Armbånd i guld og sølv til hende

Der er nok så mange smykker i verden at vælge i mellem. Du kan både få halskæder, øreringe, ringe, armbånd, fodkæder og piercinger til flere forskellige steder på kroppen.

Noget er dog mere populært end andet, og den helt store udviklende tendens er vedrørende armbånd til ’hende’.

Armbånd er nemlig et specielt smykke i den forstand, at smykket sidder et sted hvor du bliver bevidst om smykket flere gange i løbet af en dag hvor du bærer det. Et armbånd er derfor ikke helt det samme som f.eks. øreringe og halskæder, da du typisk blot selv vil lægge mærke til disse smykker når du ser dig i spejlet.

Et armbånd derimod, er et smykke du lægger mærke til nærmest hele tiden, bevidst som ubevidst.

Et armbånd til minder

Når nu et armbånd har denne lidt unikke placering på kroppen, så er kombinationen af armbånd og noget indgraveret eller personligt særligt en god kombination.

Så hvis du mangler den perfekte gave til hende, som du ikke får nogle gode ønsker fra til de mange anledninger der nu kan være (eller selv hvis der ingen speciel anledning er), så kan armbånd være et rigtig godt bud til en god gave, som helt sikkert vil give hende et smil på læben.

Guld, sølv?

Om det er guld eller sølv du er til, så har vi lidt af det hele på shoppen. Vi har både i rent guld, sterlingsølv, men også armbånd i en god kombination af de to.

Sterlingsølv er det fineste sølv på smykkemarkedet. Det består af over 92% rent sølv, og den eneste årsag til at det ikke er 100% ren sølv er, at så vil smykket have rigtig let ved at få ridser og brugsspor – og ligeledes svær at vedligeholde.

På vores shop vil du også kunne finde armbånd lavet i sterlingsølv og belagt med rigtigt guld. Det giver dig et flot smykke i stadig alle de ægte og rigtige materialer, til en lavere pris med samme høje kvalitet.

Stadig i tvivl?

Hvis du stadig er i tvivl om hvilket armbånd der vil være det bedste til hende (eller dig selv), så er du velkommen til at kontakte os og så vil vi gerne forsøge at vejlede og klæde dig på til at træffe den rigtige beslutning omkring hvilket smykke der er bedst egnet.