Indgraverede guld smykker

Er du, ligesom mange andre, også helt pjattet med smykker i guld? Guld er en kombination af en særlig farve og glans der er helt hypnotiserende at se på, da det bare er så flot!

Her på shoppen har vi mange forskellige smykker, både i guld og selv. Ligeledes har vi mange indgraverede smykker, ligeledes i guld såvel som i sølv.

Men inden du søger rundt efter de forskellige smykker i guld, vil jeg anbefale dig først at tage et kig nogle af de forskelle vores smykker i guld kan have fra hinanden.

Guldbelagte smykker / smykker i guld

På vores shop vil du nemlig finde to forskellige slags smykker i guld, når vi vel og mærke udelukkende snakker om guld.

Du vil her blive mødt af guldbelagte smykker, og så smykker i guld.

Den helt store forskel på smykker i guld og guldbelagte smykker er, at guldbelagte smykker er smykker der ikke er udarbejdet i guld, men i noget andet betal.

Hvad er guldbelagte smykker?

Guldbelagte smykker er smykker der typisk er lavet i sterlingsølv, som er det fineste sølv på smykkemarkedet. Sterlingsølv indeholder 92,5% ren sølv, hvoraf de resterende procenter typisk er kobber. På denne måde får du et sølvsmykke med en andel af ægte sølv, kombineret med kobber der giver smykket en god holdbarhed og er mere modstandsdygtig overfor slag, ridser og generel brug.

Disse smykker i sterlingsølv dyppes efterfølgende i ægte guld der er smeltet, således det giver en belægning – heraf guldbelagte smykker.

Smykker i guld

Et alternativ som vi har nogle få smykker af, er smykker i guld. Guld er et dyrt metal og smykker i guld er derfor dyrere end guldbelagte smykker, da smykker i guld har en større andel af guld, end ved guldbelagte smykker. De smykker vi har i guld, har en høj procentdel guld og er af som minimum 8 karat guld for at opretholde en god kvalitet.

Husk på, at jo højere karat guld et smykker er lavet af, jo renere guld er det og jo mere skrøbeligt er smykket.