Gave til barnebarn

Når ens børn får børn, er det som at genleve et af de største øjeblikke der allerede er oplevet – igen, men bare på en helt anden måde. At være bedstemor, bedstefar, farmor, farfar, mormor, morfar eller hvilken titel du nu ellers kan have overfor dit barnebarn, så er det rigtig stort

Når du får dig et barnebarn, er det normalt både at give en form for gave i forbindelse med barslen som forældrene har haft og dit barnebarns 0-års fødselsdag, lige så det er ved barnedåb (dåbsgave) eller ved navngivning.

Hvis det er dit første barnebarn og derved ligeledes dine børns første børn, kan det være svært at finde ud af hvad man lige giver et barnebarn i gave. Både helt fra fødslen/barslen af, men også de kommende år.

Hold fast i en gammel tradition

Det har været traditionelt at give et barnebarn en gave som et barnebarn skal have med sig resten af livet. Noget symbolsk, betydningsfuldt, personligt og noget der altid vil minde dit barnebarn om sine bedsteforældre (eller andre titler).

Det har både været service i tin, smykker, og andet pyntegenstande i yderst holdbart materiale, således at det godt kan gemmes væk med års mellemrum.

Alternativt, kan det godt være at de nybagte forældre ønsker sig noget praktisk på vegne af deres børn. Det kan være puslebord, blespande, bleer, stofbleer og legetøj. Disse gaver er dog ikke rigtig noget som dit barnebarn får rigtig glæde af, når dit barnebarn bliver voksen og det er formentlig ej heller noget dit barnebarn vil mindes, medmindre det er på nogle billeder.

Smykker til børn og voksne

Hvis du søger en gave til dit barnebarn som er personlig og hurtigt giver en rigtig stor affektionsværdi, så er et smykke til dit barnebarn et godt bud på en god gave. Et smykke som gave er noget der kan holde hele livet, selvom det naturligvis også skal passes på og plejes i ny og næ. Dog er det noget dit barnebarn kan få med sig når dit barnebarn engang flytter hjemmefra, bliver gift eller der sker en anden stor bedrift i dit barnebarns liv.

På vores shop har du mulighed for både at finde smykker til børn som de kan bruge med det samme, men du kan også finde en kombination, så de fortsat kan få glæde at deres gave i de senere år, hvor dit barnebarn har vokset sig stor.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores smykker eller du ønsker lidt sparring omkring den perfekte gave til dit barnebarn, er du velkommen til at skrive til os uforpligtende.