Fem gode smykker du kan give mor i gave

Er du på udkig efter den helt rette gave til din mor – eller måske moren til din datter? Så er du kommet til det helt rigtige sted. I denne artikel giver vi fem bud på hvilke smykker du kan give din mor i gave.

Ovenstående smykke er det perfekte smykke til den nye mor, da dette smykke har det hele. Det primære vedhæng i smykket er en rund cirkel med en babyfod indgravering. Sølvstangen giver dig mulighed for at indgravere datoen for fødslen (og gør det noget nemmere at huske for faren..) samt en fødselssten.

Dette smykke er til moderen der elsker hjerter. Det er et simpelt smykke som består af det primære cirkel, med små babyfødder formet i hjertet. På denne møde er babyen beskyttet af moderen (som symboliseres gennem det store sølvvedhæng).

Før at babyfødder blev et hit, var det babyhånden som var inde. Vil du gerne give din mor et smykke er det derfor oplagt at gå “oldschool” med denne smykke sølvhalskæde. Du har mulighed for at tilkøbe flere vedhæng således at det passer med antallet af børn din mor har fået.

Er din mor lidt troende, kan dette smykke være til hende. Ligesom de andre smykker giver det mulighed for at få en valgfri tekst indgraveret. Hvis det er et barn der desværre er gået bort, passer smykket også grunden symbolikken der ligger i korset.

Er din mor ikke så meget til de helt store smykker med mange vedhæng, men bare gerne vil holde det simpelt, er dette smykke lige sagen for hende. Her er sølvhalskæden, hvor du kan få indgraveret et initial. For at initialet ikke står alene er der også et rødt hjerte som vedfølger. Dette er med til at vise at din mor er elsket.