Personlige smykker som din mor vil elske

Smykker er generelt en meget personlig gave, idet at det oftest er en gave som du vil lægge lidt flere tanker bag. Når man skal ud og finde et smykke som en gave, er der oftest en process som du skal gå igennem for at finde det rette smykke.

Du kan vælge at spørge ind til hvilket smykke det er din mor foretrækker, ligesom at du kan gennemgå hendes smykkeskrin. Et smykkeskrin fortæller en hel del om hvilke smykker det er din mor kan lide, herunder om:

  • Skal det være guld eller sølv?
  • Skal der være perler eller andet pænt?
  • Hvilken kædetype passer ind i din mors stil?

Design af personlige smykker ændrer sig

Smykker er ikke bare smykker. På samme vilkår som andre “pyntegenstande” som tøj, kan vi se at designet på smykker ændre sig meget fra sæson til sæson. Når det kommer til personlige smykker kan stilen endda ændre sig hurtigere end hvad man skulle tro.

Skruer vi tiden et par år tilbage var det stort set kun muligt at købe signetringe og små medaljoner, hvor man havde mulighed for at få indgraveret en tekst. Senere blev det mere populært med navnehalskæde og siden da har designet på smykker som kan bruges til mors gave taget fart.

En af de stile som har udviklet sig mest er vores velkendte navnehalskæder. I dag kan vores navnehalskæder forene den moderigtige stil med de følelser som du har som ejer af smykket. Vi ser smykker som en form for forlængelse af det udtryk vi gerne vil give til omverdenen, og derfor er det vigtigt at du vælger det helt rigtige smykke til din mors gave. 

Du skal ligeledes huske at kombinere de muligheder du har med navnehalskæder. Mange vælger at skrive deres eget navn, hvilket vi godt forstår – for det vores navn er naturligvis den største del af os. Da det er din mor som skal gå med smykket længe kan det dog også være relevant med et kælenavn, og såfremt der er to vedhæng – en dato som betyder meget for din mor (udover din egen fødselsdagsdato selvfølgelig.. )

Smykker med hele familien indgraveret

Moderen i familien er oftest hende som holder hele flokken sammen. Hun organiserer familiesammenkomster, julefrokoster, påskefrokoster, ferier – ja, you name it. Dette gør mødre, da det er hele familien som betyder mest for dem.

Dette kan du også udnytte når du vælger din mors næste smykke – for vi har nemlig “mor-kollektionen”, hvor du har mulighed for at få hele familien indgraveret. 

For tiden er det særligt foden som er på mode ved familiesmykker. Dette skyldes at en babyfod er det velkendte mærke for ens baby – og selvom du måske har rundet voksenalderen, vil du altid være mors baby. 

Til at pynte på babyfødderne – eller en af de andre familiesmykker vi har – kan du vælge at få en fødselssten med på smykket. Dette er med til at gøre smykket mere farverigt, således at det ikke blot bliver sølv eller guld, samtidig med at fødselssten har en betydning afhængigt af hvilken måned der er tale om.