Sådan finder du de gode smykker til hende

… eller sådan ved du hvilke smykker der måske passer dig bedst.

I verden findes der groft set to slags kvinder. Der findes hende hvor det er nemt at købe et smykke til, da hun kan lide de fleste, smykker og ikke udelukkende går efter en bestemt stil, og så er der hende der har én bestemt stil som kun hendes inderste dæmon ved hvad er.

Som bedre halvdel til en kvinde er en svær opgave, specielt når der skal handles smykker. Men her kan du måske få nogle tips til hvordan du pejler dig ind på hvilke smykker hun kan lide at gå med.

Bare fordi der er mange, betyder det ikke hun elsker dem

Her snakker vi om smykker som hun har mange af. Det kan eksempelvis være at hun har mange øreringe. Men bare fordi hun har mange øreringe, så betyder det ikke at det er øreringe hun bedst kan lide at gå med, af alle de smykker hun har. Det kan sagtens være at det netop er gaver der har hobet sig op i løbet af årene som til sidst udgør et stort udvalg af øreringe.

Det er derfor vigtigt at huske at blot fordi hun har mange smykker af en slags, betyder det ikke at det er de smykker hun bedst kan lide.

Hvad havde hun på sidst?

Prøv ihærdigt at erindre hvilke smykker hun havde på sidst i var ude til et arrangement. Om det er fødselsdag i familien, en firmafest eller noget andet er såmænd underordnet. Men se om du kan huske hvilke smykker hun havde på, da hun formentlig selv har valgt hvilke smykker hun gerne vil have på til netop den anledning.

Det kan også være en god indikation af hvad hun hælder mest til. Det bedste vil være hvis du kan huske tilbage på flere arrangementer I har været til. Men medmindre du har fotografisk hukommelse, kan det naturligvis være svært. Hvis du derimod vil investere lidt af din tid til at lede efter billeder fra de tidligere arrangementer og se hvad hun har på der, så er de altså godt givet ud når hun skal have en game.

Guld, roseguld eller sølv?

Denne modsiger en smule det første tip vi kom med. For her kan det være en god idé at se hvad hun netop har mest af. Men ud fra første tip, skal du naturligvis stadig være kritisk og tænke over om det er tilfældigt at der er flest smykker i roseguld, eller om hun rent faktisk selv har valgt dem eller ønsket dem.

Identificer hendes tøjstil

Et tip til dette tip er at tænke over hvilket tøj hun har og ligeledes hvordan det harmonere med hendes arbejde.

Hvis hun eksempelvis sidder meget på kontor og ikke slider sine hænder særlig meget i dagligdagen, vil smykker i guld sagtens kunne være brugbar i forhold til holdbarheden. Smykker i guld er nemlig mere sårbare end smykker i sølv. Så hvis hun derimod har et arbejde som eksempelvis pædagog, folkeskolelærer eller andet hvor hun bevæger sig relativt meget og bruger sine hænder, så er smykker i sølv formentlig et rigtig godt bud.

I forhold til hendes tøjstil, så er det en god idé at se på hvad hun går sig mest i. Typisk så hænger smykker i guld meget godt sammen med en tøjstil hvor der indgår en del farver og farvekombinationer. Her vil smykker i guld gå ind og forstærke det flamboyante udtryk, uden at være for meget.

Hvis hun derimod går meget i ensfarvet tøj, så er smykker i sølv i mange tilfælde en sikker vinder.

Men selvfølgelig, er vi jo alle sammen forskellige og vi kan ikke sætte folk i kasser som sådan – selvom vi til tider ville ønske at vi kunne. Det kan også være at hun går i ensfarvet tøj, men samtidig er meget udadvendt og elsker opmærksomhed. Her kan smykker i guld alligevel være en rigtig god kombination, da det smykker i guld, får mere opmærksomhed og har lettere ved at tage netop opmærksomheden.

Det bedste råd må være at observere hende, se hvad hun har af tøjstil og prøve at identificere hendes typiske valg af smykker.