Har du set vores personlige manchetknapper?

Her på siden har vi nogle få personlige manchetknapper som kan være noget for dig eller en du holder af. Vi har både manchetknapper i rustfri stål og med rhodium.

Når vi siger at vores manchetknapper er personlige, så er det fordi du har mulighed for at gøre dem personlige. På manchetknapperne har du mulighed for at få indgraveret hhv. 2 og 3 bogstaver, hvor det er din fantasi der bestemmer hvor fantasifuld og betydningsfuld manchetknapperne skal være.

Rustfri stål og rhodium – hvad skal jeg vælge?

Den helt store forskel på manchetknapper i rustfri stål og manchetknapper med rhodium, er den forskel som rhodium gør på manchetknapper, og ikke mindst smykker generelt.

Hvis du køber manchetknapper i rustfri stål, vil det tilnærmelsesvis ligne sølv til forveksling. Du får altså noget materiale der er meget holdbart og har et sølvlignende udseende. Hvis du derimod vælger manchetknapper med rhodium, som i øvrigt er vores mest populære manchetknapper, så vil du opleve følgende forskelle fra manchetknapper i rustfri stål:

  • Manchetknapper med rhodium giver mere og bedre glans
  • Rhodium på manchetknapper vil i sidste ende give en længere holdbarhed

Selvom det som udgangspunkt blot er fordele ved rhodium, er vi alle forskellige og nogle vil måske ikke have en glans som ligner hvidguld, men mere end helt almindeligt sølv/rustfri stål. Samtidig bør der også overvejes hvilke arrangementer eller i hvilke situationer som manchetknapperne bliver set ved. Hvis det er manchetknapper til lidt finere arrangementer med en fin glat skjorte under en blazer, vil rhodium atter være en god idé. Hvis det er mere dagligdag, med en hverdagsblazer vil det ’typisk’ være manchetknapper i rustfrit stål.

Bemærk at i sidste ende kan begge typer manchetknapper, om det er med rhodium eller i rustfrit stål, gå til både fine arrangementer og til hverdag. Ovenstående er blot en meget generel information, men ingen tommelfingerregel 😊

Manchetknapper gør det upersonlige, personligt!

En god grundt til at forsøge dig ad med manchetknapper er at de gør en upersonlig og måske endda en kedelig skjorte både pæn og elegant. Manchetknapper tilføjer nemlig lige dét ekstra på en forholdsvis neutral og anonym måde da det er på undersiden af skjorteærmet. Det er derfor et sted hvor de bliver set, men ikke hvor de tager fokus.

Derfor kan du med selv en kedelig ensfarvet skjorte, uanset om det er et kendt eller ukendt mærke, pifte den op og krydre dit outfit med manchetknapper på nemmeste og mest personlige vis.