Klar til sommer med smykkerne?

Det er nærmest som om det er en mindre hær af personlighed, når vi ser på vores smykker. Personlige smykker er en del af den du er som person, hvilket bare gør smykkerne til noget der Ikke
er noget der kan komme i en stor bås, som de fleste andre smykker kan.

Ringe som personlige smykker

Det er ingen hemmelighed at personlige smykker er noget af det mest populære. I en tid hvor vi gerne vil have noget som ingen andre har, så er det netop her hvor personlige smykker gør sig gældende. Hos smykkelivet er dét vi primært sælger, nemlig personlige smykker. Heriblandt har vi en masse ringe som kan gøre sig bemærkelsesværdige hele året rundt, men bestemt også i sommertiden.

Ta’ eventuelt et kig på denne vores moderne indgraveret sølvring, som desuden også kan fås i guld.

Disse ringe er nogle af vores mest sælgene ringe i 2018. Det er personlige smykker med et simpelt udtryk, som hvor du ovenikøbet undgår bøvlet med at finde den rigtige ringstørrelse – “og hvad nu hvis ringen ikke passer og jeg skal sende den tilbage”. Ringene er nemlig one-size og kan derfor tilpasses enhver ringstørrelse.

Bliver en personlig halskæde hittet i 2019?

Når du leder efter et personligt smykke så er halskæder med indgravering tæt på at være indbegrebet af et ‘personligt smykke’. Her på shoppen er der nemlig et bredt udvalg af personlige smykker i form af halskæder. Her kan du både finde halskæder hvor du har mulighed for indgravering både med og uden fødselssten, men du kan også få halskæder der er støbet specielt efter et ønske. Disse halskæder der bliver støbt og i princippet ikke indgraveret, er navnehalskæder.

Navnehalskæder har været populære i årevis og det er til gengæld heller ikke blevet mindre populært med tiden. Du kan sikkert godt regne ud at en navnehalskæde bruges som et personligt smykke. Altså et smykke der skal krydre din udstråling i hverdagen, men det er nu blevet en tendens at medbringe en navnehalskæde på ferierne.

“Og hvorfor så det?”

Hvis du skal på ferie og måske have lidt til ganen som potentielt kan gøre turen tilbage til hotellet lettere besværligt, hvis du skal på festival eller hvis du i det hele taget skal en anelse ud fra trygge rammer, så bidrager en navnehalskæde til sikkerheden.

Derfor får du ikke bare et personligt smykke, men også en halskæde der giver dig tryghed. Hvis der skulle ske dig noget et sted hvor du ikke kender nogle mennesker, men du har en navnehalskæde, så fungerer det lidt ligesom et gammeldags dogtag som blev, og bliver stadig, brugt i militæret.

Vi har personlige smykker, halskæde med indgraveringer samt navnehalskæder på shoppen – og endda en del af dem!

Leder du efter noget specielt? Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os og lad os se om vi kan finde det helt rigtige personlige smykke til netop dig eller en du kender.

Hvad kan der ske? Det er gratis at stille spørgsmål og sparre med os.