Indgraverede smykker – gaver til mor

Der er flere anledninger i løbet af et år til at give hende du muligvis har lært mest af, en gave. Det drejer sig naturligvis om ’mor’. Både din, min og alle andres mødre. I løbet af et år er er både mors dag, fødselsdag, jul, advent og så de gaver der er imellem de almindelige højtider.

Det kan være at ’mor’ nu skal være bedstemor eller på anden måde får tilskrevet sig en titel til det personlige CV.

Det kan dog være svært at finde gode nok gaver til mor, når der faktisk er flere anledninger i løbet af et år. Specielt hvis der bliver gjort noget ud af det hver gang, kan det være svært at bibeholde den kreative del af dét at finde en gave.

Indgraverede smykker bliver ikke forældet …

Her kommer indgraverede smykker ind i billedet. Hvis du, som mange andre, også er ved at løbe tør for kreativitet til at komme på en rigtig god og mindeværdig gave, så bør du måske overveje indgraverede smykker til din kære mor.

Det kan også være at du førhen har givet hende indgraverede smykker og så vil du muligvis nikke genkendende til at det var en rigtig god gave og ikke mindst en gave din kære mor blev rigtig glad for. Blot fordi hun har fået indgraverede smykker før, er det ikke ensbetydende at det ikke kan være en rigtig god gave atter en gang.

Med indgraverede smykker har du nemlig selv muligheden for at bestemme hvor personlige de skal være. Det behøver ikke altid at være navne de bliver indgraveret på indgraverede smykker, det kan også være ordsprog eller betydningsfulde ord som vi har let ved at glemme i hverdagen, men som giver en indre styrke.

Sjove og alternative indgraverede smykker til mor

Efter vi har solgt personlige, indgraverede smykker til mange forskellige anledninger – og ofte også helt uden en anledning, så har vi oplevet en del sjove, kreative og alternative indgraveringer når det har været en gave til en mor.

Tak for mad, mor

3 børn købte en ”Livets Træ” halskæde, hvor der var plads til deres navne og i den sidste ring i halskæden, var der indgraveret ”Tak for mad, mor”.

Eftersigende skulle det være en meget intern vittighed i familien, hvor far som regel har husket de 3 børn på at sige tak for mad til deres mor.

Haps!

En far bestilte et smykke til sin bedre halvdel på vegne af sin datter. Det indgraverede smykke var med babyfødder og en fødselssten. Her var datterens navn indgraveret i den ene side og i den anden side var datterens første ord, som sjovt nok var ”Haps!”. En sjov og anderledes smykke at give i gave – godt tænkt!