Sommerens fire favoritter

Sommeren er over os – endelig. Selvom vi godt ved, at vi skal holde øje med det danske sommervejr, byder sommeren altid på en ny stil og mode; vi kan nemlig smide det store tunge tøj, og i stedet gå med noget mere behageligt.

Da det aldrig bliver for varmt til at gå med smykker, har vi her listet hvilke fire smykker som vi føler er vores kunders favoritter.

1. Stjernehimmel

Den første vi kan nævne, er også en som vi næsten lige har sagt velkommen til i vores kollektion. Denne stjernehimmel har en farvet zirkonia, som stjæler alt opmærksomheden.

https://smykkelivet.dk/produkt/925-stjernehimmel/

2. Elegant sommerfuglshalskæde

Sommeren er ikke mindst dyrenes tid; det er her vi blandt andet ser sommerfuglslarverne blive til sommerfugle. Sommerfuglen er naturligvis et stærkt symbol på at sommeren har meldt sin ankomst, og hvis det ikke allerede er godt vejr, så bliver det det. Vores elegante sommerfuglshalskæde er lavet af sterlingsølv .925.

3. Guldbelagt medaljon

Som nr. 3 på vores liste kan vi anbefale vores guldbelagte medaljon. En medaljon er aldrig noget, som du går galt i byen med – og selvom at den også kan bæres om vinteren, er der bare noget som udstråler sommer over en flot medaljon. Udover den farve guld du ser herunder, kommer den også i roseguld.

Guldbelagt medaljon

4. Mariehøne-halskæde til børn

Børnene skal naturligvis ikke snydes. Vores sidste favorit minder meget om sommerfuglen, men i stedet for at der er en sommerfugl, kan vi nu præsentere mariehøne-halskæden. Med denne følger der en mariehøne samt et vedhæng, hvor du kan skrive et valgfrit initial. Så bliver det bare ikke mere sommer!

Mariehøne-halskæde til børn