4 smykker til manden i dit liv

Overvejer du at give et smykke til manden i dit liv, er du kommet til det helt rigtige sted – for det kan være svært at finde på en gave til ham der har alt. Smykker er en personlig gave, som du kan være sikker på at personen bliver glad for. Her har du vores 5 bud på smykker du kan give til ham:

Simpelt dogtag i rustfri stål

Det første smykke er en af de mere simple – men populære valg. Det er et dogtag i rustfri stål. På dette dogtag har du mulighed for at indgravere 3 forskellige linjer, hvilket giver gode muligheder for at få alt teksten du vil have med. Den rustfrie stål gør at smykket er holdbart og snildt kan bruges selvom man befinder sig ude i naturen.

Boksehandsken der giver det rå look

Kan din mand godt lide sport eller måske gerne vil have et lidt mere råt look? Så er boksehandsken lige noget for ham. Boksehandsken kommer også i rustfrit stål, og er ekstrem holdbart da det er et smykke man typisk gerne vil gå med hver dag. Skulle man deltage I et arrangement hvor en boksehandske måske ikke passer så godt ind, kan denne gemmes under blusen.

Lækkert dogtag med kors

Er din kæreste til det lidt mere religiøse, eller måske blot er fascineret af religion er dette dogtag en opgradering i forhold til vores simple dogtag. For at gøre dette smykke lidt mere spændende har vi udstyret det med et “korstogsridder” design, hvilket kan ses på skjoldet og efterfølgende graveringen med kors. Det er muligt at få gravering bag på “skjoldet”. Bemærk at vi også har helt simple kors, hvis dette skal bruges i kirker og kirkelige aktiviteter. 

Monogram guldring til mænd

Denne guldring er det oplagte smykke til de mænd, som godt kan lide at gå med ringe. Guldringen er blikfangende og med det smart monogram-design på initialerne fanger det alle ens outfit perfekt. Ringen er stilren. Den kan også fås i sterlingsølv .925 hvis du er mere til det kolde look som sølv giver fremfor sommerlooket med guldringen.

Køb dit smykke hos os direkte på smykkelivet.dk i dag.