Plej dine ringe i sommervarmen

Nu er det sommer, vejret er blevet godt og vi har nu flere solskinsdage end regnvejrsdage i Danmark. Det betyder derfor også at vi skal være endnu bedre ved vores ringe når vi går med dem udenfor.

Her er nogle ting du bør være opmærksom på hvis du går med ringe om sommeren.

Vær opmærksom

Når det er varmt og vi kan blive lidt fugtige eller svedige i vores hænder og derfor også på vores fingre, er der en større chance for at vores ringe kan glide af ubemærket. Vi bør derfor være mere opmærksomme på om vi nu stadig har vores ringe på når vi færdes steder hvor vi normalt ikke er, men også steder hvor det kunne forestille sig at ringen let kan blive væk. Det kan eksempelvis være ude i haven eller på en terrasse, hvor ringen kan smutte mellem brædderne.

Husk solcremen … og ringen!

Lidt ligesom når vi har lidt svedige hænder, så skal vi jo også huske solcremen og at det typisk også er en lidt fedtet affære. En god idé er at tage ringen af inden du bruger hænderne til at smøre solcreme på dig eller en anden. Du bør dog fortsat være opmærksom på dine ringe efterfølgende, men du giver dig nogle bedre forudsætninger for ikke at tabe dine ringe.

Rens dine ringe

Både sved og solcreme som vi lige har været inde på, kan meget hurtigt give dine ringe en anden overflade end den du måske erindre da du købte dine ringe. Det er derfor en god idé at rense dine ringe jævnligt over sommeren. Det kan både gøres i et glas med vand og ellers kan du også købe dig en ekstra tandbørste og nænsom rense dine ringe med den.

Det samme gælder som sådan også hvis der er andre produkter som muligvis vil ramme dine ringe. Om det er hårlak, makeup eller noget andet, så er det en god idé at være opmærksom, så dine ringe forbliver skinnende og pæne.