Hvad er billige smykker?

Billige smykker er en helt personlig vurdering af et enkelt smykke. Denne subjektive vurdering kan have en rigtig bred vifte af variationer der vurderes på.

Dog er der stadig nogle generelle udsagn omkring hvad billige smykker er og dem vil vi dykke lidt ned i her i artiklen.

Billige smykker på baggrund af kvalitet

Smykker kan betegnes som værende billige når vi ser på kvaliteten. Her er det typisk hvis der er et smykke af god kvalitet hvor der bl.a. ikke er nikkel i, så ser man på prisen herefter. Dem der kan vurdere sådanne smykker, er enten nogen der har en helt speciel passion for smykker, det kan være dem der arbejder med det til daglig eller noget lignende. Det kan såmænd også være dem der kender den aktuelle pris på hhv. guld og sølv og som derfor ved hvor meget et smykke er værd i ren og skær materialer.

Meget billige smykker ud fra prisen

Foruden ovenstående er der også mange billige smykker der vurderes ud fra prisen alene – hvilket de fleste også gør som ikke har en eller anden relation med smykker som beskrevet tidligere.

Helt overordnet så er billige smykker de smykker du kan købe for under 100 kroner og som typisk står inde i en tøjbutik som du lige kan købe med til din nye cocktailkjole – det er billige smykker. Det er typisk de smykker der har en rigtig dårlig sammensætning af metaller som til sidst enten er dyppet i noget dårligt sølv, eller så er de blot farvet i en sølvfarve.

Hvis vi så alligevel ser på kvaliteten af netop disse smykker, så kan det godt være at de ikke er helt så billige alligevel. Synes du ikke?

Det er både dårlig og billige metaller. Du ved reelt set ikke hvad det er du har på din krop, men du køber det alligevel fordi det netop er ”billige smykker” = under 100 kroner (eller tæt på).

Har vi billige smykker?

Den vurdering er helt op til dig, som så meget andet, om vi har billige smykker eller ej. Vi gør i hvert fald et forsøg på at tilbyde smykker i høj kvalitet til en lav pris, hvilket vi gør med forhandlinger, produktion og ikke mindst fragtpriser.

Vores smykker er uden nikkel og altid af en god kvalitetssammensætning. Det betyder også at hvis du køber et smykke af sterlingsølv – så er det altså også sterlingsølv og ikke alt muligt andet tilfældigt metal der er smeltet sammen.

Vi vil nok selv mene at vi har billige smykker når vi ser på kvaliteten af dem og særligt i forhold til hvad du får ude i butikkerne – men synes du at vi har billige smykker? 😊