Indgraverede smykker til hverdagen

Hvilke smykker har du på som hverdagssmykker?

Måske har du for meget at vælge i mellem. Måske har du for lidt, eller måske er du på udkig efter noget inspiration. Det kan såvel også være at du faktisk ikke har tænkt så meget over hvilke smykker der kan være gode at have på i hverdagen hvad angår job, huslige pligter mm.

Vi må dog ikke glemme at det er vigtigt at gøre noget ud af os selv, også hvis hverdagene er travle og der er gøremål i listevis. De bedste dage vi har, er typisk de dage hvor vi føler at vi er den bedste udgave af os selv – og hvornår føler vi så det?

Det gør vi netop ’typisk’ når vi har gjort noget ud af os selv i vores outfit. Hvis du føler at du ser godt ud, så er der en større sandsynlighed for at du får en god dag.

Brug smykker

Smykker er en rigtig god måde at gøre noget ud af dig selv på, uden at det er alverdens tidskrævende som så mange andre ting. Ved at have nogle pæne smykker at vælge imellem, giver det dig en større fleksibilitet når du skal gøre lidt ekstra ud af dig selv og hverdagens outfit. Det kræver nemlig slet ikke det samme som at lægge makeup, sætte hår, ordne negle osv. Og for nogle er det slet ikke en typisk hverdag at ordne alle disse ting. Men tænkt hvis det var lige så nemt og hurtigt at lægge makeup, ordne negle og meget mere, som det er at tage nogle flotte smykker på?

Smykker er her din genvej til at gøre dét ekstra. En ring, øreringe, halskæde eller armbånd kan gøre rigtig meget for vores underbevidsthed når det kommer til vores følelse af os selv og vores tilstedeværelse.

Indgraverede smykker giver de 10% mere og gør noget almindeligt, ualmindeligt og uerstatteligt

Det er en god idé at have noget at vælge imellem. Men for at det hele ikke nødvendigvis skal ligge sammen i en stor pærevælling som alle de smykker der er købt ved kassen i en tøjbutik, så er indgraverede smykker et godt bud. Indgraverede smykker bidrager ikke bare til den underbevidste følelse af os selv, men den gør også at vi får en følelse af ikke at være alene.

På indgraverede smykker kan det både være et citat, det kan være et eller flere navne eller noget der får dig til at tænke tilbage på en god stund. Noget som gør eller gjorde dig glad.

Ved at benytte indgraverede smykker til at give de 10% ekstra når det er personligt, styrker vores fremtræden i både det sociale og det mentale. Hvis du kan fokusere på de gode ting i livet, har du større chance for at opnå dine mål.

Se vores store udvalg af indgraverede smykker

Hos smykkelivet.dk har vi et rigtig stort udvalg af indgraverede smykker. Vi har hele 3 forskellige typer af indgraverede smykker:

  • Foto-indgraverede smykker
  • Almindelig indgraverede smykker
  • Designtilpassede smykker

Vi har rigtig mange smykker hvor det er muligt at få en almindelig indgravering i som vi kender det. Til forskel fra denne model har vi bl.a. designtilpassede smykker. Disse smykker er såmænd ikke rigtig en indgravering, men det er en udformning i designet af smykket, som du måske kender det fra navnehalskæder.

Til slut, har vi foto-indgraverede smykker. Disse indgraverede smykker er noget helt specielt, da du her kan få et billede indgraveret. Så hvis et billede siger mere end 1000 ord, så har du mulighed for at få fat i et helt unikt og personligt smykke der i høj grad kan få de gode minder frem i hverdagen.