Tre smykker der gør dig klar til vinteren

Sommeren i 2020 fik vi aldrig, og det kan måske være at du allerede er ved at gøre dig klar til vinteren – som forhåbentligt bliver med lidt sne til julen! Hvis du er det, giver vi dig her tre bud på hvilke smykker du kan købe til vinteren. 

Klassisk for alle smykker der passer til vinteren er, at de er lavet af sølv. Vores sølvsmykker er lavet af sterlingsølv .925 da disse giver den bedste holdbarhed, såfremt det er smykker du ønsker at bære i hverdagen. 

Halskæde m. initial og fødselssten

Denne halskæde er en af de mest populære smykker vi har. Det er et simpelt smykke med initial i sølv. Selve sølvet på smykket giver en mere kold vinter stil, men hvis man foretrækker at have lidt farve der kan skabe varme har dette smykke en fødselssten. Tykkelsen på denne halskæde er 0,7mm hvilket gør den let og uproblematisk at bære og er en kontrast til det typisk varme tøj som man har. 

Bedste venner med navn på bagsiden

Her får I et smykker der giver varme i vinterkulden – nemlig to halskæder der tilsammen giver ordene “best friends”. Dette er den perfekte gave til veninden i julen 2020 som du kan give, da den kan bæres hele året rundt. Kæden er en lækker Rollo Chain med mulighed for fem forskellige kædelængder – 35, 40, 45, 50 og 55 cm. 

3D sølvbar m. indgravering

Det sidste smykke som vi vil vise jer er en af vores bestsellers i vintertiden. Dette er en 3D sølvbar m. indgravering. En sølvbar har en historisk betydning og med vores 3D variant får man et flot og lidt atypisk smykke der står i stor kontrast til de klassiske runde smykker som i vores første eksempel.