Gave til konfirmationen 2019

Der er mange ting der fylder ved konfirmation: først og fremmest er det oplevelsen og det, at du nu træder ind i et nyt stadie i dit liv. Derudover er der festen – og en konfirmationsfest kan naturligvis ikke blive holdt uden gaver. Det kan dog være svært at vide hvad man skal ønske sig til sin konfirmation i 2019.

Det er vigtigt at du får lavet en gaveliste som du ved du kommer til at elske; og findes der nogle bedre gaver end den personlige gave? Det tror vi ikke, for personlige gaver giver blot mere værdi til dig når festen er ovre.

Heldigvis for dig, findes der mange forskellige måder at få personlige gaver på til din konfirmation. Vi har et helt udvalg af personlige smykker, hvor du har mulighed for at finde frem til det smykke som du kan lide.

Personlige smykker som gaven

Fordelen ved at vælge personlige smykker er, at du her hos os kan få skræddersyet smykket helt efter egne behov. Da det er en gave der gives i forbindelse med din konfirmation, vil det være oplagt at få indgraveret datoen på dit smykke. Her vil du så altid kunne huske på den gode konfirmation – og de øvrige gaver du har fået.

Det kan også være at du har fået taget det helt særlige billede på dagen sammen med dine venner, som du gerne vil gå rundt med i løbet af dagen. Til dette har vi et helt særligt udvalg af halskæder med billede. Disse halskæder kan du få i flere forskellige former (fx hvis der er tale om et venindebillede vil en hjerteformet halskæde med billede være at foretrække).

For at kunne gøre smykket endnu mere personligt vil du have mulighed for at få indgraveret en tekst bag på smykket.

Navnehalskæder er altid et stort hit

Uanset om du sidder som konfirmanden der ikke ved hvad han skal ønske sig, eller som forældre / gæst der ikke ved hvad de skal give de nu store børn i gave, kan vi nævne at navnehalskæder altid er et hit. Vi har sørget for at vores udvalg af navnehalskæder er stort, således at du blandt andet har mulighed for at vælge imellem:

  • Sølv og guld
  • Skrifttype på navnet (flere varianter af kursiv, almindelig skrift, arabiske ord og lignende)
  • Evt. tilbehør – det kan være en streg under navnet, fødselssten og meget mere