Personlige smykker i 2021

Vi er nu godt inde i et nyt år, hvor en uvant dagligdag efterhånden er blevet det nye ’normal’. Hvad smykker angår, så er smykker stadig et stort hit selv hvis vi ser 12 måneder tilbage.

For trods hjemmekontor og mindre social aktivitet, så er der stadig godt gang i salget af smykker – og hvorfor?

Et britisk studie har vist at selvom vi arbejder hjemme eller bruger meget mere tid på vores egen matrikel end hidtil, så går vi altså stadig med smykker og det er stadig et ”must” for os at have dem af primært 2 årsager:

  1. Vi er selvbevidste når vi har onlinemøder. Når webcammet er tændt og vi er i gang med et møde, så vil vi stadig gerne fremstå disciplineret, ordentlige og give en bestemt udstråling som smykker kan hjælpe os med at få. Derfor bliver der lagt vægt på særligt øreringe og halskæder, da det typisk er de smykker som kan ses når webcammet er tændt til et onlinemøde.

  2. Vi har brug for den selvtillid det giver os. Da vi ikke socialisere os særlig meget og vi derfor måske ikke oplever indirekte at vi ikke får så mange komplimenter mere, så går vi ubevidst hen og søger dét der giver os selvtillid og det vi erindre tidligere hare givet os komplimenter.

    Det viser sig også at fx mænd der arbejder hjemme også er mere effektive hvis de iklæder sig deres arbejdstøj i hjemmet også og ikke blot lader morgenhåret stå, morgenkåbe og futter eller lignende … Smykker er en del af vores arbejdsmiljø hvis vi går med det til dagligt og at vi så kan iklæde os noget af vores arbejdsmiljø for at gøre os mere effektive er jo kun et plus.

De personlige smykker er stadig nr. 1

Selvom det er begrænset hvor mange vi ser og hvor meget af os andre mennesker kan se, så er personlige smykker noget særligt i forhold til den generelle tale om smykker, som vi netop var igennem før.

Personlige smykker giver både den her selvtillid, det booster vores tidligere uvante arbejdsmiljø, men det kan faktisk også gøre noget helt særligt, emotionelt.

For det er ingen tvivl om at der er rigtig mange mennesker vi savner at have kontakt med og se i øjnene. Ligesom smykker kan booste arbejdsmiljøet, kan personlige smykker også beskedent minimere savnet eller behovet for at se andre mennesker og dæmpe vores længsel. Hvis vi ser på et armbånd i løbet af en dag hvor søsterens navn står på, så vil der blive mindet om søsteren og alle de gode ting der er oplevet sammen.

Dén virkning har aldrig været større og mere tydelig end nu, under disse forhold. Personlige smykker har tidligere været for at vise omverdenen hvem man holder af – primært, og ellers for netop at give os den her følelse af glæde ved minder. Nu er en fornemste opgave som personlige smykker har, er at minde os om dem vi savner og alle de gode ting vi har sammen.

De bedste personlige smykker i 2021?

Du kan både få halskæder og du kan få øreringe hvor du selv har indflydelse på indgravering, form og andet. De seneste 12 måneder har vist en stigende efterspørgsel på personlige smykker som øreringe og halskæder, hvilket også vil være de personlige smykker der formentlig vinder de fleste hjerter her i 2021. Det er altså her hvor du får smykker der kan det hele. De kan hjælpe med arbejdsmiljøet (hvis vi bliver i det eksempel), det kan hjælpe med at give en vis udstråling og derved give os selvtillid og så kan personlige smykker også hjælpe med at dække vores behov i en mindre grad i forhold til dét at se andre mennesker.

Her på shoppen kan du finde et hav af personlige smykker. Du finder personlige smykker som øreringe og halskæder som vi nævnte tidligere, men du kan også finde andre personlige smykker som armbånd, ring og manchetknapper- + det løse.