5 smykker til ham

Fars dag nærmer sig med hastige skridt; men hvad skal du give ham i gave? Vi har her kigget på fem smykker, som du kan give til ham.

Dogtag – den sikre vinder

Hvis du gerne vil vælge noget sikkert, er et dogtag altid en af de bedre muligheder. Her kan vi præsentere vores indgraverede barberblad, som er lavet af sterlingsølv .925. På dette barberblad kan du få indgraveret et navn samt en dato (eller endnu en valgfri tekst). Mange vælger også at benytte sig af børnenes navne og fødselsdag.

Indgraveret barberblad

Manchetknapper i sølv – til enhver lejlighed

Lækre manchetknapper til herren, som gerne vil have prikken over i’et. På disse manchetknapper kan du få indgraveret tre forskellige initialer. Lækre rhodium-belagte manchetknapper som du kan bruge til alle lejligheder. Du har mulighed for at se flere detaljer på manchetknapperne ved at gå ind på selve smykket.

Rhodium-belagt manchetknapper

 Sørg for at manden altid kommer til tiden med et ur

Vi ved hvor at mænd godt kan lide at komme de der 10 minutter for sent – men nu har du muligheden for at gøre noget ved det; nemlig at give ham et ur. Dette Lacoste Durban Herreur er et ur hvor kvalitet og design går hånd i hånd.

https://smykkelivet.dk/produkt/lacoste-durban-herreur/

 

Sølvkors med betydning

Indgraverede sølvkors er meget populære, da de både symboliserer den kristne tro samtidig med at de er meget personlige, i og med at der er et navn på korset. Korset er lavet af sterlingsølv .925.

Indgraveret kors

Solbriller: Til når vejret er godt og solen er irriterende

Solbriller er altid dejlige at have; de kan nemlig bruges når man er ude i haven, på tur med familien, i bilen, på arbejdspladsen og mange andre steder. Disse solbriller fra Avery Nambillo er lavet af sort valnøddetræ.

https://smykkelivet.dk/produkt/avery-nambillo-herresolbrille-lys/