Ringe med tidsløst design

Savner du en ring, som du ved at du altid vil kunne bruge – uanset hvordan moden den er? Så tag og kig på de fire unikke ringe vi har skrevet om herunder.

Sølvring cirkel m. Zirkonia

Denne flotte sølvring har et snoet design; dette snoet design fremhæver det abstrakte ved ringen – men selvom at denne ring er abstrakt, er der en simpelhed over ringen, som vi ikke kan løbe fra. Prisen på denne sølvring er 249.- kroner. Vi har den i en vejledende størrelse, da ringen pr. Automatik tilpasser sig den enkelte finger. Læs mere om ringen inde på dens side.

https://smykkelivet.dk/produkt/soelvring-cirkel-m-zirkonia/

Sølvring i tidløst design

Dette er en ring, som du kan bruge til alle begivenheder. Denne ring er det du står og mangler for at kunne fuldende din stil; designet på ringen gør at den kan passe til mange, uanset tøjstil og type. Du har mulighed for at læse yderligere oplysninger om ringen ved at klikke på “læs mere” – men vi kan hurtigt fortælle at størrelsen er til og med 51,5 og 57 (vejledende).

https://smykkelivet.dk/produkt/soelvring-tidsloest-design/

Elegant double

Har du brug for en simpel ring, som har et tidsløst design er denne elegante double-ring lige noget for dig. Eftersom at ringen passer fra størrelse 51 til 58, vil der være mange som har mulighed for at benytte sig af ringen. Som du kan se, har ringen et åbent design, hvilket blot gør at ringen tilpasser sig din finger uden problemer.

https://smykkelivet.dk/produkt/elegant-double/

Olivengren ring

Den sidste ring vi nævner i dette blogindlæg er vores ring formet som en olivengren. På grund af dens design vil den blive betragtet som en ring fra syd. Ringen er lavet af sterlingsølv .925 og passer i størrelserne 51,5-57 (Det er en åben ring, hvor ringen vil tilpasse sig din finger alt efter størrelse). Ringen er simpel at bære rundt på, og passer utrolig godt året rundt – om vinteren vil ringen give dig et frisk og vamt look, mens den føler sig hjemme om sommeren.

https://smykkelivet.dk/produkt/olivengren-ring/