Stigende popularitet i indgraverede smykker

Indgraverede smykker bliver mere populære

Indgraverede smykker bliver fortsat mere populære i Danmark. Dette skyldes primært at indgraverede smykker er personlige smykker. De fortæller nemlig en historie, som andre smykker ikke kan gøre.

Vores fire kollektioner af indgraverede smykker

Vi har valgt at opdele vores sortiment af indgraverede smykker op i flere kollektioner, hvoraf nogle enkelte er;

Mor-kollektionen er en kollektion vi har valgt til mødre. Dette kan være alt lige fra mødre med helt nyfødte babyer , til mødre der har haft børn i mange år efterhånden.

Navnehalskæde er en kollektion som kun har halskæder med et vedhæng. På selve vedhænget har du mulighed for at skrive dit navn (eller et andet ord/besked efter eget valg). I vores navnehalskæde vil du også kunne finde enkelte halskæder til venindepar, kærestepar og lignende.

Personlige smykker er smykker som kan fortælle en personlig historie. For at nævne et eksempel har vi et kors, hvor du har mulighed for at få indgraveret dit eget navn. Korset kan fortælle, at religion har en plads i dit liv. Vores sortiment er heldigvis forholdsvis stort, hvilket gør, at vores smykker kan fortælle mange forskellige historier, som er skræddersyet til dig.

Romantiske smykker er naturligvis smykker der har noget romantik i sig. Dette kan være en halskæde med et hjertevedhæng, en halskæde til to samt meget andet.

Der findes mange flere populære smykker i Danmark. Se dem alle på vores hjemmeside.

Indgraverede smykker som gave

Indgraverede smykker egner sig utrolig godt som en gave. Dette skyldes at du har muligheden for at gøre smykket meget personligt overfor den, som skal modtage smykket.

I vores mor-kollektion vil du blandt andet finde smykker som egner sig godt som en dåbsgave, mens de andre kollektioner indeholder smykker som du kan give til personer du holder meget af.

Når det kommer til de indgraverede smykker, har du mulighed for at bestille en gaveæske med, hvor du også kan få en seddel med en valgfri tekst.

Har du brug for hjælp til at finde et indgraveret smykke, som du gerne vil give i gave vil vi naturligvis hjælpe dig med glæde. Du har muligheden for at skrive til vores support på kundeservice@smykkelivet.dk, hvor vi står klar til at hjælpe dig.