Direkte personlige smykker er hvor der er navne og billeder indgraveret. Selve personlige smykker med fødselssten kan såvel være både direkte og indirekte alt efter hvad der ellers er en del af smykket.

Vi håber at du blev en smule klogere på personlige smykker i et direkte og indirekte aspekt! 😊