Inspiration til smykker til mænd

Har du også i dit liv oplevet at mænd ikke er særlig gode til at komme med gaveønsker ved forskellige højtider? Og samtidig, hvis du tænker dig en ekstra gang, har det så nogensinde været et smykke som de her mænd (eller bare mand) har ønsket sig?

Det er ikke altid at mænd ønsker sig smykker, og når det er, så er det typisk armbåndsure.

Med årene har mænd begyndt at gå med flere og flere smykker. Det er altså både halskæder, armbånd og ringe. I en periode fra omkring 2006 til 2011 var det også på mode for mænd at gå med øreringe, hvor det har aftaget lidt igen med tiden.

Kort sagt, så er det ikke til at spå hvad fremtiden siger moden er i forhold til smykker, både generelt og derfor også til mænd.

Halskæder til mænd

En sikker vinder når det handler om smykker til mænd er halskæder. Her kan du få rigtig mange maskuline halskæder som både giver en form for personlighed og ikke mindst en stor affektionsværdi.

Her hos smykkelivet kan du også finde smykker til mænd, og også halskæder til mænd.

Når vi taler om hvad der er moderne når det kommer til smykker og halskæder til mænd, så har et kors i mange år været et stort hit. Det er ikke fordi at mænd der går med halskæder hvor vedhænget er et kors nødvendigvis er religiøse, det er blot maskulint, flot og passer til langt de fleste stile.

Du kan med fordel et af vores halskæder med vedhæng som kors her:

På halskæden har du mulighed for indgravering af et navn, ord eller måske en dato – hvad end der giver dig eller personen der skal have halskæden betydning.

Hvis du søger andre muligheder inden for halskæder til mænd, kan du med fordel også se på en halskæde hvor det er et barberblad som vedhæng og hvor du har mulighed for indgravering:

Derudover har vi også et helt klassisk dogtag med en rigtig god kæde, og hvor du naturligvis har mulighed for indgravering. Halskæden kan du se her:

Armbånd til mænd

Foruden halskæder, så har armbånd også fundet sin plads når det drejer sig om smykker til mænd. Hos os kan du både finde nogle rustikke gummiarmbånd med et spænde hvorpå du har mulighed for indgravering. Et af vores absolut bestsellers er et ID-armbånd til mænd. Det er et armbånd i guld med en meget holdbar kæde, maskulint udseende og med en elegant bar hvor du har mulighed for at få indgraveret noget af betydning.

Se armbåndet her: