Kender du til smykker i sterlingsølv?

Smykker i sterlingsølv er ikke noget der er unormalt – i et almindeligt udgangspunkt. Hvis du har en smule kendskab til smykker og de materialer som smykker er lavet af, så ved du også at sterlingsølv er noget rigtig godt sølv, faktisk det bedste på markedet for smykker, som sørger for at du kan få kvalitetsrige smykker du samtidig vil kunne konkludere som værende ”billige smykker”.

Hvis du normalvis har købt dine smykker ved kassen i tøjbutikker eller et sted i supermarkeder, hvor dine øreringe typisk har kostet under 100 kroner så ja, det ER billige smykker. Meget billige smykker endda. Årsagen til det er at materialerne som de billige smykker er lavet af nok ikke er en særlig god sammensætning af metaller helt generelt set.

De billige smykker i supermarkeder og ved kassen

Disse billige smykker er typisk lavet af meget billige metaller som fx nikkel. Her er det rigtig let at lave et smykke af et hvilket som helst metal og efterfølgende farve det en farve så det ligner guld og sølv, til trods for at det slet ikke er guld eller sølv.

Vær opmærksom på at de billige smykker herved stadig bliver solgt som værende smykker af sølv og guld, selvom det slet ikke er det.

De kvalitetsrige billige smykker

… er dog også i en lidt anden prisklasse uden at det er en større verden til forskel. Når du køber kvalitetsrige billige smykker, så er det typisk smykker af sterlingsølv. Sterlingsølv består af 92,5% rent sølv hvor det resterende er andre metaller med rigtig god holdbarhed som kobber. Årsagen til at sterlingsølv ikke er 100% rent sølv og at der ikke rigtig bliver lavet smykker af 100% rent sølv, er fordi at jo renere sølv du har, jo mere skrøbeligt er det.

Med sterlingsølv får du altså rigtig, rigtig meget rent og ægte sølv i en unik kombination med andet meget holdbart metal således du dit smykke også kan tåle at blive brugt.

Alternative billige smykker?

Hvis du er på udkig efter andre billige smykker men som ikke er af dårlig kvalitet som dem vi har været inde på tidligere, så kan det være smykker af titanium. Titanium er et smukt og let metal der ligner sølv til forveksling for det utrænede øje, men som er sin helt egen art. Her får du altså også smykker i rigtig høj kvalitet, hvor du undgår at din hud bliver grønlig og smykkets farve falmer eller ændre sig nævneværdigt ved brug, til en rigtig god pris.

Kort og godt – sterlingsølv og titanium er i top 😉