Ringe med indgravering

Vi har med tiden fået oparbejdet et større udvalg af ringe med indgravering på vores shop. Og hvis vi skal være ærlige, havde vi faktisk ikke regnet med at ringe med indgravering ville være de smykker der ville være nogle af de mest populære. Dette skyldes at ringe typisk er noget der helst skal prøves på, da størrelser og fingre er forskellige fra person til person.

Med tiden, har vi dog oplevet en større efterspørgsel på vores ringe med indgravering, hvor kunderne har kendt deres ringstørrelse i forvejen.

Sådan finder du en ring der passer dig, når du handler hos os …

Vi forstår godt at det kan være en smule langhåret at skulle bestille en ring på en webshop, for hvad nu hvis ringen ikke passer?

Vi har de seneste knap 5 år analyseret hvilke ringe i forhold til tykkelse og hvordan de er skåret, er de mest gængse og bedst i et generelt spektrum.

Derfor har vi kun ringe med en ”almindelig” tykkelse og bredde, således det samtidig skal give en vis tryghed ved at købe en ring, når først du kender din ringstørrelse. Samtidig, har vi erfaret at vores kunder enten har ringe i forvejen hvor selve tykkelsen og bredden er meget sammenlignelig med de ringe vi har i vores udvalg, og derved blot bestilt en ring i samme størrelse som de allerede har.

Mere tryghed i forhold til størrelsen?

Lige så vel som du ønsker at undgå alt det her med en ring der måske ikke passer, sendes retur, få en ny og alt det hurlumhej, så ønsker vi bestemt også at undgå det.

Derfor har vi udover at analyseret og skræddersyet vores sortiment af ringe med indgravering, også fået ringe med en ”åben ryg”. Det er altså ringe der ikke helt er sat sammen hele vejen rundt, hvilket gør at du nemt kan tilpasse ringen til din finger!

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores indgraverede ringe, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

  • Og tak fordi du læste med 😊