Mors dag – smykker til mor

Mors dag er lige om hjørnet. Det er en dag mange glemmer og muligvis undervurdere. Til din orientering er dagen d. 10/05 og det er en hyldes til kvinden der har gjort et fantastisk stykke arbejde. Denne dag er til for at hylde hende med titlen som mor, da denne titel har en rigtig stor betydning og ikke mindst en enestående historie – uanset hvem man er.

Smykker, en enestående gave

Når du giver smykker i gave, så giver du ikke bare en engangsfornøjelse eller noget midlertidigt. Smykker i god kvalitet har en lang levetid, som dog også påvirkes af hvordan man passer og plejer sine smykker. Smykker er noget helt specielt, da smykker fortæller en historie.

Men hvad fortæller din eller din mors historie? 

Dét kan personlige smykker gøre. Personlige smykker er smykker hvor du har mulighed for indgravering, have indflydelse på designet eller hvor du kan tilknytte fødselssten. Smykker hvor du vælger hvordan smykket skal være og du vælger hvilken historie eller betydning smykket skal fortælle og vise.

Her på shoppen har vi rigtig mange forskellige smykker. Vi har både armbånd, halskæder, ringe, øreringe mm. hvor du har mulighed for at personliggøre dem. 

Den gode gave

Smykker til mor er en god gave af flere årsager. Nogle af årsagerne har du allerede fået, men smykker til mor er en god gave da det også bidrager til det feminine outfit. Dog er smykker til mor muligvis den bedste gave at give hvis smykkerne er personliggjorte. 

Vi anbefaler …

Vi anbefaler at tage et kig på vores morkollektion, som indeholder rigtig mange gode bud på smykker til din eller en mor. Dog har vi også mange andre smykker, som du også kan finde i andre kategorier som bl.a. Livets træ, Hjertesmykker og Infinity-smykker.

Hvis du ynder de indgraverede smykker og give til en mor, så kan du med fordel se på alle vores indgraverede smykker, eller sortere dem alt efter om det er ringe, halskæder mm. du ønsker at se. Du finder alle de indgraverede smykker samme sted ved at trykke på Indgraverede smykker i menuen.