Vores smykker i sølv

Du har måske set dig lidt omkring på shoppen og fundet ud af at vi har rigtig mange smykker med mulighed for indgravering af den ene og anden form. Almindelig indgravering, designindgraverede og ikke mindst fotoindgraverede smykker.

Vores smykker er typisk i guld og sølv, dog er størstedelen af vores smykker i sølv og alt efter hvor meget du ved om smykker i sølv, kan det være at dette lille blogindlæg kan gøre dig klogere – eller ej.

Sterlingsølv

Sterlingsølv er den type sølv der hyppigst bruges når der skal lave smykker i god kvalitet. Sterlingsølv er en metalkombination af 92,5% ægte sølv og 7,5% kobber. Årsagen til at du ikke så let kan finde smykker i 100% rent sølv er, at rent sølv er meget skrøbeligt. Der skal meget lidt til før rent sølv får ridser, skader, buler mm. samtidig med at det også er dyrere. Derfor er der fundet en helt perfekt sammensætning af rent sølv og kobber. De få 7,5% kobber gør at de smykker der er lavet af sterlingsølv, har en væsentlig bedre holdbarhed og du skal derfor ikke frygte at bruge smykket.

Langt de fleste af vores smykker i sølv er smykker i sterlingsølv.

Andre smykker du finder på shoppen

Foruden smykker i sølv og guld, så er der også andre smykker der ligner sølv, men ikke er det. De smykker vi har som ikke er i sterlingsølv, er reelt lavet i titanium/rustfrit stål. Det er det bedste alternativ til sterlingsølv og er fortsat i absolut høj kvalitet.

De billige smykker du måske har kendskab til som smitter en grønlig farve af, er smykker der indeholder nikkel. Nikkel er dét metal de fleste med allergi overfor metaller, ikke kan tåle og ligeledes dét der smitter den grønlige farve af ved brug. Smykker med nikkel i er dem du typisk finder ved kassebetjening i supermarkeder eller lavpris tøjbutikker.

Vi har ingen smykker med nikkel i.

Vi har specifikt valgt ikke at handle med smykker indeholdende nikkel, da vi også ynder en vis standard når det kommer til vores produkter.

Hvis du er allergisk overfor nikkel eller frygter kvaliteten og den grønlige farve der kan forekomme, så kan du roligt handle hos os, da disse smykker ikke indgår i vores sortiment.

Har du spørgsmål til vores smykker i sølv er du hjertens velkommen til at kontakte os pr. mail.