Julegave 2020

Den er god nok. Du kommer ikke igennem dette år uden et blogindlæg fra os omkring den perfekte julegave 2020. Vi er nu inde i de sidste 3 måneder af året og det er så småt nu vi begynder at forberede os til julen. For nogle mennesker er det lige tidligt nok at begynde at overveje den enkelte julegave og eventuelle ønsker til en julegave eller flere, hvor det derimod for andre kan være at jagten intensivt er gået i gang på den perfekte julegave.

Uanset hvem du er af de to personer, så begynder vi at vænne os til at julen nærmer os og at vi snart skal begynde at finde en julegave til mor, en julegave til far og en julegave til kæresten.

Et personligt smykke i julegave…

… har vi efter nu flere års aktivitet nu kunne konstatere at det er en sikker vinder. Vi oplever hvert år at en større forespørgsel de sidste 3 måneder af året på smykker der skal bruges som den perfekte julegave i årets sidste uge. Her er det 9/10 tilfælde at det er de personlige smykker der bliver forespurgt til og ligeledes dem vi får en tilbagemelding af. Smykker hvor der er mulighed for indgravering, særpræg på designet, smykker med fødselssten og selvfølgelig også vores fotoindgraverede smykker.

Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl om nogle af vores smykker, leveringstid mm. skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os og vi vil være dig behjælpelig med at finde den perfekte julegave på vores shop.

Vi vil specielt gøre opmærksom på vores leveringstid på 18-20 hverdage og at vi ligeledes anbefaler at være i ekstra god tid ved de almindelige højtider for køb i løbet af et år, som bl.a. omfatter julen, ikke desto mindre.