Smykker til sommer

Nu er det ved at være sommer og vores smykker stråler derfor på en helt anden måde. Der er nemlig markant forskel på smykker når det kommer til både sommer og vinter. Smykker fungerer nemlig på to måder:

  1. Smykker du bærer giver dig en følelse af noget godt. Direkte, giver det dig følelsen af at du ser godt ud og styrker dit selvbillede – bevidst eller ej.
  2. Smykker giver en udstråling, jo mere opmærksomhed de får. Når smykker får meget lys, giver det derfor også en helt anden bevidsthed af tilstedeværelse.

Det betyder at om vinteren hvor det er mørkt, så vægter følelsen af at vi bærer nogle pæne smykker rigtig meget kontra når det er lyst (som om sommeren) hvor smykkerne bliver set mere.

Plej dine smykker

Smykker kan godt gå hen og få en mere eller mindre mat overflade, uanset hvor blanke de end er købt i sin tid. Dette er en helt naturlig reaktion af metaller, hvorfor smykker har godt af at blive vasket, renset og pudset engang i mellem.

Måske kan du huske en frase som vi gør med sommertid og vintertid. Når det er sommertid og vi stiller uret en time frem, så er det fordi vi skal stille havestolene ud og når det er vinter og vi skal sætte uret en time tilbage, så er det fordi vi skal have havestolene ind.

Hvis du så kan huske denne frase med at når havestolene skal ud og vi stiller om til sommertid, så er det tid til at pudse dine smykker også.

Alle smykker passer til sommer

Selvfølgelig med forbehold for eventuelle motiver og vedhæng der harmonerer med vintertiden. Det kan eksempelvis være et snefnug som motiv/vedhæng. Denne passer måske knap så godt til outfittet til sommer.

Til gengæld, så om det er guld, sølv, roseguld lige meget. Også om det er zirkonia, ametyst eller anden sten, så er det gangbart når det er sommer.

De bedste smykker du kan gå med til sommer er derfor dé som ikke har en direkte sammenhæng med vintertiden, de smykker som er pæne og nyvasket og som du i det hele taget bare godt kan lide at gå med.