Fødselssten til indgraverede smykker

Udviklingen af smykker er gået hurtigt de sidste mange år. Vi forbinder typisk indgraverede smykker i gammeldags forstand med at det blot er forlovelses- og vielsesringe. Men i dag er indgraverede smykker faktisk meget mere og udvalget er større.

Du kan naturligvis fortsat få den almindelige og klassiske indgravering, men derudover så kan du også få fotoindgravering og smykker hvor designet er formet efter dét navn eller dén tekst du ønsker.

Sidstnævnte er noget vi kender fra, navnehalskæder der har været populære i en god håndfuld år i Danmark. Det er en halskæde hvor vedhænget er ens eget navn. Det er altså ikke en rigtig indgravering i et smykke, men en udformning af et smykke ud fra navnet.

Fotoindgravering er en stor del af de nye højder som smykkebranchen har nået. Nu har du altså mulighed for at få et billede indgraveret på et smykke, som noget helt unikt. Så hvis du troede det ikke kunne blive meget mere personligt, så kan du nu få et billede af din bedste ven, hund, mor, far eller datter på en halskæde.

Men ….

Fødselssten er altså noget mere nyt inden for indgraverede smykker. Du har sikkert tidligere set øreringe, ringe mm. hvor der har været en anden sten end en diamant, swarowski eller klar krystal. Her er det ædelstene der er tale om. Ædelstene har førhen også været hyppigt brugt omkring smykker, men faktisk ikke i samme omfang som dét de er relateret til.

Hvis vi går længere tilbage i historien, uden at det skal være en kedelig historietime, så er ædelsten faktisk forbundet med årets måneder. Det betyder at hvis du eksempelvis er født i december, så er din fødselssten en blå topaz.

Ædelsten i ny beklædning

Eftersom udviklingen af smykker er blevet bedre og gør at smykker kan blive mere og mere unikke, detaljerede og stilrene, så er det nu muligt at få smykker med fødselssten i det sammenhæng som ædelstene egentlig bør have – forbundet med de enkelte måneder på året.

Så hvis du er på udkig efter indgraverede smykker og tænker det er den perfekte gave, så bør du prøve at undersøge udvalget med fødselssten også. Her på shoppen har vi nemlig et godt udvalg af indgraverede smykker med fødselssten, så du kan finde et smykke der passer lige netop dig, eller den person der har fortjent et unikt og yderst personligt smykke.

Ikke et must, men mulighed

Det kan også være at du ikke synes din fødselssten umiddelbart harmonere med dit daglige outfit eller det smykke du egentlig godt kunne tænke dig, når nu vi alle hvad forskellige smage i hvad vi synes er pænt og ikke pænt.

Fødselssten skal absolut ses som en mulighed i harmoni med indgraverede smykker, men det er naturligvis ikke et must. Du kan såmænd også blot vælge den ædelsten du synes passer bedst på det enkelte smykke, hvilket også giver dig en rigtig god mulighed for at købe et smykke med en ædelsten som du ellers ikke vil finde lige så let.

Hvis du leder efter inspiration og ønsker at gøre det overordnet, kan du med fordel tage et kig på vores indgraverede smykker med fotoindgravering. Ligeledes kan du tage et kig på vores navnehalskæder og så kan du prøve at søge på fødselssten i søgefeltet også. På denne måde vil du hurtigt se de meget forskellige typer af indgraverede smykker og samtidig udforske de mange indgraverede smykker med fødselssten også.